Οι Δυο Νεράιδες

Η μαλακία που με βαράει

love str8Λοιπόν κουκλες μου και πανουκλες μου.

Ειμαι δεύτερα λυκείου. Και πριν λιγες μερες γύρισα απο ενα πρόγραμμα ερασμους στην λετονια. Εκει ηταν η κολλητη μου Αναστασία, απο την πρώτη τάξη του λύκειο κωλος αυτη βρακι εγώ. Επίσης ηταν η κολλητη μου απο την Δευτέρα και ενας παιδι που κάνουμε και οι τέσσερις ολοι μαζι παρεα. Ολοι τους ξέρουν για μένα, και με αποδέχονται πλήρως. Τους αγαπω και ελπιζω να με αγαπούν και εκεινη οσο δείχνουν.

Λοιπον στο θέμα μας τωρα. 15 μερες που διήρκεσε το πρόγραμμα εγω κοιμόμουν μαζι με την Μαρια(η κολλητη απο την Δευτέρα)  τον Μαριο(ο Κολλητός μου) ενα ασχετο που γνωρισαμε εκεί απο το σχολειο. Καθε μερα μαζι και η πεντε και ο άσχετος μαζι που τελικα ηταν πολυ καλο παιδι. Η αναστασια ειναι γενικα ατομο που γουστάρει οποιον δει. Αλλα μεχρι τώρα δεν εχει πειράξει δικο μου αίσθημα. Ο μαριος αρχισε να μου αρεσει λιγο πριν φύγουμε απο ελλαδα. Και μια ωραια μερα βαζω την Αναστασία να του μιλήσει. Εκεινος λεει οτι ειναι ολα εμπειρίες. Και αυτο ολο. Δεν του το ειπε. Και εκεινος της ειπε οτι την γουσταρει απο την αρχη της χρονιάς. Αλλα παντα ηταν σε μια σχέση.

Καποια φαση και ενω πεφτει πολυ πείραγμα αραγμα και αστείες φάσης του το λεω γτ καταλαβε οτι μιλαγαμε για αυτον μπροστά του και για κατι που πρεπει να πω και νευριασε και οπως περίμενα μου ρίχνει άκυρο αλλα ακομα μιλάμε σχεδον οπως πριν.

Η φαση ειναι οτι εγω θελω τον μαριο που ο μαριος θελει την Αναστασία και η Αναστασία εκει εκανε κατι με ενα παιδι αλλα δεν θα συνεχιστεί Θεσσαλονίκη. Και αρα ο αλλος θα εχει χωρο και χρονο για να κανει κίνηση. Πως να ξεκολλήσω; ειμαι ελλαδα και θελω να φυγω. Ήμουν εκει και ηθελα να φυγω. Μονο στο αεροπλάνο ενιωθα καλα γιατι τον ειδα διπλα μου και ενω κοιμόταν τον χάζευα. Πείτε μου τι να κάνω.. Τους βλέπω μαζι να πειράζονται οπως και πριν και τρελαίνομαι. Και δεν φταίει κανεις απο τους δύο. Εγω μοναχα με την μαλακια που με βαράει.. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν αντέχω αλλο.

Δημήτρης

 

kali neraida 80x80

Φιλενάδα,

αυτά τα παράξενα τρίγωνα και οι αλυσιδωτοί έρωτες (εγώ θέλω εκείνον, εκείνος θέλει εκείνη, εκείνη θέλει εμένα) δεν έχουν ποτέ καλό τέλος. Ως εκ τούτου τελείωνε πλιζ, για να πας λίγο παραπέρα. Αφού ζορίζεσαι μαζί τους, κόψε παρτίδες. δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο συνεχίζεις αυτή την παρέα, μόνον θα βασανίζεσαι. Το αν θα τους εξηγήσεις τους λόγους της απομάκρυνσής σου, είναι δικό σου θέμα, αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ξεκολλητική μέθοδος. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και μετά βάλε την αυτοπειθαρχία σου. Στην ανάγκη διάγραψε τηλέφωνα μέιλ, μπλοκάρισε και τελείωνε.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκη μου,

Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι μες στο μυαλό σου – είναι πιο ακατάστατο και από δωμάτιο πεντάχρονου.

Τι να κάνεις; Πάψε να ασχολείσαι τελείως! Πέρα απ’ το ότι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, το παιδί είναι στρέιτ, ξεκόλλα!

Κι άλλη μία συμβουλή: ξεκόλλα!

Βρες γκέι αγόρια για γνωριμίες. Όχι στρέιτ!

Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα: ξεκόλλα! Σταμάτα ν’ ασχολείσαι, τελεία και παύλα. Αυτή η ιστορία δεν θα καταλήξει πουθενά, μα πουθενά. Πουθενά! Ξεκόλλα!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος