Οι Δυο Νεράιδες

Ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός

bottomΚαλησπέρα Νεράιδες

Είμαι 36 και 4 χρόνια σε σχέση με ένα παιδί. Κάνουμε πολύ καλό σεξ, δεν τον έχω απατήσει ποτέ και τον αγαπώ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Είμαι κυρίως ενεργητικός και είναι μονο παθητικός. Άρχισε έτσι σιγά σιγά να μου βγαίνει η επιθυμία να τον φάω και γω μια φορά , να το πω ωμά.

Προσπάθησα σε games με τον σύντροφό μου να πάρω τον αλλο ρόλο, έστω για λίγο, αλλά τον ξενέρωσε τρελά όπως μου είπε και δεν τον αδικώ, αφόυ δεν το θέλει.

Δεν θέλω να χωρίσω και δεν έχω ψαχτεί καμία φορά για να γαμήσω. Ψάχτηκα όμως για να γαμηθώ.

Πήγα λοιπόν με κάποιον και μου έφυγε το απωθημένο. Είναι κατακριτέο;

Πάνος

 

kali neraida 80x80

Μα τι λες χρυσό μου παιδί;

Κατακριτέο;;;; Ούτε κατά διάνοια! Σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Πρώτον γιατί είχες την αρετή και τόλμη να απαιτήσεις να τον πάρεις. Πόσοι έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ανοιχτά ότι γουστάρουν τον πούτσο και να τον πάρουν χωρίς κόμπλεξ;

Δεύτερον, γιατί με αυτή σου την απόφαση να ξενογαμηθείς, στην πραγματικότητα έσωσες την σχέση σου. Μπράβο λοιπόν και εις ανώτερα.

Φιλιά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Πανούλη μου,

Ποια είμαι εγώ που θα σε κρίνω; Μόνο ο θεός θα μας κρίνει και αφού δεν υπάρχει θεός, πέφτει ο κλήρος να σε κρίνω εγώ.

Οπότε ορίστε η ετυμηγορία μου: αθώος!

Δεν είναι κατακριτέο (για μένα) γιατί άλλο ένα γαμήσι μ’ έναν άσχετο μια φορά στις τόσες και άλλο μια στενή σχέση μ’ έναν άνθρωπο που αγαπάς και σ’ αγαπάει και μοιράζεστε πολλά περισσότερα από σκέτο σεξ.

Όχι ότι η παραπάνω άποψη είναι η σωστή γενικά για όλους, αλλά είναι η σωστή άποψη για μένα και γούστο μου καπέλο μου κι οποιανού του αρέσει. Αν σου κάνει, σου τη χαρίζω, να τη χρησιμοποιείς κι εσύ.

Καλά γαμήσια ενεργητικά και παθητικά και κυρίως να χαίρεσαι τον σύντροφό σου, γιατί σεξ βρίσκουμε εύκολα, σχέσεις που να μας γεμίζουν και να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους όχι τόσο εύκολα.

{youtubejw}O-Ntth-VXLk{/youtubejw}

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 guests και κανένα μέλος