14η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

11th gay group

«Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος.» Γιάννης, 34

«Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος.» Γιώργος, 27

Πώς ζούμε ως γκέι και άντρες; Πώς μας δυσκολεύουν η αρρενωπότητα, η θηλυπρέπεια ή οι ρόλοι στο σεξ; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία και την πολυγαμία; Τι πάει στραβά στις ερωτικές σχέσεις μεταξύ αντρών; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Πώς επηρεάζει η ομοφυλοφιλία μας τις σχέσεις μας και την καθημερινότητά μας;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στη δέκατη τέταρτη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνει για δέκατη τρίτη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των δεκατριών προηγούμενων ομάδων.

Πάνω από 160 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα. Η ομάδα αυτογνωσίας είναι ολιγομελής και στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει.

Την ομάδα συντονίζει ψυχοθεραπευτής. Η ομάδα ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες βραδινή ώρα (20:00-23:00) στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 90 ευρώ για το σύνολο των οχτώ συναντήσεων (24 ώρες συνολικά). Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ' ένα δωμάτιο