Οι Δυο Νεράιδες

Βαρέθηκα την μοναξιά

princeΑγαπητές νεράιδες,

Είμαι 21 χρονών, ομοφυλόφιλος, παρθένος και στρατιωτικός! Ψάχνω να βρω κάποιον για κάτι σταθερό με προοπτικές για σοβαρό, αλλά τίποτα. Έχω κάνει προφίλ σε κάνα δυο εφαρμογές, αλλά όλοι θέλουν σεξ και τίποτα άλλο.

Ζω σε επαρχία και δεν βρίσκω κάποιον κοντά. Θέλω να χάσω την παρθενιά από κάποιον ξεχωριστό, δεν θέλω η πρώτη μου φορά να είναι μια ξεπέτα. Είμαι έτοιμος να επενδύσω σε κάποιον αλλά δεν έρχεται αυτός ο κάποιος.

Βαρέθηκα να κάνω υπομονή, δεν αντέχω άλλη μοναξιά. Τι να κάνω;

Μοναχικό αγόρι


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Η περίπτωσή σου είναι εξαιρετικά απλή και έχει δύο λύσεις. Η πρώτη: συνεχίζεις να έχεις τις ρομαντικές ιδέες σου και όταν έρθει, αν ποτέ έρθει ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σου, θα κάνεις μια καταπληκτική σχέση και φυσικά ένα ονειρεμένο σεξ μαζί του. Γιατί εννοείται ότι ο πρίγκιπας του παραμυθιού, εκτός από ωραίος, έξυπνος, χαριτωμένος, πονηρούλης και ευχάριστος, θα είναι και φοβερά καυλιάρης και απίστευτος εραστής. Και φυσικά θα σε λατρεύει για πάντα. Γιατί κι εσύ είσαι τέλειος, υπέροχος, μοναδικός τύπος, καταπληκτικός εραστής και λοιπά. Ο έρωτας δεν θα έχει όρια, η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα.

Τώρα εάν το παραπάνω σενάριο δεν πραγματοποιηθεί στα επόμενα 50 χρόνια, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις την λύση δύο. Αυτή είναι να καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, ότι ούτε εσύ είσαι τέλειος, ότι είναι απίθανο να βρεις τον τέλειο εραστή, ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση μαζί σου αν πρώτα δεν δει τι μέρος του λόγου είσαι, αν δεν ξέρει αν ταιριάζετε ή όχι στο σεξ, αν δεν περάσει χρόνο μαζί σου.

Ως εκ τούτου η μόνη ρεαλιστική λύση στην περίπτωση δύο θα είναι να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο, βάζοντας ακόμη και νερό στο κρασί σου, (λαμβάνοντας υπόψη ότι στην επαρχία είναι πιο δύσκολο και σπάνιο να γνωρίσεις γκέι ανθρώπους), να κάνεις σεξ μαζί του ακόμη κι αν δεν είναι ο τέλειος άντρας στον ονείρων σου.

Αν τυχόν ταιριάζετε στο σεξ και ως άνθρωποι, ίσως τότε να κάνετε αυτό που εσύ ονειρεύεσαι και αποκαλείς «σχέση». Στο τελευταίο κομμάτι λάβε υπόψη σου ότι μπορεί ο άλλος να μην έχει απολύτως καμία διάθεση να κάνει σχέση μαζί σου ζώντας στην επαρχία γιατί ενδέχεται να μη θέλει να εκτεθεί κοινωνικά.

Με λίγα λόγια στην περίπτωση δυο θα πρέπει να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα η οποία δεν είναι πάντοτε ευχάριστη και ονειρική και να φιλήσεις και κανένα βάτραχο στην πορεία, αφήνοντας τα πολλά όνειρα στην άκρη.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητό μοναχικό αγόρι,

Είμαι βέβαιη ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουνα ναζίστρια επιστήμονας στο Μπούχενβαλντ και έκανα φριχτά πειράματα ευγονικής σε παιδάκια χωρίς αναισθητικό, αλλιώς τι σκατά αμαρτίες πληρώνω σ’ αυτή τη ζωή και μου στέλνετε τόσοι μα τόσοι γκέι άντρες γράμματα ότι θέτε σοβαρή σχέση και όχι μόνο σεξ; Αφού είστε τόσοι πολλοί εσείς που θέλετε ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ και όχι μόνο σεξ, τι σκατά μαλακίες κάνετε και δεν βρίσκεστε;

Θα σου πω: κάθεστε και εύχεστε να σας προκύψει η ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ουρανοκατέβατα, τύπου να εμφανιστεί ο υποψήφιος γαμπρός με κούριερ στην πόρτα σας και να σας πει: γεια σου, είμαι η ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ που περίμενες.

Δεν γίνεται έτσι η ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ. Η ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ γίνεται ΜΟΝΟ με τον εξής τρόπο: Βγαίνοντας ραντεβού με διάφορους άντρες. Κάνοντας σεξ. Βγαίνοντας κι άλλα ραντεβού με διάφορους άντρες. Κάνοντας σεξ. Βγαίνοντας κι άλλα ραντεβού με διάφορους άντρες. Κάνοντας σεξ. Κι άλλα ραντεβού, κι άλλο σεξ. Τα οποία ραντεβού (και το όποιο σεξ προκύψει, γιατί συχνά ΔΕΝ προκύπτει) θα είναι πότε ένα χάλι μαύρο, πότε ωραία αλλά μονόπαντα (κλάμα!), πότε ωραία αλλά δυστυχώς ο τύπος μένει στην άλλη μεριά της Ελλάδας (ξανά κλάμα), πότε σκατά γιατί ο τύπος είναι μαλάκας (μπινελίκια) και...

… και κάποια στιγμή γνωρίζεις τον άντρα με τον οποίο κάνετε ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ. Δεν ξεκινάς από ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ, την κάνεις στην πορεία. Βγαίνοντας μη σοβαρά ραντεβού και κάνοντας μη σοβαρό σεξ.

Ξεκόλλα από τις Ντίσνεϊ ταινίες που έχουν μετατρέψει τον εγκέφαλό σου σε ρομαντική διάρροια και ξεκίνα να ζεις.

ΥΓ. Το ότι είσαι στρατιωτικός δεν είναι σώνει και καλά εμπόδιο. Δεν χρειάζεται να βγεις στην κεντρική πλατεία της κωμόπολής σου και να φωνάξεις: τον παίρνω! Γνωρίζω στρατιωτικούς καριέρας που μια ζούσαν γκέι ζωή ακόμα και στις πινέζες – και μάλιστα πολλά χρόνια πριν.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος