Οι Δυο Νεράιδες

Μου τέλειωσε η ομοφυλοφιλία;

Χρυσες μου.

not gayΛοιπον αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι σοβαρα και χρειαζομαι συντονα και τις συμβουλες σας. Λοιπον ακουστε.. Εγω ειμαι γκει φανατικος . Μεσα απο τη gayness μου εχω αγαπησει τον εαυτο μου και εχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ το ανδρικο φυλο. Ειμαι τοσο γκει που δεν παει.

Τον τελευταιο καιρο ομως νιωθω οτι εχασα τον εαυτο μου και μαζι και την σεξουαλικότητά μου . νιωθω οτι οι ανδρες δεν μου λενε πια τοσα πολλα παρολο που θελω να μου λεν πολλααα. Επισης εχω νιωσει και λεσβια-δεν θελω να το λεω στρ8- .

Πειτε μου οτι ειναι απλα μια φαση. Πειτε μου οτι θα περασει και θα ειμαι παλι  μια απολυτη λουγκρα. Δεν θα την αντεξω αυτην την απωλεια σεξουαλικοτητας.

Να σημειωθει οτι ειμαι στην εφηβεια και ισως να ειναι απλα εφηβικη φαση -αυτο λεω στον εαυτο μ για να με καθυσηχαζω. Επισης ειμαι bottom κ δν το χω κανει ποτε λετε να παιζει ρολο αυτο. Βi δεν νομιζω να μαι τεσπα σας ζαλισα .

Σας παρακαλω καλες μου νεραιδες καντε τα μαγικα σας να μεινω για παντα 100%  γκει σας ικετευω  . Περιμενω οποτε τις αποψεις σας και τις συμβουλες σας ΓΡΗΓΟΡΑ ομως ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Μην καθυστερησετε ειναι ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΘΕΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΑΣ.


 

kali neraida 80x80

Φίλε μου,

Η επείγουσα φύση του περιστατικού σου απαιτεί άμεση διασωλήνωση τύπου πίπα-κώλο. Μόνον έτσι θα μπορέσεις να ανανήψεις και να συνεχίσεις στον ανηφορικό δρόμο της Αρετής. Προχώρα λοιπόν και το μέλλον σου διαγράφεται λαμπρό, η δε σταδιοδρομία σου είναι εγγυημένη.

Φιλιά πολλά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μισοπεθαμένε μου,

Πότε πρόλαβες και έγινες φανατικός γκέι στην εφηβεία σου; Έκανες ταχύρρυθμα βλέποντας πάρα πολλή γιουροβίζιον;

Σαν να μη μας τα λες καλά. Ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός δεν είναι φανελάκι που το μπαινοβγάζεις, ανάλογα με το τι καιρό κάνει ή πού πηγαίνεις. Έχει ένα φάσμα – από 100% στρέιτ μέχρι 100% γκέι και ο καθένας μας κινείται κάπου εκεί ανάμεσα. Οι περισσότεροι είμαστε λίγο πολύ σταθεροί (γκέι, στρέιτ, μπάι), αλλά αρκετοί μετακινούμαστε πάνω κάτω σε αυτή την κλίμακα ανάλογα με τον ποιον άνθρωπο έχουμε απέναντί μας και αν μας ελκύει ο συγκεκριμένος.

Όπου κι αν είσαι σε αυτή την κλίμακα, όπως και να σε λες, λούγκρα, στρέιτ, λεσβία, χαμένο στο διάστημα, γιατί χολοσκάς; Αν, όπως λες, αγάπησες τον εαυτό σου ως λούγκρα, πόσο δύσκολο είναι άραγε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και όταν έλκεσαι από άτομα του αντίθετου φύλου;

Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχω πολλούς στρέιτ φίλους και οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά, αρκεί να μην προκαλούν με την ιδιαιτερότητά τους.

ΥΓ. Επίσης μήπως σου πέρασε από το κολλημένο μυαλουδάκι σου ότι μπορεί να είσαι μπάι; Για σκέψου το λιγάκι.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 guests και κανένα μέλος