Οι Δυο Νεράιδες

Φοβάμαι το σεξ!

first timeΑγαπητές Νεράιδες,

Είμαι 19 χρονών κοπέλα, λεσβία, χωρίς εμπειρία σχέσης και χωρίς να έχω κάνει σεξ. Είχε παιχτεί ένα φάσωμα με μία συμμαθήτρια μου στα 17 μου, αλλά ως εκεί. Έκτοτε μου έχουν αρέσει λίγες κοπέλες οι οποίες για τον Α ή Β λόγο με έχουν απορρίψει, αλλά εμένα δε μου φεύγει ποτέ το κρας, πάντα ένα μέρος μου τις θέλει ακόμα.

Τώρα μιλάω με μία κοπέλα από το Τinder, βγήκαμε κιόλας (ήμασταν στην ίδια πόλη λόγω καλοκαιριού)…Αλλά παίζει το θέμα της απόστασης (και είναι πολύ πιο έμπειρη). Επίσης το γεγονός ότι δεν έχω κάνει ακόμη σεξ με αγχώνει πάρα πολύ. Αν ιδρώνω πολύ, αν το στήθος μου και εν γένει το σώμα μου είναι περίεργο; Αν μυρίζω άσχημα; Αν νιώθω άβολα; Αν την κάνω να νιώσει άβολα;

Σχεδόν φοβάμαι να κάνω σεξ, αλήθεια σας το λέω, κυρίως γιατί είμαι πολύ ντροπαλή με το σώμα μου, άβολη με τις κινήσεις του και επίσης με θεωρώ ανώριμη… Ίσως δενόμουν πολύ με ένα άτομο που θα ένιωθα τόσο ευάλωτη…

Υπάρχει τρόπος να ωριμάσω; Να νιώσω άνετα με εμένα και να καταφέρω να κάνω σεξ, αν μου τύχει κάτι τέτοιο;

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε, αναμένω τις απαντήσεις σας,

ΑνώνυμουςΦίαρΟβΣεξ


 

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Ναι, υπάρχει ένας καταπληκτικός τρόπος να ωριμάσεις: να ζήσεις! Αν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και δεν κάνεις τίποτε, γιατί μην τυχόν "αν" το ένα, "αν" το άλλο, "αν" το παράλλο, θα φτάσεις 50 και ακόμη θα αναρωτιέσαι. Και, ναι, υπάρχει πάντα η πρώτη φορά, αλλά αφού η φίλη σου είναι έμπειρη (που το θεωρώ ιδανικό συνδυασμό), φαντάζομαι ότι θα έχει τον στοιχειώδη νου να μην περιμένει να κάνεις εσύ τα πάντα. Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος της πρώτης φοράς, που θα ήταν ίσως μεγαλύτερο αν ήσασταν και οι δύο πρωτάρες και δεν ξέρατε πως και τι.

Γενικά όπως μου τα λες εμένα μου φαίνεται μια χαρά η κατάσταση: κάνετε παρέα στις διακοπές τύπου "μια αγάπη για το καλοκαίρι", κάνετε σεξ και ΔΕΝ δένεστε ντε και καλά. Η απόσταση είναι ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να είναι και ευλογία, γιατί ίσως να θέλεις να ηρεμήσεις, να τα βάλεις σε μια σειρά στο μυαλό σου, να δεις τι σου άρεσε και τι όχι, να "απομυθοποιήσεις" τα πράγματα, να μην νιώθεις πίεση από την άλλη πλευρά.

Αν από την άλλη το γράμμα μου φτάσει μετά τις διακοπές και χάθηκε η ευκαιρία, πρέπει με την νέα σεζόν να δεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Η απειρία στο σεξ δεν αντιμετωπίζεται με θεωρίες. Θα το δοκιμάσεις, τις 2-3 πρώτες φορές θα είναι μάλλον "πατάτα", μετά θα μπει σε σειρά. Για τον ιδρώτα και την άσχημη μυρωδιά υπάρχει πάντα το νερό και τα αφρόλουτρα. Για το σώμα που δεν μας αρέσει πολύ, υπάρχει η δίαιτα, ή τουλάχιστον η προσοχή στο τι τρώμε και, γιατί όχι, και το γυμναστήριο. Τέλος υπάρχει η αποδοχή: αυτή είμαι και σε όποιαν αρέσω, άντε στο διάολο όλες σας! 

Καλή αρχή,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή Ανώνυμους,

Όλες και όλοι φοβόμαστε το σεξ την πρώτη φορά και όσοι/ες δεν το παραδέχονται είναι μαλακισμένοι ψεύτες και τους  καταριέμαι να κολλήσουν ψείρες (τις κάτω, όχι τις πάνω)!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι πώς θα είναι η πρώτη φορά που θα είσαι γυμνή με έναν άλλον άνθρωπο, θα αγγιχτείτε, θα νιώσετε η μια το κορμί της άλλης, θα έρθετε πιο κοντά. Μπορεί να είναι υπέροχα, μπορεί να είναι ουδέτερα, μπορεί να είναι μέτρια, μπορεί να είναι όλα μαζί, αλλά όπως και να πάει η πρώτη φορά, θα είναι μόνο αυτό: μια πρώτη φορά. Δεν θα καθορίσει όλη σου την υπόλοιπη σεξουαλική σου ζωή.

Θα γνωρίσεις γυναίκες που θα νοιάζονται για την ερωμένη τους, άλλες που θα είναι πιο εγωκεντρικές, όλα υπάρχουν στο μενού. Πάντως, το ότι θα πας με γυναίκα πρώτη φορά σε βάζει, στατιστικά, σε καλύτερη μοίρα από τις στρέιτ γυναίκες.

Δώσε στον εαυτό σου αυτή την ευκαιρία, αρκεί αυτή η γυναίκα (ή όποια άλλη) να σου εμπνέει μια κάποια εμπιστοσύνη. Και αν κάνει κάτι που σε φέρνει σε δύσκολη θέση ή σε πονάει, έχεις κάθε δικαίωμα να πεις: μην το κάνεις αυτό, με ενοχλεί ή δεν θέλω. Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μενού στο σεξ. Μπορείς να κάνει ό,τι θέλεις και να πεις όχι σε ό,τι δεν θέλεις.

Αν παρ’ όλ’ αυτά το θέμα του σεξ εξακολουθεί να σε αγχώνει υπερβολικά, γράψε μας για να σου στείλουμε πληροφορίες για ειδικούς πού μπορείς να απευθυνθείς για να ζητήσεις βοήθεια.

Καλό ξεκίνημα!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 guests και κανένα μέλος