Οι Δυο Νεράιδες

Δεν εχω επαρκη στυση ενω πραγματικα τον θελω

young and oldΚαλες νεραιδες,  

ονομαζομαι Γιωργος ειμαι 19 ετων και εδω και 3 μηνες εχω σχεση με ενα φοβερο ατομο αρκετα μεγαλυτερο μου.Παρολο που με φοβιζε η διαφορα ηλικιας(σχεδον εχει τα διπαλσια μου χρονια) εχουμε καταφερει μια πολυ καλη σχεση.Επικοινωνουμε αριστα...δεν εχουμε διαπιστωσει καποιο χασμα μου αρεσουν τα παντα πανω του τοσο εμφανισιακα οσο και εσωτερικα και κυριως η ωριμουητα και η πτοστατευτικοτητα του αλλα και εκεινος ειναι πολυ ερωτευμεβος μαζι μου και δεν δισταζει να το δειχνει με καθε τροπο.Με εχει γνωρισει σε ολους τους φιλους του ακομη και στη δουλεια του στην αδερφη του στον γαμρο του και γενικα αρνειται να παει οπουδηποτε χωρις εμενα.

Γενικα ζω κατι πρωτογνωρο οπου κανεις δεν εχει θεμα και γενικα μια κατασταση που νομιζα μονι στις εξιδανικευμενες ταινιες βλεπει κανεις.

Στο σεξουαλικο κομματι ταιριαζουμε πολυ καλα..διεγειρομαστε και οι δυο εντονα ακομη και με ενα μικρο αγγιγμα υπαρχει παθος ποθουμε ο ενας τον αλλο και αρεσει σε μενα το σωμα του και σε εκεινον το δικο του.

Και ενω ολα φαινονται ιδανικα και ονειρεμενα ερχεται ενα μεγαλο προβλημα που το δημιουργω εγω κυριως.Ενω ειχαμε δοκιμασει το παθητικο μονο οταν εγω τον ηθελα πραγματικα και δεν πονουσα τοσο(και δεν ειχα γενικα τοσες δυσκολιες) φτανουμε σε σημειο που και εγω θελω να μπω μεσα του και εκεινος επιθυμει πολυ να του το κανω αυτο και εκει αγχωνομαι μου πεφτει και ξεκινα το μεγαλο αγχος.Απο εκεινη την ημερα εχω αγχωθει υπερβολικα οτι δεν θα μπορεσω ποτε να το κανω γιατι δεν θα εχω επαρκη στυση ενω πραγματικα τον θελω και ερςθιζομαι υπερβολικα μαζι του συμβαινει αυτο το προβλημα.

Πιατευω πως ειναι πο αγχος διοτι την πρωτη μου φορα με καποιον αγχωθηκα και επειδη δεν με διεγειρε τοσο πολυ δεν καταφερα να διατηρησω μια στυση και να μπω ενω πραγματικα ηθελα(δεν το εκανα μονο και μονο για να αποδειξω οτι τον δινω και δεν τον παιρνω μονο).

Απο τοτε εχω φοβηθει πολυ και δεν πιστευω οτι μπορω να διατηρησω μια στυση ενω μπορει να μπορω και απλα να αποθαρρυνω τον εαυτο μου.Με εκεινον που τον ποθω τοσο πολυ γιατι δεν μπορει να γινει.Μηπως αγχωνομαι υπερβολικα;Ρκεινος λεει πως δεν εψει κανενα προβλημα οτι μπορει να με ικανοποιει και με τον αλλο τροπο(ο οποιος δεν ικανοποιει εντελως εμενα γιατι δεν εχω καταφερει πολλες φορες να χυσω ενω αυτος ριναι μεσα μου επειδη περισσοτερο ποναω) και οτι δεν ειναι αναγκη να μπω μεσα του η να μπω οποτε εθελω.

Εχω πανικοβληθει και φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να το κανω ποτε ενω πραγματικα το θελω(και να μου φυγει και η «περιεργεια».Συγγνωμη εαν σας μπερδεψα αλλα πραγματικα εχω αγχωθει υπερβολικα και το σκεφτομαι συνεχεια και μου ριχνει την αυτοπεποιθηση.Μπορει να ειναι κατι οργανικο...μπορει να ωφειλεται απλα  σε αγχος...πως μπορω να βοηθηθω ?

Θα εκτιμουσα πολυ μια συμβουλη σας..

Γιωργος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Είναι πολύ πιθανόν, το έχεις υποπτευθεί και εσύ όλα αυτά τα «περίεργα» να συμβαίνουν από το άγχος σου. Ηρέμησε! Όταν κάνεις σεξ σκοπός είναι να περάσετε καλά και οι δύο, όχι να αποδείξεις κάτι σε σένα ή στον άλλο. Δεν περνάς από εξετάσεις μπροστά από επιτροπή.

Αν δεις ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες, δες τι θα ήθελες να κάνει ο φίλος σου για να σε διεγείρει περισσότερο και ζήτησέ του το. Αν, αφού δοκιμάσεις ό,τι νομίζεις ότι θα μπορούσες, το πρόβλημα παραμένει και σε απασχολεί σοβαρά, σκέψου μήπως θα πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό (ψυχολόγο) μήπως τελικά υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο «μπέρδεμα» μέσα σου που θα πρέπει να λυθεί.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Το άγχος είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να ξεκάνεις μια στύση. Μας πέφτει αμέσως, τελεία και παύλα.

Όμως κάπως παράξενα τα λες. Καταρχάς, σεξ δεν είναι μόνο ή σ’ τον χώνω ή μου τον χώνεις και χύνω μέσα σου ή χύνω την ώρα που με πηδάς. Τι στρέιτ μαλακίες είναι αυτές; Οι γκέι δεν κάνουμε σεξ με τον στερεοτυπικό, πατροπαράδοτο τρόπο που κάνουν οι στρέιτ -  άσε, που ούτε όλοι οι στρέιτ κάνουν έτσι σεξ.

Ξεκόλλα από το στερεότυπο ότι κάποιος πρέπει πάντα να πηδήξει –είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου– και ανοίξου και σε άλλες πρακτικές. Μπορεί να σε ικανοποιήσει με μια υπέροχη πίπα, μπορείτε να το παίξετε ο ένας στον άλλον, μπορεί να σε κάνει να χύσεις γλείφοντας την τρύπα σου ή τις ρώγες σου κι εσύ να τον παίζεις ή να σε φιλάει και να τον παίζεις. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε πέρα από το πρωκτικό σεξ, το οποίο είναι μόνο ΜΙΑ πρακτική μεταξύ πολλών, όχι η μοναδική και όχι απαραίτητη. Πάρα πολλοί γκέι άντρες δεν κάνουν πρωκτικό σεξ, για διάφορους λόγους. Προτιμούν αυτό που λέμε εδώ στην Ελλάδα games – πίπες, γλειψίματα, φιλιά, αλληλομαλακία κτλ.

Άνοιξε λίγο το ερωτικό μενού σου λοιπόν και ξεκόλλα απ’ τον κώλο του. Καθώς θα χαλαρώνεις και θα πάψεις ν’ αγχώνεσαι πότε θα τον γαμήσεις, θα δεις που θα σου έρθει από μόνο του εύκολα κι αβίαστα.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος