Οι Δυο Νεράιδες

Τρικυμία εν κώλω

confusedΚαλές μου νεράιδες γειά σας

υπάρχει μια πρόσφατη γνωριμία στην ζωή μου είναι αρκετά ενδιαφέρον παιδί έχουμε βρεθεί κάμποσες φορές από τα πρώτα ραντεβού οι πρώτες μέρες μωρό μου λατρεία μου έπειτα Γιώργο μου Παύλο μου και τώρα έχουμε ελατωσει επαφές λόγω διαβασματων για το πανεπιστήμιο επειδή πράγματι έχει να παραδώσει κάτι εργασίες πρωί μεσημέρι δουλεύει πάρα ταύτα βρισκόμαστε μια με δύο φορές την εβδομάδα ένα κακό ότι μιλάμε μόνο στο viber και μόνο όταν θέλει να πάω σπίτι του έχουμε μιλήσει για πολλά πράγμα εκτός του σεξ  έχουμε ξαπλωσει άπειρες φορές στο κρεβάτι δίχως να ολοκληρώσουμε φιλιά χάδια αγκαλιές τρυφερότητα παραμενουμε σε επαφή έχω μια υποψία ότι με τεστάρει και μαρεσει από την άλλη κρατάω μικρό καλάθι αλλά θέλω να το ζήσω σας φιλώ και αν θέλετε Ρίχτε μια συμβουλή δεν έχουμε βγει ποτέ έξω μαζί και αυτό δεν μαρεσει

Giorgio

kali neraida 80x80

Πρώτη συμβουλή, βάλε καμία τελεία, όλο το γράμμα είναι μια αναπνοή, έσκασα!

Δεύτερον, με το μαλακό μεν, αλλά με σύστημα. Μην τον πιέζεις αν αυτή την περίοδο είναι πνιγμένος από τη Σχολή, αλλά από την άλλη, όπως και εσύ σωστά λες, πρέπει να βγείτε μερικές φορές, να γνωριστείτε, να περάσετε χρόνο μαζί. Μόλις βρεις την ευκαιρία, οργάνωσέ το. Θέλω να πιστεύω ότι και εκείνος θα το επιθυμεί και δεν θα χρειάζεται να επιμείνεις (γιατί αν χρειάζεται, κάτι δεν θα πηγαίνει καλά!).

Και ΟΚ, δεν είναι κακό ότι δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει στο σεξ, αλλά πρέπει να πάρει και αυτό σειρά, γιατί αν δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι, τα υπόλοιπα δεν έχουν τόσο πολλή έννοια (αν ονειρεύεσαι σεξουαλική σχέση μαζί του).

Οπότε, σε καλό δρόμο είσαι, πρόσεχε λιγάκι τις απότομες στροφές.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Τζόρτζο μου,

Αν σκέφτεσαι όπως γράφεις, ελπίζω να έχεις λεφτά να προσλάβεις έναν γραμματέα να σου τακτοποιεί το χάος που επικρατεί στο μυαλό σου.

Στο ζουμί του ημέιλ σου τώρα: ωραία η ονλάιν επικοινωνία, μια χαρά, όλα καλά, σούπερ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κανονίσετε να βρεθείτε από κοντά και να δείτε αν ταιριάζουνε τα χνώτα σας. Ας μην είναι άμεσα, δεν πειράζει, αλλά μην το λιβανίζετε και μήνες ολόκληρους. Ό,τι και να γράφετε (ή δεν γράφετε) όσο και να γουστάρεστε (ή δεν γουστάρεστε) διαδικτυακά, άλλο πράγμα είναι η από κοντά επαφή, γιατί εκεί έχουμε και τη μη γλωσσική επικοινωνία, όλα όσα κάνουμε και είμαστε, που δεν αποτυπώνονται και δεν φαίνονται στον γραπτό λόγο.

Γι’ αυτό επίσπευσε μια ζωντανή γνωριμία. Στη χειρότερη περίπτωση, θα δεις ότι δεν σας βγαίνει και αυτό ήταν, πέρασε, αέρας στα πανιά σου για τον επόμενο.

Φιλάκια

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος