Εκδηλώσεις

15η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

gay group«Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος.» Γιάννης, 34

«Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος.» Γιώργος, 27

«Είναι παράξενο, αλλά κατάλαβα πόσο άντρας είμαι μέσα σε μια ομάδα με άλλους γκέι.» Θάνος, 44

Είμαστε γκέι αλλά ξέρουμε ελάχιστα για τους γκέι. Ή μάλλον τα περισσότερα απ' όσα ξέρουμε είναι φορεμένες ταμπέλες που μας έχουν σερβίρει και τις οποίες αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, είτε τις αποδεχόμαστε είτε όχι.

Στην ομάδα συζητάμε για πολλά θέματα που μας αφορούν ως γκέι άντρες: Πώς γνωριζόμαστε, οι δυσκολίες αλλά και οι ευκολίες στις ερωτικές σχέσεις, τα αρνητικά στερεότυπα που μας επηρεάζουν και μας εμποδίζουν, οι δυσκολίες με τους ρόλους στο σεξ, γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους και πολλά άλλα θέματα. Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια;

Αυτά και άλλα θέματα θα κουβεντιάσουμε στη 15η ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνω στα πλαίσια του περιοδικού 10%, για 13η χρονιά φέτος, μετά την επιτυχία των δεκατεσσάρων προηγούμενων ομάδων.

Η ομάδα ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες στους Αμπελόκηπους, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 90 ευρώ και για τις 8 συναντήσεις (σύνολο 24 ώρες). Επειδή υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, επικοινωνήστε νωρίς για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στην ομάδα αυτογνωσίας, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει. Πάνω από 160 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944 287 316 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ' ένα δωμάτιο

 

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος