Οι Δυο Νεράιδες

13.03.2021.aΌντως τα έχω ζήσει όλα αυτά; Μόνο στις ταινίες συνέβαιναν μέχρι τώρα, αλλά τελικά συμβαίνουν και στην πραγματικότητα.

13.03.2021.aΜε κυριεύει φόβος. Γιατί δεν φεύγουν αυτές οι εμπειρίες από το μυαλό μου; 

13.03.2021.aΑισθάνομαι φθόνο με τα προφίλ στα σάιτ γνωριμιών. 

13.03.2021.aΔεν με βλέπει ερωτικά αλλά έχουμε έρθει πιό κοντά. Μήπως, όμως, χρειάζεται χρόνο;

Κατηγορία: Οι Δυο Νεράιδες

Lip gloss στη μεταολυμπιακή Αθήνα

090513gender_terroris-80Την εγκυρότητα ενός γάμου ποιος την καθορίζει και με ποια κριτήρια; Η σχετικότητα του χρόνου είναι ανακάλυψη του Einstein ή της ελληνίδας μάνας; Eνας θεσσαλονικιός blogger μας καλεί σε μια βόλτα στη μεταολυμπιακή Αθήνα, μια βόλτα που παίζει με τη φαντασίωση της «ευρωπαϊκής» πρωτεύουσας. Μέσα από τις καταθέσεις προσωπικών εμπειριών βλέπουμε πώς αντιλαμβάνεται την έννοια του φύλου μία διαφυλική γυναίκα και η κόρη μιας λεσβίας και ενός διαφυλικού άντρα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Για τον ρατσισμό μιας αντιρατσιστικής πορείας

041309-nautilos1-80Η υπόθεση του απολυμένου εργαζόμενου λόγω «ανησυχίας των συνεργατών του» και η δικαίωση της εταιρίας από τον Άρειο Πάγο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Παρόμοιες σκέψεις  δημιουργεί και η μαρτυρία από την Αντιρατσιστική Πορεία στις 21/3, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού. Ρατσιστικές συμπεριφορές σε μια αντιρατσιστική πορεία δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες! Η απάντηση (και) σε αυτά έρχεται από τρικάκια και πανό «στην πρίζα» των Εξαρχείων, στη συγκέντρωση για το ομοφοβικό περιστατικό σε μπαρ της πλατείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επαναφορά των καστράτο!

genderterrorist1-80Mία επέτειος τεσσάρων ετών αναρωτιέται πώς θα εορταζόταν αν ήταν «κανονική», μία λεσβία σε αναζήτηση «φρέσκου αίματος» μας ρίχνει χωρίς αλεξίπτωτο στα μουνοπάτια του λεσβιακού chatting και «Ένα καινούριο othering» αποτέλεσε η άστοχη και μισή...προσπάθεια του υπουργού μεταφορών να τιμήσει τις γυναίκες. Για το θέμα των ημερών, οι συντάκτριες του blogoπερίπτερου στηρίζουν την επαναφορά του ευνουχισμού στους Καστράτους και στις Λουκρητίες. Τα φιλιά μας (βρίσκονται) στην Λυρική!

Συνέχεια ανάγνωσης

Ωδή στην αγάπη

revqueer-80Ο Φεβρουάριος, εκτός από σχολές-μαθήματα-καθηγητές, έφερε μαζί του τραγουδιστούς  Βαλεντίνους, μία ωδή στην αγάπη και σκέψεις για το νόημα του μπλόγκινγκ. Και ενώ στη Βαρκελώνη κάνουν βήματα μπροστά, καθώς ιδρύεται ο πρώτος σύνδεσμος γκέι φιλάθλων για την ομώνυμη ομάδα, στην Αθήνα κάνουμε βήματα πίσω με την πρόσφατη επίθεση στο στέκι Μεταναστών. Σε ένα Jetlag μεταξύ σκέψης, γραφής και πραγματικότητας ψάχνουμε το πλαίσιο και αν τελικά ζούμε εντός εκτός ή επί τα αυτά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Περί έρωτος, δέντρων και πολιτικής ορθότητας

090205-provato-3-80Ομοφυλόφιλοι και οικογένεια , γλώσσα και «ελευθερία», έρωτας στα 80's, έρωτας στο σήμερα, ο δήμαρχος με το αλυσοπρίονο. Θα μπορούσαν να είναι ξεχωριστές θεματικές για low budget movies, σκηνές από θεατρικό, ακόμη και η πρώτη σεκάνς σε χολιγουντιανό blockbuster... η ελληνική πραγματικότητα δεν είναι καθόλου φειδωλή σε σουρεαλισμό και αυτό επηρεάζει και την blogo-σφαιρα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι πρώτες μέρες του έτους

090119-life-traveller-80Το 8 έγινε 9. Και μεγαλώσαμε μια χρονιά. Μαζί με εμάς μεγαλώνει και τo blogoχωριό. Νέοι bloggers προστίθενται στα lgbt ιστολόγια γράφοντας τα πρώτα τους ποστ ενώ παλαιότεροι bloggers σβήνουν τα γενεθλιοκεράκια των πρώτων τους blogoχρόνων. Μέσα από τη ματιά και τη γραφή τόσο των μεν όσο και των δε αντικρίζουμε τις πρώτες μέρες αυτού του έτους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος