Οι Δυο Νεράιδες

Μα δεν μου βγαίνει με άντρες!

confusedΘέλω την γνώμη σας για ένα θέμα μου.

Ας το πάρω από την αρχή. στην εφηβεία είχα φιληθεί με ένα παδί και γενικά κάναμε και διάφορα games. Παρόλα αυτά πάντα κοίταγα τα κοριτσάκια κ μετά έκανα μία σχέση (με κοπέλα) που κράτησε πέντε χρόνια. Και γενικά ότι έχω κάνει το έχω κάνει με κοπέλες.

Τώρα τελευταία που έχω και λίγη μοναξιά με έχει πιάσει να λέω σε φίλες που δεν μιλάμε κ πολύ ότι παίζει να είμαι γκέι και να λέω πράγματα που δεν έγιναν ποτέ. Όσες φορές προσπάθησα να κάνω κάτι με άντρα απλά ξενέρωνα και έβλεπα ότι δεν γούσταρα και γενικά δεν ένιωθα έλξη ενώ με τις γυναίκες αμέσως.

Λέτε να μου έχει μείνει κανένα τραύμα από όταν ημουν μικρός με εκείνο το παιδί; Γιατί τα έχω ψάξει σχεδόν όλα και δεν έχω βρει άκρη. Και βλέπω ότι με τις κοπέλες περνάω καλά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την γνώμη σας

Σπύρος

 

kali neraida 80x80

Εγώ λέω να μην σκαλίζεις πράγματα που δεν έχουν νόημα. Αν φτιάχνεσαι με κορίτσια, ασχολήσου μόνο με αυτά. Μία χαρά είναι έτσι η κατάσταση. Αφού σε ξενερώνουν σεξουαλικά οι άντρες, γιατί το παλεύεις; Δεν πειράζει που δεν είσαι γκέι. Μπορείς να ζήσεις μια χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή ως στρέιτ. Ξέρω πολλούς που τα έχουν καταφέρει μια χαρά. Αποδέξου τον εαυτό σου, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου,  μην αναλώνεσαι με υποθετικές ερωτήσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να έχεις φίλους /-ες που να σε καταλαβαίνουν. Συζητήσεις με «φίλες που δεν μιλάμε συχνά», δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν, ιδίως όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα. Πόσο καλά σε ξέρουν;  Πόσο νοιάζονται για σένα; 

Αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό, μπορούμε να σου συστήσουμε κάποιον straight friendly ψυχολόγο (σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη).

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Σπυράκο μου,

Έχεις πάρει χαμπάρι πόσο γαμάτα περνάμε οι γκέι και οι λεσβίες και οι αμφί και θες να γίνεις κι εσύ αλλά δεν σου βγαίνει; Τι κρίμα! Να θέλεις να γευτείς το υπέροχο lifestyle μας αλλά να μη σου αρέσει ο πούτσος. Γκαντεμιά!

Δεν ξέρω αν σε μεγάλωσαν σε κάποιο κοινόβιο Μορμόνων ή αν χτύπησες άσχημα το κεφάλι σου σε μικρή ηλικία, αλλά μια μαλακία σε δέρνει. Μα είναι δυνατό να θες με το ζόρι να γίνεις γκέι (ή στρέιτ, εδώ που τα λέμε);

Λίγα βασικά, για να τα ξεδιαλύνεις:

  1. Τον σεξουαλικό προσανατολισμό μας (ποιο φύλο μας αρέσει ερωτικά) ΔΕΝ τον επιλέγουμε. Είναι εργοστασιακά ρυθμισμένος. Επιλέγουμε ΜΟΝΟ αν θα το εκφράσουμε ελεύθερα ή θα το καταπνίξουμε.
  2. Μπορεί να σου αρέσουν αποκλειστικά οι γυναίκες και για κάποιον βλαμμένο λόγο να θεωρείς ότι πρέπει να είσαι (και λίγο) γκέι επειδή πειραματίστηκες σε μικρή ηλικία με ένα αγόρι. Δεν ισχύει. Πολλοί στρέιτ άντρες (δηλαδή άντρες που τους αρέσουν μόνο οι γυναίκες) πού και πού μπορεί να κάνουν κάτι με άλλον άντρα, χωρίς αυτό να τους κάνει γκέι.
  3. Μπορεί να είσαι αμφιφυλόφιλος, δηλαδή να σου αρέσουν και τα δύο φύλα, ίσως το ένα περισσότερο απ’ το άλλο, π.χ. πολλές γυναίκες και λίγοι άντρες.

Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου γιατί υπάρχει κάτι που δεν μας λες: όταν τον παίζεις, φαντασιώνεσαι (και) άντρες; Αν ναι, τότε ΙΣΩΣ (τονίζω το ίσως) να σου αρέσουν οι άντρες, αλλά να κομπλάρεις πάνω στην πράξη. Όμως πολλοί στρέιτ άντρες φαντασιώνονται και άντρες χωρίς να θέλουν ή να πρέπει να κάνουν κάτι στην πράξη. Οπότε, χαλάρωσε.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 guests και κανένα μέλος