Οι Δυο Νεράιδες

Βοήθησε με με τον Straight

str8-friendΓεια σου καλή νεράιδα ,

Είμαι 18 χρόνων Τρίτη λυκείου και τον τελευταίο καιρό Νοιώθω πως ειμαι πολύ ερωτευμένος με έναν συμμαθητή μου. Τον σκέφτομαι συνεχώς.

Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην πέσω ποτέ στην παγιδα αυτή του να ερωτευτω έναν Straight, και όμως τωρα έγινε.

Ζω σε επαρχία ανοιχτά γκει και δεν αντιμετωπιζω κάποιο θεμα είναι μικρό σχολείο, και όλοι είμαστε φίλοι από μικροί ανοιχτά λέω αυτο που είμαι αλλα παράλληλα έχω και μια σοβαρότητα και ποιότητα χαρακτήρα, χάρη στον όποιον κάνω παρέα με όλα τα αλλα αγόρια του σχολείο και έχω καλές σχέσεις μαζί τους.

Μέχρι πέρυσι το πρόσωπο ούτε να με χεσει δεν ήταν και πολύ gay friendly και απλά με κρατούσε σε απόσταση, εμένα εκ τοτε μου άρεσε αλλα  σεξουλαικα δηλαδή απλά θα έκανα κάτι αν και εφόσον,  όχι κάτι ακραίο.

Όμως όλα άλλαξαν φέτος στην κατεθυνση ήρθε και έκατσε δίπλα μου , άρχισε να λει τα προσωπικά του και από τοτε συνεχώς μαζί να με ακολουθεί όπου πάω να λέμε μέχρι και για γκει μπαρ ενώ δεν λείπουν και τα υπονοούμενα και οι συνεχής συζητήσεις για σεξ.

Μελαχρινός, ποδοσφαιριστής ,με τέλειο σώμα και υπεροχα καφέ μάτια , και όμως έπαψε να με ενδιαφέρει σαρκικά πια και ενοιωσα κάτι πιο βαθύ για αυτόν. Έμαθε ότι έβαψα τα μαλλιά ενος κοινού γνωστού( λίγο ξανθο τύπου φυσικό από ήλιο όχι κάτι mainstream και ο άλλος φίλος που αναφέρω επίσης straight ποδοσφαιριστής που ήρθε και του έβαψα τα μαλλιά αλλα ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα ) και ήθελε να έρθει λει να το συζητήσουμε αν θα τα κάνει και αυτός ,σπίτι μου (που συνήθως Σαββατοκυριακα είμαι μόνος μου για 2-3 μέρες και το ξέρει ) ως που σήμερα ήταν το αποκορύφωμα μου προηγήθηκε μια κίνηση σαν χουφτώμα που με έκανε να φτάσω ως εδω, πέρα από τα Χάδια τύπου φιλικά «χτυπήματα» κλπ ,

Οι κολλητοί μου δεν ξέρουν και εγω είμαι σε απόγνωση τον θέλω αλλα δεν θέλω να καταχραστώ την φιλία του και να βγει αληθινό το στερεότυπο κάθε straight για γκει.

Τι να κάνω ; είναι στο μυαλό μου ; ίσως απλά είναι κουλ ; δεν εχει δώσει δικαιώματα ποτέ άλλοτε. Βοηθήσε πως να προχωρήσω ; τον θέλω πολύ.

Ευχαριστώ  για τον χρόνο σου

Α.

kali neraida 80x80

Μού βάζεις δύσκολα, μού βάζεις πολύ δύσκολα. Είναι πιθανό ο στρέιτ φίλος σου να σε συμπαθεί πολύ, είναι επίσης πιθανό να τον γαργαλάει λίγο το ότι είσαι διαφορετικός, αλλά είναι πολύ πιθανό απλώς να χαριεντίζεται και να μην εννοεί τίποτα περισσότερο.

Αν είναι στρέιτ, στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτό που θα μπορούσε να συμβεί είναι ένα μπαλαμούτιασμα σε κατάσταση μέθης ή στο «φιλικό». Μου φαίνεται μάλλον απίθανο αυτό να εξελιχθεί σε μία ρομαντική σχέση, όπως διαβλέπω ότι αρχίζει να εξελίσσεται μέσα στο δικό σου μυαλό.

Η γενική μου συμβουλή είναι γκέι να μην μπλέκονται ερωτικά με στρέιτ γιατί τελικά οι γκέι είναι αυτοί που θα «πληρώσουν στο τέλος την νύφη» και θα μαζεύουν τα κομμάτια τους.

Αν όμως εσύ επιμένεις να σπρώξεις τα πράγματα παραπέρα τουλάχιστον σε συμβουλεύω να μην ελπίζεις πολλά στο συναισθηματικό ή ερωτικό επίπεδο. Και αν δυσκολεύεσαι πολύ να καταλάβεις τι εννοώ, φαντάσου μία στρέιτ φίλη σου να ήταν ερωτευμένη μαζί σου και να έλπιζε σε μία ερωτική και σεξουαλική σχέση. Πώς θα ένιωθες εσύ και τι ελπίδες θα της έδινες;

Καλή φώτιση,

φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Α. μου

Πρώτα απ’ όλα, ένα μεγάλο, τεράστιο, χοντρό και ζουμερό μπράβο για το ότι έχεις διεκδικήσει να ζεις ανοιχτά σαν γκέι άντρας στην επαρχία. Δεν είναι καθόλου δεδομένο και σου αξίζει ένα μεγάλο, τεράστιο, χοντρό και ζουμερό μπράβο! Αποδεικνύεις ότι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο σε αμερικάνικες χαζοσειρές αλλά και στην ελληνική επαρχία. Μπράβο σου είπα;

Χέσε με, Νεράιδα, με τα μπράβο σου, ο γκόμενος με καίει τώρα, θα μου πεις και θα ’χεις δίκιο.

Για τον γκόμενο λοιπόν: Εσύ είσαι γκέι. Δηλαδή, όχι μόνο καυλώνεις με άντρες, όχι μόνο ερωτεύεσαι άντρες αλλά και αυτοπροσδιορίζεσαι ως γκέι. Υποθέτω ότι μια μέρα θα θέλεις να κάνεις σχέση με άντρα, να στήσετε τη δική σας βερσιόν οικογένειας κτλ κτλ.

Ο φίλος σου μπορεί να καυλώνει με άντρες (αλλά και με γυναίκες). Ή μπορεί να καυλώνει μόνο με σένα ειδικά και όχι γενικά με άντρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ερωτεύεται άντρες ή/και ότι αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι.

Με άλλα λόγια, γιατί νομίζω ότι έχεις αρχίσει να παίζεις candy crush στο κινητό σου και να μην προσέχεις αυτά που γράφω: προχώρα με το παιδί, λάου λάου, δηλαδή μην του χουφτώσεις τον πούτσο από το πουθενά, αλλά δείξε ότι γουστάρεις. Στη χειρότερη, θα σου ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται, είναι στρέιτ κτλ, οπότε πες του κι εσύ να σταματήσει να σου κωλοτρίβεται. Στην καλύτερη, θα ρίξετε ένα σεξάκι, άντε δύο, πες τρία γιατί είστε και νέοι και φουλάρετε το ντεπόζιτο γρήγορα και – τέρμα. Στην πολύ καλύτερη, αυτή που θέλεις αλλά είναι μακρινή και άπιαστη, το γκομένακι όχι μόνο θα σου κάτσει σεξουαλικά αλλά θα θέλει και σχέση. Αυτό δύσκολα παίζει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Το ερώτημα είναι ένα: ένα χρόνο από τώρα τι θα θέλεις να μετανιώνεις: που έκανες μια προσπάθεια και όπου βγήκε ή που δεν έκανες;

Καλό ξεμπέρδεμα και πάλι μπράβο (ε μας γάμησες, ρε Νεράιδα!)

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος