Οι Δυο Νεράιδες

Γιατί δεν μου σηκώνεται;

erectionΤι μου κάνετε καλές μου νεράιδες έχω χρόνια να γράψω στην στήλη σας, και να που έπεσα πάλι στην ανάγκη σας! (αντε βρε! σας έφεξε!)

Λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μην κουράσω - πολύ!

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν καυλώνω όταν πάει να παίξει φάση με φίλο. Μπορεί να τον γουστάρω τρελά, μπορεί να μ αρέσει η φάση φουλ, αλλά εκείνη την ώρα είμαι τόσο αγχωμένος (λόγω απειρίας ίσως, παρότι είμαι 23 - σοκ!) που δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θέλω! Καταλήγει να ναι ο φίλος φουλ καυλωμένος και εγώ πιο μαλακός από ώριμη μπανάνα. Και τις ελάχιστες φορές που έχω καταφέρει με κόπο να ''σηκωθώ'', συνήθως λόγω άγχους,πίεσης κτλ το πανηγύρι τελειώνει πολύ γρήγορα... ΣΑΑΑΑΝΤ! Με αποτέλεσμα και να με κοιτάνε περίεργα, και να μην θέλουν να ξαναβρεθούν μαζί μου!

Έτσι κάθε επόμενη φορά είναι χειρότερη από την προηγούμενη...Πάντα φουλ αγχωμένος για το αν αποδώσω, σκέφτομαι εκατομμύρια πράγματα του τύπου: πρέπει να καυλώσεις, κοίτα εκείνος με τι ευκολία το κάνει, γιατί είσαι ανίκανος και όλα τα συναφή. Ακόμα και τη μια και μοναδική φορά που έχω κάνει παθητικό δεν υπήρχε η ανάλογη ανόρθωση στο κάτω σύστημα, ενώ και όμορφα πέρασα και είχα όλη τη διάθεση.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι είμαι πρωτάρης στο σεξουαλικό κομμάτι γενικότερα, γιατί μέχρι πρόσφατα ήμουν παχύσαρκος και λόγω μεγάλης απώλειας κιλών (-65) έχω αρκετή χαλάρωση στο σώμα μου, ε και όσο να πεις δεν ανοίγει και πολλες πόρτες για σεξ μια κωλάρα που ήταν σαν καρδιά, καρπουζιού.

Πιστεύω πως ένας απ τους λόγους που δεν σηκώνεται ο δικός μου φίλος είναι οι σκέψεις που κάνω γενικά, του στυλ: αν δεν του αρέσω;, θα με κοιτάει περίεργα, θα με κάνει να νιώσω άσχημα, θα με παρατήσει και θα φύγει κτλ κτλ κτλ... ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΑΑΑΝΤ!

Δεν έχει υπαρξει κάποιος βέβαια που να μ έχει κάνει να νιώσω ποτέ άσχημα λόγω αυτού, απλά εγώ μάλλον το βλέπω περισσότερο πρόβλημα απ ότι είναι. Αλλά προφανώς αυτό μου αρκεί για να μου γαμήσει όλη την φάση (ή μάλλον για να μη μου τη γαμησει, λογοπαίγνιο, ε, καταλάβατε;πως τα λέω ο πούSHτης) 

Όλα αυτά τα χαρούμενα σε συνδυασμό σκέφτομαι εκείνη την ώρα την κρίσιμη και δεν...γενικά τι να κάνω, το ξέρω ότι το να ξεκολλήσω απλά ακούγεται τόσο εύκολο αλλα δεν είναι καθόλου...δε μπορώ να νιώσω άνετα με το σώμα μου ώστε να χαλαρώσω τόσο για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Μήπως όμως έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα εκτός απ το ψυχολογικό που είναι προφανές; Αν είχα όμως, δεν θα έπρεπε να μη λειτουργώ ούτε μόνος; Δεν έχω ιδέα!

Θα καταφέρω ποτέ να το ξεπεράσω ή θα περάσω μια ζωή να βρίσκομαι με κάποιον να κάνει αυτός τη δουλίτσα του και εμένα να με στέλνει για χειρωνακτική εργασία στο σπιτι; 

φιλικά,

Μια Ντεκαυλέ Ψυχή 


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Οργανικό πρόβλημα με το πουλί σου στα 23, πολύ περίεργο μου ακούγεται. Όταν είσαι μόνος σου, όταν σκέφτεσαι κάτι καυλωτικό, όταν τον παίζεις, σου σηκώνεται ή όχι; (Θεέ μου, τι ρωτάω Νεράιδα γυναίκα!) Αν σου σηκώνεται, προφανώς δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα. Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να είναι ψυχολογικό, οπότε, πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό, ψυχολόγο ή σύμβουλο ψυχικής υγείας, ΜΗ ομοφοβικό, για να το αντιμετωπίσεις. 

 

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Ντεκαυλέ ψυχούλα μου,

Νομίζω ότι τα λες όλα μόνος σου. Επειδή έχεις θέμα με το σώμα σου λόγω του πάχους που είχες για καιρό, δεν αισθάνεσαι αρκετά καυλωτικός και σέξι και ανησυχείς πολύ τι θα σκέφτεται ο εκάστοτε παρτενέρ σου για σένα. Άγχος και σεξ κάνουν τη χειρότερη παρέα και το βασικό θύμα είναι η στύση. Αγχώνεσαι και αποχαιρετάς κάθε πιθανότητα να σου σηκωθεί.

Ωραία, το πρόβλημα το ξέρουμε, η λύση ποια είναι; Το σεξ δεν είναι κάτι που μας βγαίνει φυσικά, το μαθαίνουμε. Έχει σημασία λοιπόν να κάνεις σεξ με κάποιο άτομο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, ώστε σιγά σιγά να χαλαρώσεις και να ξεκλειδώσεις. Αυτό είναι πολύ πιθανό να μη γίνει με την πρώτη. Μήπως λοιπόν επιτρέψεις στον εαυτό σου την ώρα που κάνεις σεξ με κάποιον και δεν σου σηκώνεται να πεις και του άλλου, «φίλε κοίτα, αγχώθηκα και δεν μου σηκώνεται, ας κάνουμε άλλα (φιλιά, κτλ) και θα μου σηκωθεί» και να το αφήσεις εκεί, για να δεις πώς πάει.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, ειδικά αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου συνέχεια «άντε, σήκω, πόση ώρα ακόμα, τι θα σκεφτεί ο άλλος, περιμένει να μου σηκωθεί κτλ κτλ». Είναι όμως ψυχολογικό και ψυχολογικά θα το αντιμετωπίσεις, με το να αποδεχτείς περισσότερο το σώμα σου και το ότι είσαι καυλιάρης. Πώς το ξέρω; Απλό! Αφού έρχεται ο άλλος να γαμηθεί μαζί σου, ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ! Το έχεις ήδη κερδίσει αυτό, είναι δεδομένο. Αν δεν του άρεσες, δεν θα ερχόταν! Δεν έχεις να δώσεις εξετάσεις.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα δεν είναι μόνιμα! Θα τα ξεπεράσεις, οφείλονται στα ψυχολογικά σου, όχι σε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Όμως χρειάζεται να κάνεις εσωτερική δουλίτσα για να τα ξεπεράσεις.

Αν παρ’ όλ’ αυτά εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι, μήπως έχει νόημα να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, για να δουλέψεις τα θέματα αυτοαποδοχής. Έχουμε να σου προτείνουμε επαγγελματίες που είναι εγγυημένα μη ομοφοβικοί.

Διάβασε κι αυτό το άρθρο του 10% για το σώμα: Σε ποιον ανήκει το σώμα μου;

Φιλάκια και καλή δύναμη!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος