Ειδήσεις

Ελλάδα: Καταγγελία αναγνώστη του 10% για ομοφοβική επίθεση στο Ζάππειο

080820-gay-bashing-120Αναγνώστης του 10% καταγγέλλει μέσω e-mail στο περιοδικό ομοφοβική επίθεση στο Ζάππειο το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου. Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πηγές του 10%, νωρίς εκείνο το βράδυ δύο ομάδες νεαρών κυκλοφορούσαν στο Ζάππειο με απειλητικές διαθέσεις και προκλητική συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει o αναγνώστης μας, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του περιοδικού, δέχτηκε μαζί με το φίλο του ομαδικη επιθεση απο ομαδα 10 περίπου ατόμων μέσα στο Zάππειο στο χώρο πίσω απο την Aίγλη.

«Εγω προλαβα να ξεφυγω», μας γράφει, «αλλα χτυπησαν το φιλο μου με μπουνιες και ξυλα στο κεφαλι... πριν τους ξεφυγει και αυτος. μολις βγηκα εξω αρχισα να ουρλιαζω "αστυνομια βοηθεια" γιατι εκει πιο πανω υπαρχουν παντα αστυνομικοι για το προεδρικο μεγαρο. Η ομαδα αυτη εξαφανιστηκε αμεσως. Αφου ο φιλος μου δεν ειχε χτυπησει πολυ φυγαμε την ωρα που ερχοταν ενας φρουρος να δει τι εγινε. Ειναι η δευτερη φορα που βρισκομαι σε επιθεση με τα ματια μου και εχω ακουσει απο φιλους για αλλες δυο , ακριβως στο ιδιο σημειο.... εκει που τελειωνει η ηρωδου αττικου, στο πιο σκοτεινο σημειο του παρκου. Κατι πρεπει να γινει... πριν θρηνησουμε καποιον!».

Διαβάστε σχετικά το άρθρο του 10%: Με σπάνε στο ξύλο ή σπάω τη σιωπή;

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος