Ειδήσεις

Η ΟΛΚΕ αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Συνεδρίου της ILGA-Europe στην Αθήνα

olke ILGAΜετά τη λήξη του ετησίου συνέδριου της ILGA-Europe-Riga 2014 στη Λετονία στις 12 Οκτωβρίου 2014, η ΟΛΚΕ αναλαμβάνει επίσημα την διοργάνωση του Συνεδρίου της ILGA Europe 2015 στην Αθήνα.

Η ILGA είναι η Διεθνής Λεσβιακή, Γκέι, Αμφιφυλοφιλική, Τρανς και Μεσοφυλική Οργάνωση, η οποία μάζεται για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤ κοινότητας παγκοσμίως.

Σε μια σεμνή τελετή η υπεύθυνη της εθνικής οργανωτικής επιτροπής Λετονίας Linda Freimane παρέδωσε την σημαία του συνεδρίου στο μέλος του ΔΣ της ΟΛΚΕ Κωνσταντίνα Κοσμίδου υπό το άκουσμα παραδοσιακών μουσικών από την Λετονία και την Ελλάδα.

Η ΟΛΚΕ ευχαριστεί τόσο την οργάνωση Mozaika για την πολύ καλή συνεργασία και τη διοργάνωση του συνέδριου της Λετονίας, όσο και την ILGA-Europe για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ΟΛΚΕ. Το συνέδριο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2015 και ήδη στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι και από άλλες ελληνικές LGBTI οργανώσεις.

Η συμμέτοχη όλων είναι σημαντική για την επιτυχία του συνεδρίου!

Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος