Οι Δυο Νεράιδες

Δεν αντέχω τις ηθικολογίες

one-night-standΓεια σας καλές μου νεράιδες. 

Με λένε Γιάννη και είμαι 35 ετών. Αρκετά συχνά δέχομαι πολλά πυρά από διάφορα άτομα τα οποία ψάχνουν αυστηρά μονογαμική σχέση, κατηγορώντας με ως άνθρωπο κενό, μερικές φορές δε ως αρσενική πόρνη γιατί ερωτοτροπώ χωρίς προηγουμένως να κάνω σχέση μονογαμική νιώθοντας ταυτόχρονα συναισθήματα γι αυτόν.

Η ζωή δεν είναι πάντα τυχερή. Δε μας φέρνει πάντα το σωστό για εμάς άνθρωπο. Άλλες φορές μας τον φέρνει αλλά εμείς δεν τον προσέχουμε. Τα έχει αυτά η ζωή καλώς ή κακώς. 

Είναι δική μου επιλογή να κάνω σεξ εκτός σχέσης. Τις συνέπειες ας τις υποστώ εγώ. Όμως το θεωρώ τιμιότερο από το να κοροϊδεύω ανθρώπους, να τους πουλάω συναισθήματα για να τους ρίξω στο κρεβάτι και μετά να εξαφανίζομαι, ή να τους κερατώνω.  

Εξάλλου εάν δε βρω ποτέ αυτόν που θα θέλω όπως θα με θέλει δε μπορώ να μείνω μιά ζωή με την χείρα με τα πέντε ορφανά. 

Όπως εγώ σέβομαι τις επιλογές των άλλων ας σεβαστούν και εκείνοι τις δικές μου.

 

kali neraida 80x80

Συμφωνώ απολύτως, όσα λες τα βρίσκω απολύτως λογικά και εφόσον έτσι νιώθεις έτσι να κάνεις. Δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν, ούτε χρειάζεται να απολογηθείς. Εφόσον το ξεκαθαρίζεις από την αρχή, δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτε. Αν ο άλλος φαντάστηκε, θα ήθελε, ονειρεύτηκε, περίμενε, ήλπιζε, μεθόδευε, σε πίεζε για κάτι το οποίο δεν σου αρέσει, δεν σου βγαίνει και δεν το θέλεις με κανένα τρόπο, τότε πρόβλημα του άλλου. Εσύ είσαι ξεκάθαρος. Μη μασάς.

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκη μου,

Και τι θες, παράσημο για τις απόψεις σου; Με γεια σου με χαρά σου, στον κώλο σου δεν βάζεις κανέναν πορτιέρη και καλά κάνεις, αλλά τι μας στέλνεις ημέιλ; Για συχαρίκια; Τι ζητάς, την ευχή μας; Την άδειά μας; Ένα μπράβο; Βρισίδι;

Κάνε όσο σεξ εκτός σχέσης μπορείς/αντέχεις, κάνε και εντός σχέσης, κάνε και ενδιάμεσα. Κι όσο για τους ηθικολόγους και τους υποκριτές συνέχισε να τους έχεις χεσμένους.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 guests και κανένα μέλος