Ομάδα αυτοάμυνας

self-defenceΗ ομάδα αυτοάμυνας γκέι, μπάι, τρανς και κούηαρ άτομα που ξεκίνησε το 10% το φθινόπωρο του 2012 συνεχίζει ακάθεκτα, με δύο νέα τμήματα αρχαρίων.

Η ομάδα είχε ξεκινήσει το 2012 με αφορμή τα κρούσματα βίας εναντίον ΛΟΑΤKI ατόμων από Χρυσαυγίτες. Έτσι λοιπόν το 10% πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια ομάδα αυτοάμυνας για γκέι, αμφί και τρανς γυναίκες και άντρες.

Σκοπός δεν ήταν να μάθουμε πώς να ρίχνουμε ξύλο αλλά πώς να αποφεύγουμε να φάμε ξύλο και πώς να ξεφεύγουμε από επικίνδυνες για μας καταστάσεις (ενίοτε ρίχνοντας και ξύλο, αν δεν υπήρχε άλλη λύση). 

Η ομάδα έχει μεγαλώσει και συνεχίζει φέτος με δύο νέα τμήματ αρχαρίων, κάθε Τετάρτη 5.30-6.30μμ και κάθε Σάββατο 5.15-6.15μμ στο Nimertis Action Art, (τον χώρο που κάνουμε και τα μαθήματα χορού του 10%), στη διεύθυνση Αγάθωνος 6 & Βύσσης, 1ος όροφος, πολύ κοντά στο Μετρό Μοναστηράκι.

Υπάρχει ένα συμβολικό κόστος 15 ευρώ τον μήνα, για την κάλυψη των εξόδων του χόρου. Για ανέργους και άτομα με οικονομικές δυσκολίες γίνεται φυσικά ειδική συνεννόηση.

Για να συμμετάσχετε, πάρτε τηλέφωνο την Άντα στο 697 335 2397.