Οι Δυο Νεράιδες

Με χώρισε με χαστούκια

Χρόνια Πολλά!

breakupΘα σας πω μια αισθηματική μου ιστορία και θα ήθελα τη γνώμη και το σχόλιό σας. Ονομάζομαι Θανάσης και είμαι μοναχοπαίδι. Έφτασα αισίως στα 50 χρόνια μου και γνώρισα μια κοπέλα που νομίζω πως θα περνούσαμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί. Διαφορετική σαν χαρακτήρας αλλά προσπαθούσαμε για ό,τι καλύτερο. Τα πηγαίναμε καλά στο έρωτα, νομίζω πως ήταν λίγο νυμφομανής. Είναι χωρισμένη και έχει ένα γιο 13 χρονών.

Γνωριστήκαμε πριν 3 μήνες περίπου από το διαδίκτιο και έχουμε πάει σε διάφορα μέρη. Ξαφνικά με “τσακώνει” στο Facebook να ανταλλάσω μηνύματα σε άντρες και γυναίκες με ερωτικό περιεχόμενο. “Κεραυνοβολήθηκε” φυσικά και άρχισε να με βρίζει, να στριγγλίζει, να ουρλιάζει και στο τέλος μου “αστράφτει” κυριολεκτικά δυο χαστούκια και φεύγει από το σπίτι μου.

Μου είχε ζητήσει πριν να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος και σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων γιατί είχε την υποψία πως πήγαινα με πουτάνες και επίσης της είχα πει πως δεν θα ήθελα να κάνω χρήση προφυλακτικού. Τα αποτελέσματα ήταν πέρα για πέρα αρνητικά. Μέαα στις φωνές και στις κραυγές και γενικά στο στο παραλήρημά της μου έλεγε κάτι λόγια εξωπραματικά πως δήθεν θέλω αυτήν και το γιο της. Ανοησίες. Της εξήγησα πως δεν είμαι παιδεραστής και πως αν είχε την αυτή την ιδέα για μένα πως είχα σχηματίσει αρνητική εντύπωση και για τους δυο τους.

Αναρωτιόμουν πως ο γιος της συνομιλεί με έναν “ανωμαλιάρη” σαν κι εμένα; Δε μιλάμε εδώ και πολύ καιρό και όμως δε την έχω βγάλει από το μυαλό μου, θέλω να είναι ξανά μαζί μου. Δε ξέρω αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μετά από αυτό.


 

kali neraida 80x80

Φίλε,

Αν μετά από όλα αυτά θέλεις να ξαναρχίσεις πάλι τα πάρε-δώσε μαζί της, δεν πας καλά, και αν το κάνεις θα είσαι άξιος της μοίρας σου. Σου τα λέω τελείως χύμα μήπως και ξυπνήσεις.

Η γνώμη μου είναι να φύγεις τρέχοντας και να μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ποτέ όμως!

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ Θανάση,

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δυο χαστούκια είναι τίποτα, πού να χορτάσεις; Θες κι άλλο βρομόξυλο, να σε βάλει κάτω η κυρία, να σε κλωτσάει στ’ αρχίδια και να σε βρίζει. Ήσουν τόσο κοντά και το ’χασες, οπότε αναζητείς κι άλλη επικοινωνία. Στη θέση σου θα πήγαινα έξω από την πόρτα της και θα εκλιπαρούσα να με ξαναδεχτεί, να με ξεφτιλίσει κι άλλο.

Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις άλλον άνθρωπο για σεξ και συντροφιά. Λέω εγώ τώρα, αλλά τι ξέρω για το τι ξεφτίλα γουστάρει η ψυχή σου;

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 221 guests και κανένα μέλος