Οι Δυο Νεράιδες

Χάνω τον φίλο μου

best friendΚαλησπέρα σας πρώτη φορά στέλνω εδώ μήνυμα θα ήθελα πολύ μια ακόμη γνώμη.

Στα 21 μου είπα για πρώτη φορά σε εναν καλό μ φίλο ότι είμαι γκέι μετά από πολλη δυσκολία με αποδέχτηκε καθώς επικρατούν πολλά στερεότυπα στον κύκλο μου και ήταν δίπλα μου σαν φίλος στηρίζοντας με σε πολλές δυσκολίες

3μιση χρονια μετά άρχισα για πρώτη φορά να τον βλέπω ερωτικά και με πολλή θάρος κατάφερα και του το είπα και μ είπε οτι αν τν αποομακρυνω με σκοπο να τν ξεπεράσω θα το σεβαστεί αλλά δεν θα το ήθελα και να προσπαθήσω καπως να το διαχειριστω.

¨Εδειξε γενικά πολλή κατανόηση λίγους μετά από τότε όπμως μετά από ενα μεθύσι με δική του σχδόν πρωτοβουλια (αν και ήξερε οτι το θελα αλλα δεν θα το ζηταγα ποτε καθως προσπαθουσα να τον ξεπερασω για να μην χαλασει η φιλία μας) κάναμε μια φάση στο αμάξι μου και μέσα σε μια εβδομάδα επαναλείφθηκε 3 φορές..

από τότε βλέπω μια ψύχρα και μια απομάκρυνση εκ μερους του απο την φιλία μας με εναν διακριτικό τρόπο όμως.. σαν να θέλει να φύγει αλλα να μην με στεναχωρήσει καπως ετσι νομιζω έστω..

Το 100% σιγουρο που ξερω ειναι οτι τοσα χρονια με αγαπουσε σαν φιλο υο εχει αποδειξει με πολλους τρόπους εχουμε μοιραστοι απιστευτες στιγμες χαρας και λυπης μαζι και ακομη και σε εντονες διαφωνιες φαινοταν οι διαθεση μας να τα ξαναβρουμε..

μετά από αυτό που έγινε όμως σαν να ράγισε κάτι μεσα του (και μεσα στην αρχψη το ειδα καπως περιεργα αλλα το διαχειριστηκα πιο ευκολα από αυτον) θελω συμβουλες για το πως να το διαχειριστω δεν θελω να τν χασω από παρέα εκτος του οτι τον αγαπαω ξερω οτι ειναι και καλος φίλος κατι εξαιρετικα σπανιο στις μέρες μας..

οτι εγινε εγινε ειτε λαθος ειτε σωστο (αν κ μ αρεσε) τώρα τι να κάνω δεν θελω να τν χάσω..

βγαινουμε εξω και μιλάμε κανονικά όμως δεν υπάρχει η ίδια οικοιτητα μεταξυ μας, νομιζω οτι κι αυτος μέσα του ισως να προσπαθει ακομα..

πως να φερθώ όμως δν ξέρω πως να του μιλησω και τ να του πω;;

συγγνωμη για το σεντο9νι και ευχαριστω πολλη εκ των προτερων

Ronaeg

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ δυστυχισμένε,

Εσύ μπορεί να ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει στο μυαλό σου, αλλά δεν γνωρίζουμε καθόλου τι συμβαίνει αντίστοιχα στον φίλο σου. Εσύ μπορεί να ξέρεις ότι τον γουστάρεις και φιλικά και ερωτικά και απ’ όλα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτε για την άλλη πλευρά. Για να γίνει η «φάση» όπως την περιγράφεις (που δεν την περιγράφεις) και μάλιστα τέσσερις φορές, προφανώς ο φίλος σου έχει κάποια πολύ έντονα συναισθήματα για σένα.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι οτι δεν τα διαχειρίζεται άνετα, ίσως δεν τα αποδέχεται, τον τρομάζουν και τον ταράζουν. Ίσως να μην περίμενε τέτοια τροπή (πολύ αμφιβάλλω), ίσως να τα έχει μπερδέψει (φτηνές δικαιολογίες) και δεν ξέρει τι να κάνει (σιγά μην δεν ξέρει...).

Εδώ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα πέρα από το να τον αφήσεις να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Γι αυτό το διάστημα (που δεν θα πρέπει να είναι μέχρι την Δευτέρα Παρουσία), δεν θα πρέπει να σε βλέπει ως απειλή ούτε ως συνεχή πίεση.

Κάνε ότι δεν τρέχει τίποτα, παράμεινε φιλικά κοντά του (σε λίγο μπορεί το κλίμα να βελτιωθει, μην βιάζεσαι), αν προκύψει τίποτα μην χάσεις την ευκαιρία, αλλά από την άλλη μην τρελαίνεσαι.

Μπορεί να σου φανεί τραγικό αυτή την στιγμή, αλλά είναι πιθανόν να διακόψετε τη σχέση σας γιατί ο φίλος σου ίσως να μην μπορεί να το διαχειριστεί ή μπορεί να αποφασίσει ότι είναι στρέιτ (ναι, υπάρχουν και τέτοιες «αποφάσεις»). Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Ευτυχώς οι άντρες δεν τελειώνουν εδώ.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκο μου,

Ο φίλος σου καλός χρυσός και μακάρι να είχαμε όλοι και όλες μας φίλους να μας στηρίζουν στα δύσκολα, αλλά τα έκανε λίγο σκατά τα πράγματα μεταξύ σας. Γιατί όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι σε γουστάρει ερωτικά κι εσύ δεν γουστάρεις, το τελευταίο πράγμα που κάνεις είναι να του κάτσεις, να τον γλυκάνεις κι ύστερα εξαφανιζόλ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αλλά μικρά είστε, δεν έχετε πείρα, δικαιολογούνται (αν και κάτι μαντράχαλοι πενήντα-φεύγα τις ίδιες και χειρότερες μαλακίες κάνουν, οπότε δεν είναι θέμα ηλικίας, το παίρνω (από) πίσω.

Τι να κάνεις; Βασικά, κλάψε, γκρίνιαξε, σιχτίρισε την τύχη σου που από τη μία σου έδωσε έναν τόσο καλό φίλο, απ’ την άλλη έναν τόσο μαλακισμένο φίλο, και προχώρα. Δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις πολλά. Θα περιμένεις, να δεις πώς θα εξελιχθεί και μέσα του το πράγμα. Το πιθανότερο είναι να είναι μπερδεμένος, γιατί ναι μεν στρέιτ (όσο ισχύουν αυτές οι ταμπέλες), ναι μεν μπορεί να του άρεσε το σεξάκι σας (για να το επαναλάβει), όμως άλλο πράγμα είναι να το συνεχίσετε επί μόνιμης βάσης. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, δεν ήταν απλώς ένα ξεκαύλωμα (που κι ένας στρέιτ μπορεί να το κάνει, δεν χάθηκε ο κόσμος), αλλά σχέση, ομοφυλοφιλική σχέση, άρα είναι πούστης και αυτό τρομάζει.

Οπότε σε συμβουλεύω να πας λάου λάου. Κάνε ότι δεν έγινε τίποτα, είστε φιλαράκια, τραλαλά και μέχρι εκεί. Κι εσύ άρχισε ν’ ασχολείσαι με άλλους άντρες. Κομμένες οι προσδοκίες απ’ αυτόν. Αλλιώς σε βλέπω σαν την Ωραία Κοιμωμένη να γερνάει περιμένοντας έναν μαλακισμένο πρίγκιπα που ποτέ δεν έρχεται. Ειλικρινά, μην περιμένεις σχέση με τον φίλο σου!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 guests και κανένα μέλος