Οι Δυο Νεράιδες

Το κρεοπωλείο των διαδικτυακών εφαρμογών

meatΚαλησπέρα αγαπητές μου νεράιδες

Με λένε Γιάννη και είμαι 33 χρονών. Με το που ανοίγω κάθε φορά έναν ιστότοπο από τις γνωστές γνωριμίες (planet romeo, bear, grindr, badoo κλπ) σε μία εβδομάδα το πολύ διαγράφω τα προφίλ μου.

Όσοι με πλησιάζουν ζητούν κατευθείαν φωτογραφία με το πουλί μου, ρωτάνε το μέγεθος του, ή ακόμη χειρότερα να κάνουμε σεξ μέσω κάμερας. Το θεωρώ πολύ υποτιμητικό να εκθειάζω κατ αυτόν τον τρόπο διαδικτυακά το σώμα μου.

Χώρια που μετά το σεξ εξαφανίζονται σαν να μη σε γνώρισαν ποτέ τους.

Λυπάμαι αλλά όλη αυτή η κατάσταση της κρεαταγοράς δε με εκφράζει. Εκτίθεται το κρέας στη βιτρίνα, το ψωνίζουμε, το τρώμε και μετά το αποβάλλουμε να το πω κόσμια. Εάν θελήσω μόνο σεξ δόξα τω Θεώ υπάρχουν οι σάουνες.

Για ποιο λόγο να γίνεται στην ψύχρα όλη αυτή η ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών; Δεν χάνεται όλος ο ερωτισμός έτσι; Οι παλιοί έλεγαν άσε και τίποτα για το γαμπρό και είχαν απόλυτα δίκιο.

Και μετά ζητούν σχέση και όλα τα συναφή. Ε συγγνώμη πως να κάνουν σχέση μετά;Η σχέση θέλει και λίγη μαγεία. Λίγο ρομαντισμό. Όταν δίνονται όλα με τη μία στο πιάτο χάνεται όλη η μαγεία.

Γιάννης

 

kali neraida 80x80

Σωστά τα λες, αλλά ζούμε στην εποχή του fast food, ή του «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» (παλιά διαφήμιση για το Azax). Συμφωνώ μαζί σου ότι αυτή η αντίληψη κρεαταγοράς σκοτώνει τον ερωτισμό.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να ψάχνεις.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ρομαντικέ μου Γιάννη,

Τα παλιά τα χρόνια, που όλοι καθόμασταν στα σκαλάκια της αυλής κάθε γειτονιάς και είχαμε φιλίες μ’ όλους τους γειτόνους και ήμασταν σαν χορευτικό σε παλιά ελληνική ταινία των 60ς, εμείς οι γκέι δεν λεγόμασταν γκέι αλλά πούστηδες και μας κρεμάγανε ανάποδα. Όπως και τις γυναίκες που τολμούσανε να θέλουν σεξ.

Μπερδεύεις δυο ανόμοια αλλά συνδεδεμένα πράγματα: άλλο το σεξ, άλλο ο έρωτας. Μπορεί να συνυπάρχουν αλλά μπορεί και όχι. Αν κάναμε σεξ μόνο κάθε φορά που ήμασταν ερωτευμένοι, θα είχαμε εκλείψει ως είδος.

Πολλοί άντρες ζητάνε μόνο σεξ, είτε επειδή αυτό γουστάρουν σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους είτε επειδή νομίζουν ότι μόνο αυτό έχουν ανάγκη. Πολλοί από μας τους γκέι δεν πιστεύουμε ότι θα βρούμε ποτέ τον έρωτα, πιστεύουμε ότι όλοι (οι άλλοι γκέι) είναι μόνο για τον πούτσο και μόνο ο εαυτός μας ζητά τον αληθινό, πραγματικό έρωτα. Πούτσες μπλε!

Και στις στρέιτ εφαρμογές τα ίδια ακριβώς ισχύουν, απλώς πολύ δύσκολα μια γυναίκα θα πάει για σεξ από την πρώτη φορά γιατί κινδυνεύει (κι όχι επειδή δεν το θέλει).

Γι’ αυτό ξεκόλλα: ψάξε εσύ αυτό που θέλεις, όπου σου ταιριάζει: στη σάουνα; Σε γκέι εκδηλώσεις; Οργανώνουμε κάμποσες μέσα από το 10%. Σε ψωνιστήρια; Σε εφαρμογές; Σε γυμναστήρια; Κάποιες φορές θα ξεκινήσεις μια γνωριμία με λογάκια και βλέμματα και ραντεβού, κάποιες άλλες φορές με πουτσοφωτογραφίες και σεξάκι. Το αν θα ερωτευτείτε και θα κολλήσετε σπάνια εξαρτάται από τον τρόπο γνωριμίας. Ξέρουμε ζευγάρια στο 10% που είναι μαζί είκοσι φεύγα χρόνια και γνωρίστηκαν στο πάρκο ή σε τσοντοσινεμάδες.

Αν εσένα σε χαλάνε οι πουτσοφωτογραφίες, μη στέλνεις και επικεντρώσου σε αυτό που σου αρέσει. Υπάρχουν πολλοί άλλοι γκέι που ζητάνε ακριβώς αυτό που ζητάς εσύ. Αλλά όλοι γκρινιάζετε σαν γιαγιάδες για τα παλιά καλά χρόνια που ο κόσμος ήσαντες αγνός σαν χωριάτικο γιαούρτι (με πετσάκι).

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 428 guests και κανένα μέλος