Οι Δυο Νεράιδες

Ποια είναι η σεξουαλικη προτιμηση μου;

gay or straightΚαλησπερα σας λοιπον εχω ενα θεματακι που με απασχολει εδω  και αφορα κυριως τις σεξουαλικες μου προτιμησεις (ειμαι 21 μενω θεσσαλονικη,μαζι με τους γονεις με μηδενικη σεξουαλικη εμπειρια,λιγες κοινωνικες σχεσεις με κοριτσια γτ δεν ετυχε,αυτοπεποιθεση στον πατο)

εδω και 1 χρονο εχει αρχισει να εκδηλωνεται μια επιθυμια για σεξ με ατομο του ιδιου φυλου,πχ  οταν ειμαι στο σπιτι παντα κ μονος εχω αρχισει και σκεφτομαι πως ειναι το σεξ με αντρα,βλεπω  gay πορνο  και ερεθιζομαι διαβαζω και ερωτικες ιστοριες με ομοφυλοφιλους και μ αρεσουν,δεν θελω να βλεπω καθολου straight,τα θεωρω βαρετα.το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι εξω δεν υπαρχει αυτο,και βλεπω ωραιες κοπελες καποια μπορει και να με ελκυει κιολας και δεν εχω ελξη για ατομο του ιδιου φυλου,αλλα δεν με συγκινουν τα πορνο με ετεροφυλοφιλους..και λιγο εχω μπερδευτει.

απο τα 16 ηθελα να εχω μια παθ εμπειρια αλλα απο γυναικα κυριως (με δαχτυλο η στραπ) δεν τολμουσα καν να σκεφτω κατι με αντρα (δεν τολμουσα καν να δω 2 αντρες να φιλιουνται)..οσο περνουσε ο καιρος αυτο αλλαζε,σε σημειο που καθε μερα να φαντασιωνομαι σεξ με αντρα (σαν παθητικος παντα)  και εδω κ μερικους μηνες τυχαια στο fb ειδα εναν στην ηλικια μου (αγνωστο τελειως μενει κ σε αλλη πολη) που ενιωσα ελξη..ηταν η πρωτη φορα που ηθελα ακομα να φιλιεμαι με καποιον,πολυ ωραιος (αν και δεν ειναι ο τυπος του αντρα που σκεφτομουν)

απλα νομιζω οτι  αρεσουν και τα 2 φυλα,το θεμα ειναι οτι στις γυναικες το κριτηριο μου ειναι το βλεμμα το προσωπο ενω στους αντρες κοιταω,το σωμα κυριως την αυτοπεποιθεση.Απλα παρατηρω οτι οσο περναει ο καιρος τοσο κερδιζει η bi πλευρα μου..Η ψυχολογος μου λεει οτι ειναι νωρις για να βαλω ακομα ταμπελες και να μην αισθανομαι ντροπη,για οτι κι αν επιλεξω.απλα δεν ξερω αν ολο αυτο οφειλειται στο οτι απλα εχω καθυστερησει σεξουαλικα...η απλα ειμαι μπαισεξουαλ...

Κωστας

 

kali neraida 80x80

Γεια σου μπερδεμένε φίλε,

Η αναζήτηση σου είναι τελείως θεωρητική αφού από ό,τι λες δεν έχεις κάνει τίποτα ιδιαίτερο ούτε με άντρες ούτε με γυναίκες.

Θα πρότεινα να σταματήσεις να βασανίζεις το μυαλό σου με αυτά τα θέματα και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κόσμο για να δεις τελικά τι σου αρέσει καλύτερα στην πράξη.

Το αν θα σου αρέσουν περισσότερο οι άντρες οι γυναίκες είναι κάτι που δεν θα το καταλάβεις ούτε από την πρώτη ούτε από τη δεύτερη φορά. Πειραματίσου, μη φρενάρεις τα συναισθήματά σου και με τον καιρό θα καταλάβεις από μόνος σου τι σου αρέσει περισσότερο.

Επειδή δε η σεξουαλική αστυνομία δεν θα σου ζητήσει να κάνεις αμετάκλητη δήλωση σεξουαλικών φρονημάτων, μπορείς να αλλάζεις τη γνώμη σου όσες φορές θέλεις. Ως εκ τούτου χαλάρωσε, μην ασχολείσαι με υποθέσεις και θεωρίες και απόλαυσε τη ζωή σου.

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κωστάκη μου,

Μπερδεμένο σ’ ακούω και δεν σε αδικώ. Δεν είναι εύκολο όλος ο κόσμος να μιλάει για σεξ όλη την ώρα κι εσύ να έχεις μόνο στο θεωρητικό και να μην είσαι βέβαιος ποιο φύλο σου αρέσει καλύτερα.

Σου έχω, όμως, καλά νέα: δεν χρειάζεται να ξέρεις! Δεν υπάρχει καμία προθεσμία υποβολής δηλώσεων σεξουαλικού προσανατολισμού. Μπορείς να τον εξερευνήσεις με το πάσο σου και να δηλώνεις ό,τι γουστάρεις ανά πάσα στιγμή.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι ένας διακόπτης που βρίσκεται είτε στο γκέι είτε στο στρέιτ είτε άντε κάπου στη μέση στο μπάι. Είναι πιο πολυσύνθετη κατάσταση. Μπορεί να σε ελκύουν συναισθηματικά οι γυναίκες και σεξουαλικά οι άντρες ή το αντίθετο ή και τα δύο. Μπορεί να νιώσεις έλξη για ένα άτομο οποιουδήποτε φύλου που δεν θα περίμενες μέχρι που το γνώρισες, γιατί είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ξύπνησε κάτι μέσα σου (συναισθηματικό; σεξουαλικό; και τα δύο;)

Επίσης, το να θέλεις να σε πηδήξει μια γυναίκα δεν σε κάνει γκέι. Σε κάμποσους στρέιτ άντρες αρέσει να παίρνει η γυναίκα τον ενεργητικό ρόλο – χωρίς να θέλουν να το κάνουν με άντρα.

Δώσε ευκαιρίες στον εαυτό σου να τα εξερευνήσει όλα αυτά. Δεν συμφωνώ με την ψυχολόγο σου ότι είναι νωρίς. Κι όσο για τις ταμπέλες, τις χρειαζόμαστε για να συνεννοούμαστε και με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας. Απλώς, έχουμε δικαίωμα (ευτυχώς) να αλλάζουμε ταμπέλα, όταν αυτή δεν μας κάνει πια.

Βγες και γνώρισε κόσμο και δες στην πράξη τι σου βγαίνει. Οι τσόντες που βλέπεις δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν είναι πραγματικό σεξ. Κι ίσως καλύτερα να κόψεις την πολλή τσοντομαλακία, γιατί θα συνηθίσεις σ’ αυτό κι ύστερα θα δυσκολεύεσαι στο πραγματικό σεξ με πραγματικούς ανθρώπους.

 

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος