Οι Δυο Νεράιδες

Σε οικο ανοχης

dominatrixΕιμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη,ακομα χωρις καμια σεξουαλικη εμπειρια. Ωστοσο εδω και αρκετο με φανταζομαι σε παθητικο ρολο με μια πιο..αυταρχικη γυναικα..

με αναβει καθε φορα που το σκεφτομαι..γι αυτο εχω σκεφτει αν πηγαινα σε οικο ανοχης και το εκανα εκει...αλλα φοβαμαι

1) οτι μπορει να κολλησω τιποτα

2) μην με δει κανενα ματι,απλα δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω...παρολο που το σκεφτομαι.

(Να πω σε αυτο το σημειο οτι δεν εχω πει σε κανεναν γι αυτες τις προτιμησεις μου και ουτε θελω..) και απλα δεν ξερω...εσεις τι λετε;

Δημητρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Πώς φαντάζεσαι το «να κολλήσω τίποτε»; Αν χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό (ακόμη και στο dildo) δεν θα κολλήσεις τίποτε. Το να σε «δει κανένα μάτι», για αναρωτήσου πρώτα τι θα γυρεύει αυτό το μάτι στα μπουρδέλα; Μάλλον ό,τι και εσύ. Οπότε ούτε αυτό μου φαίνεται πρόβλημα.

Να μου πεις ότι νιώθεις αμήχανος, ΟΚ, το καταλαβαίνω, αλλά τα κορίτσια έχουν πείρα με αμήχανους και δεν θα κωλώσουν. Έχουν κατανόηση για τους πρωτάρηδες. Εγώ νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ΕΣΥ τι ζητάς και να μπορείς να το πεις ξεκάθαρα. Ξέρεις; Μπορείς; Αν ναι, δοκίμασέ το, γιατί όχι;

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γεια σου Δημήτρη!

Εγώ τι να  πω, στον δικό μου κώλο θα μπει; Πόρτα δεν γίνομαι στον κώλο κανενός! Αν εσύ γουστάρεις, με γεια σου με χαρά σου – απλώς βάλε κάμποσο λιπαντικό για να μην πονέσει και για να μη σπάσει το προφυλακτικό.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:

1) προφυλακτικό, τελεία και παύλα

2) αν είναι να ζεις τη ζωή σου με τον φόβο για αν θα σε πάρει κάνα μάτι, κλείσου σπίτι σου και περίμενε ν’ αραχνιάσεις.

Με το καλό να σου μπει!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος