Ειδήσεις

Αυστραλία: Πρόστιμο σε εκβιαστή ανδρών που έκαναν δημόσιο σεξ

2008-20-14-sex-cruising-toilet-120Σε πρόστιμο 5.000 δολαρίων (περίπου 2.900 ευρώ) καταδικάστηκε ένας άνδρας που επιχείρησε να εκβιάσει τρεις άνδρες που έκαναν ψωνιστήρι σε δημόσιες τουαλέτες στο Μέλτον της Αυστραλίας.

Ο Justin Williams είδε έναν άνδρα να μπαίνει στην καμπίνα μιας δημόσιας τουαλέτας μαζί με άλους δυο άνδρες, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του διαβάζοντας εφημερίδα.

Σημείωσε τον αριθμό του τηλεφώνου που βρισκόταν αναρτημένος στο επαγγελματικό φορτηγάκι ενός από τους άνδρες και μετά από λίγο του τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε στην κατοχή του φωτογραφίες του, ζητώντας του 1.500 δολάρια (περίπου 880 ευρώ).

Το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία το τηλεφώνημα και ο δράστης συνελήφθη.

Ο δικηγόρος του είπε στο δικαστήριο ότι ο Williams ήθελε να προστατέψει τα παιδιά που τυχόν θα μπορούσαν να είχαν μπει στην τουαλέτα. Ο ίδιος ο Williams είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι επιχείρησε τον εκβιασμό επειδή ενοχλήθηκε από αυτά που είδε και ήθελε να δώσει ένα μάθημα «στους ανώμαλους».

Πηγή: pinknews.co.uk
  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 189 guests και κανένα μέλος