Οι Δυο Νεράιδες

Αγάπη με γκλιτερ

lesbian prideΕίμαι 27 παρθένα και όχι στο ζώδιο.

Μένω επαρχία εξαρτημένοι από γονείς με ένα πατέρα ξέρετε το κλασσικό πρότυπο μαλακά.

Τέλος πάντων κατάφερα να μαζέψω λίγα λεφτά για να πάω σε pride ιδανικά της Αθήνας.

Θέλω να ρωτήσω πότε γίνεται και δεύτερον αν πας μόνη χωρίς παρέες μπορείς να γνωρίσεις άτομα για φιλία και άτομα για μια ξεπετα και να περάσεις καλά?Η τσάμπα θα τα κλαίω?

Φιλιά πολλα

kali neraida 80x80

Γεια σου φίλη,

Δεν ξέρω να έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία για το pride του 2019. Είναι λίγο νωρίς, εκτός αν θέλεις να ράψεις κανένα κοστούμι υπερπαραγωγή και βιάζεσαι. Φαντάζομαι ότι σε 2-3 μήνες η ημερομηνία θα υπάρχει παντού στο Ίντερνετ. 

Φυσικά μπορείς να πας μόνη σου, τι ερώτηση! Αν θα γνωρίσεις άτομα για ό,τι ήθελε προκύψει εξαρτάται από τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Άμα κάθεσαι σαν τη Μαρμαρωμένη Βασίλισσα και περιμένεις να έρθουν οι άλλοι σε εσένα, λίγο δύσκολο το κόβω. Αν είσαι κοινωνική, ανοιχτή και δεν φοβάσαι την απόρριψη, θα γνωρίσεις κόσμο. Ό,τι δηλαδή ισχύει και στην καθημερινή μας ζωή. Αν όμως ο μοναδικός στόχος σου είναι ντε και καλά να βγάλεις γκόμενα, και αν δεν, «θα τα κλαις» τα λεφτά που ξόδεψες, τότε καλύτερα ασ' το για να μην έχουμε δράματα.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γκλιτεριασμένη λεσβία μου,

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία, αλλά θα είναι τον Ιούνιο όπως συνήθως. Ναι, μπορείς να γνωρίσεις άτομα, ειδικά αν πας από νωρίς, που στήνουν τα περίπτερα και πιάσεις κουβέντα με τις εθελόντριες – τίγκα στα ενδιαφέροντα κορίτσια είναι. Βέβαια, όπως σου λέει και η Καλή Νεράιδα, πρέπει να κουνήσεις κι εσύ λίγο τον κώλο σου, μην περιμένεις να σου έρθουν οι άλλες.

Επίσης στη Θεσσαλονίκη γίνεται πολύ ωραίο πράιντ, αν σου είναι πιο κοντά.

Πάντως, στη θέση σου θα κοίταζα να οργανώσω τη ζωή μου, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να φύγεις από τη φυλακή χωρίς κάγκελα όπου ζεις, να γλυτώσεις από τον μπάστακα για πατέρα και να ζήσεις μια γεμάτη, χαρούμενη ζωή ως γυναίκα που αγαπά γυναίκες. Ίσως να μην μπορέσεις να το καταφέρεις άμεσα, αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος