Ειδήσεις

ΗΠΑ: Δύο παλαιστές αποβλήθηκαν από πανεπιστημιακή ομάδα επειδή πόζαραν σε πορνογραφική ιστοσελίδα

2008-10-14-wrestlersΔύο αθλητές της ομάδας πάλης του Πανεπιστημίου Nebraska - Lincoln διώχτηκαν από την ομάδα επειδή πόζαραν γυμνοί σε μια ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο Paul Donahoe, πρωταθλητής ΗΠΑ στην κατηγορία των 125 πάουντς, και ο Keny Jordan, που αγωνίζεται στην κατηγορία των 133 πάουντς, έμαθαν ότι δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα τρεις μέρες αφότου ένα μπλογκ αναδημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες τους από την ιστοσελίδα FratMenTV.com.

Εκπρόσωπος του Τμήματος Αθλημάτων του Πανεπιστημίου δήλωσε ότι οι δύο αθλητές κρίθηκαν ακατάλληλοι για την ομάδα διότι παραβίασαν έναν κανονισμό που απαγορεύει στους αθλητές να εμφανίζονται δημοσίως σε φωτογραφίες για εμπορικούς σκοπούς.

Mεταξύ άλλων, οι δύο αθλητές εμφανίζονται να βγάζουν τα ρούχα τους, να κάνουν ντους και να επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια.

«Το ιστορικό της συμπεριφοράς αυτών των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου περιστατικού, δεν αντανακλά τα στάνταρ εξαιρετικών επιδόσεων που περιμένουμε πάνω και κάτω από το καναβάτσο. Θέλω να απολογηθώ προσωπικά για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε στο αθλητικό μας τμήμα, στο πανεπιστήμιο και στους οπαδούς μας», δήλωσε ο προπονητής τους.

Στο παρελθόν ο Jordan είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο για κατανάλωση αλκοόλ ως ανήλικος, καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας και επιθετική συμπεριφορά. Ο Donahoe είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο επειδή το σπίτι του ήταν ακατάστατο και είχε ανοιχτό ένα δοχείο με αλκοόλ.

Ο ιδιοκτήτης της πορνογραφικής ιστοσελίδας John Marsh δήλωσε πάντως ότι, σε αντίθεση με τη δική του γενιά των σαραντάρηδων, τα μοντέλα που ποζάρουν στην ιστοσελίδα του δεν φέρουν το κοινωνικό στίγμα της πορνογραφίας. «Δεν τους νοιάζει», είπε. «Προέρχονται από τη γενιά των σεξ κασσεττών της Πάρις Χίλτον, της Τόμι Λι και της Πάμελα Αντερσον, των σελίδων του MySpace. Η ντροπή και το στίγμα δεν υπάρχουν γι'αυτούς. Περισσότερο ανησυχούν για το τι πρόκειται να σκεφτούν οι γονείς τους, διότι οι γονείς τους το βρίσκουν φριχτό».

Πηγή: advocate.com
  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 365 guests και κανένα μέλος