Οι Δυο Νεράιδες

Δεν είμαι αρκετά butch!

butchείμαι μια straight looking λεσβία και αισθάνομαι φτυσμένη από τις άλλες λεσβίες...

κατά κανόνα μου αρέσουν οι θηλυπρεπείς, αλλά δυστυχώς οι περισσότερες προτιμούν τα πιο butch κορίτσια.

γνώρισα μια κοπέλα που μ'αρέσει τρελά, αλλά βλέπω στο faceb ότι όλες οι πρώην της είναι αγοροκόριτσα και ftm και αυτό με κάνει διστακτική. τη θέλω με χίλια.. αλλά... δεν μπορώ να κάνω κίνηση.

φοβάμαι ότι δείχνω ξενέρωτη σε σύγκριση με τις πρωην.

βασικα, ειμαι femme on the streets, butch in the sheets, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Αυτή

 

kali neraida 80x80

Αχ φιλενάδα, σταμάτα με τις χαζές ταμπελίτσες και άντε βουρ για την γκόμενα. Τι κάθεσαι και φαντάζεσαι πράγματα και εφευρίσκεις υποθετικές ιστορίες, που ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε αν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάνε το βήμα αφού την γουστάρεις και αν δεχτεί βλέπεις μετά τι παίζει.

Στη χειρότερη περίπτωση θα σου πει "όχι". Και λοιπόν; Φοβάσαι ότι θα την χάσεις; Γιατί, τώρα την έχεις; Αν σε απορρίψει γιατί σε θεωρεί ξενέρωτη και αν ψάχνει κάτι άλλο, με γεια της και με χαρά της, δεν είσαι εσύ γι αυτήν, δεν είναι αυτή για σένα, καλή ξήγα, πας παρακάτω.

Η απόρριψη μπορεί να μας πληγώνει τον εγωισμό, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι που και εμείς το κάνουμε στους άλλους πολλές φορές. Ούτε εσύ θα έλεγες "ναι" σε οποιανδήποτε θα σου την έπεφτε. Ε;

Άντε λοιπόν σταμάτα να το πολυσκέφτεσαι, πάρε θάρρος και κάνε μίλα της.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή αυτή,

Πόσα κιλά μπουτσίλας σου λείπουν για να μπορείς να κυκλοφοράς με το λεσβοκούτελό σου καθαρό και ξηγημένο;

Αν έπαιρνα ένα ευρώ από κάθε φαμ λεσβία που κλαίγεται που δεν είναι αρκετά μπουτς και από κάθε μπουτς λεσβία που γκρινιάζει για τον ρατσισμό που τρώει επειδή δεν είναι αρκετά φαμ, θα είχα ξεχρεώσει όλα τα κόκκινα δάνεια του ελληνικού λαού.

Είσαι αυτή που είσαι, τελεία! Μια φαμ λεσβιάρα που γουστάρεις άλλες φαμ. Τελεία! Και θα δεις ότι θα βρεις άλλες θηλυπρεπείς λεσβίες που θα σε γουστάρουν ακριβώς όπως είσαι, αρκεί να ξεκολλήσεις από αυτό το στερεότυπο ότι οι φαμ πάνε μόνο με μπουτς και οι μπουτς μόνο με φαμ. Παίζουν και άλλοι συνδυασμοί, μπηλήβ μη!

Καλό ψάξιμο (μέσα σου και έξω σου!)

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 guests και κανένα μέλος