Οι Δυο Νεράιδες

Μηπως παραειμαι μαλθακουλης;

friendzoneΓεια σας Νεράιδ(οι)ες!

Με λένε Δημήτρη και είμαι καλά... λέμε τώρα!

Εδω και κανένα πεντάμηνο νταλαβερίζομαι με μια κοπέλα λίγα χρόνια μικρότερη μου (είμαι κοντά στα 30, αυτή 24). Την γουστάρω φουλ απ'ολες τις απόψεις. Έλα που όμως δεν έχουμε κάνει σεξ ακόμα...

Για μένα το σεξ ειναι αρκετα σημαντικό στο δεσιμο και στην βαθυτερη γνωριμια. Επισης δεν είχα ποτε σχεσεις χωρις "κοκο" πραγμα που με κανει να ειμαι εξω απο τα νερα μου.

Απο την αλλη προσπαθω να ανοιξω κουβεντα και δεν εχω παρει ευθεια απαντηση, μου τα μασαει και μου λεει κατι για τον πρώην της και οτι πονεσε πολυ και κατι τετοια ή κατι για την οικογενεια της- σημειωση οπως μου τα λεει δεν ηταν ο πρωτος της.

Δεν λεω, μπορεί να είναι αληθεια αλλα εγω δεν ειμαι ο πρωην της και δεν εχω σκοπο να την πονεσω... ασε που της λεω οτι μπορει να μου ανοιχτει αμα εχει θεματα με την σεξουαλικοτητα της ή την οικογενεια της.

Εγω τα ακουω αυτα και προσπαθώ να την παρω με το καλο, με το καυλό, με το ηρεμο, με το παιχνιδιαρικο αλλα τιποτα. Γενικα παίζει πολύ εγκράτεια απο την πλευρα μου (ζεν φαση και μαλακία σύννεφο - καθόλου ορεξη για one night) και δεν θελω να την πολυ-πιεζω, αν και μερικες φορες δεν μπορω να συγκρατήσω τα νευρα μου...

Βασικα εχετε καμια καλη ιδεα να μου πειτε? μηπως το κοριτσι είναι λεσβια αλλα δεν το ξερει/αποδεχεται (προσπαθησα να ανοίξω κουβεντα αλλα λεει οχι).

Μηπως παρα-ειμαι μαλθακουλης και γενικα θα επρεπε να την πιεσω κι'αλλο μπας και αναψει- ή μηπως θα πρέπει να κανω υπομονη ωστε να αφουκγραστει τι θελει και αυτη απο τη ζωη της και το σωμα της? εχω μπερδευτει και δεν θελω να κανω καμια μαλακια.

Τα λεω αυτα γιατι ξερω οτι δεν ειναι και ευκολο πραγμα να βγείς απο το ντουλαπι, και πως το θεμα της καυλας μπορει να ειναι ταμπου για καποιον/καποια αλλα δεν θα'πρεπε! η μπορει να παιζει κατι αλλο που δεν μου παει το μυαλο.

Θα σας είμαι υπόχρεος άμα μου σφυριξετε καμια καλή συμβουλή (ή τιποτα αλλο!) και θα αναψω λαμπαδα σε σχημα John-Σnow στην παναγία την βρεφοβυζούσα, να σας έχει καλά και botox--less!

Φιλικά Φιλάκια!

Δημήτρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε

Ίσως αν παρατήρησες, η στήλη μου ασχολείται με τα προβλήματα των γκέι. Για την περίπτωσή σου δεν έχω πολλά να πω. Αν το έχεις παλέψει τοσο πολύ και το πράγμα δεν τραβάει για λόγους που δεν ξέρεις, δεν φαντάζεσαι, δεν σου λέει, υπάρχει και η λύση να πας παρακάτω. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ και καλά Δημήτρη μου,

Μόνο και μόνο επειδή επικαλέστηκες τον Τζον Σνόου καταδέχομαι να σου δώσω τη σοφή συμβουλή μου. Αλλά να ξέρεις ότι δεν θέλουμε λαμπάδα σε σχήμα Τζον Σνόου αλλά το άλλο, αυτό που έχεις κι εσύ και είναι σε αχρηστία τον τελευταίο καιρό.

Το λοιπό: Προφανώς και θέλεις σεξ. Και καλά κάνεις. Μέχρι τώρα, τα γκομενάκια σου κάθονταν πιο εύκολα / πιο νωρίς και δεν ήταν θέμα. Όμως αυτή τώρα δεν. Τους λόγους δεν μπορείς να τους ξέρεις και είναι πολύ πιθανό ούτε και η ίδια να τους ξέρει 100%.

Αν όμως πραγματικά αυτή η γυναίκα σε συνεπαίρνει και ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάτι βαθύτερο μαζί της (δεν εννοώ τίποτα πονηρό), τότε ναι, κάνε υπομονή και κυρίως δείξ’ της πόσο πολύ την νοιάζεσαι και την αγαπάς. Ταυτόχρονα πήγαινε την κουβέντα στο σεξ. Ρώτα την σχετικά: τι πιστεύει, τι δυσκολίες έχει, τι της αρέσει. Μπορεί να έχει διάφορα σεξουαλικά προβλήματα –πολλές γυναίκες (και άντρες) έχουν− και να μην έχει καθίσει να τα λύσει.

Τώρα, αν δεις και αποδείς ότι δεν θέλει να τα αντιμετωπίσει, θα μαζέψεις τα κομμάτια σου και θα πας παρακάτω. Όπως έκανε κι ο Τζον Σνόου, όταν η Ύγκριτ έγινε σουβλάκι.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 guests και κανένα μέλος