10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Συμβουλές

Καλή μου Νεράιδα

Υποφέρετε, υποφέρετε πολύ; Σας σιγοτρώει κάποιο μαράζι; Μην απελπίζεστε! Πάψτε να σπαταλάτε τα ευρώ σας σε καφετζούδες και απευθυνθείτε στην Καλή σας Νεράιδα.

Τι;! Δεν πιστεύετε στις νεράιδες; Χα, κουτά μου παιδιά! Εδώ πιστεύετε στον αληθινό έρωτα και τα πρόφαϊλ του gaydar, σε μένα δεν πιστεύετε;

Γράψτε μου τα προβλήματά σας, τα βάσανα και τις κακουχίες σας, το πόσο άσχημα σας φέρονται η ζωή και οι άντρες κι εγώ θα σας γράψω! Στείλτε μέιλ στο: neraida@10percent.gr.

Φιλούμπες,

Καλή Νεράιδα ®


Αγαπητή Νεράιδα,

Είμαι 20 χρονών, από επαρχία και σπουδάζω στην Αθήνα. Γουστάρω να γνωρίσω ένα παιδί στην ηλικία μου για να κάνουμε σχέση ή σεξ ή και τα δύο, αλλά φοβάμαι μην το μάθουν οι δικοί μου στη Λάρισα και με σκοτώσουν. Μέχρι τώρα το μόνο που κάνω είναι να μιλάω με διάφορους στο τσατ και κάνω cyber sex. Έχω βαρεθεί πια τη χούφτα μου. Τι να κάνω;

Cyber Boy

Καημένο Σάιμπερ Μπόι, κρίμα το μπόι σου. Τι να σου κάνει το τσατ όταν η τεστοστερόνη σου έχει χτυπήσει κόκκινο και το σπέρμα σου έχει φτάσει μέχρι τον εγκέφαλο; Αφού θέλεις να γνωρίσεις ένα αγόρι, βγες έξω από το σπίτι σου. Μίλα, γέλα, γνώρισε κόσμο, κάνε παρέες και κάποια στιγμή θα γνωρίσεις και έναν άνθρωπο που θα σου αρέσει. Ή τουλάχιστον κλείσε κάποιο ραντεβού απ' το τσατ.

Όσο για τη μαμά και τον μπαμπά, σύνελθε! Αν δεν έχουν βάλει κατασκοπευτικό δορυφόρο να σε παρακολουθεί, ΠΩΣ στο καλό να το μάθουν; Εκτός αν έχεις σκοπό να εμφανιστείς στη πλατεία της Λάρισας με ντεκαπαρισμένο μαλλί και φούξια κολάν, οπότε αλλάζει το πράγμα.


Αγαπητή μου Νεράιδα,

Γεια σου! Είμαι 26 χρονών και τα έχω εδώ και 1½ βδομάδα με ένα καταπληκτικό παιδί, τον Κώστα, που τον λατρεύω και θέλω να ζήσουμε για πάντα μαζί γιατί είναι όλα όσα θέλω στη ζωή. Είναι πανέμορφος, φοβερός στο κρεβάτι, πανέξυπνος, πανέμορφος, μορφωμένος, ψηλός, γυμνασμένος, με απίθανα μάτια και υπέροχο χαμόγελο, πανέμορφος, πάντα σε καλή διάθεση και με αστείρευτο χιούμορ, πανέμορφος και ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ! Μόνο που κάθε φορά που του λέω να αφήσει το διαμέρισμά του και να ‘ρθει να ζήσει μαζί μου στη φωλίτσα μας για πάντα ή κάνει πως δεν ακούει ή μου λέει θα δούμε. Γιατί φοβάται τη δέσμευση; Μήπως δεν με αγαπά;

Kostas + Giannis = LFE

Γιάννη μου γεια,

Τώρα όπως μου τα λες, ή είχες να δεις γκόμενο καμιά πενταετία ή πρέπει να πας επειγόντως για μπουζί, φλάντζες και βαλβολίνες. Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά που λες. Πρώτον, τι εννοείς «τον αγαπάω»;. Μήπως εννοείς ότι είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί του; Πώς γίνεται να αγαπάς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις μόνο 10 μέρες; Τι ξέρεις από τον χαρακτήρα του, τα ενδιαφέροντά του, τις σκέψεις του, τις προσδοκίες του; Το ότι ο φίλος σου αρνείται ακόμη να δεσμευτεί είναι πολύ λογικό, αφού ακόμη δεν ξέρει σχεδόν τίποτε για εσένα. Ενδέχεται να μην σε αγαπά (ακόμη), αλλά το γεγονός ότι μένει μαζί σου σημαίνει ότι σε βρίσκει τουλάχιστον ενδιαφέροντα. Στη φάση που βρίσκεστε αυτό είναι αρκετό.

Και σε τελευταία ανάλυση σκέψου ότι ακόμα και αν ο Κώστας είναι ο σούπερ γκόμενος της ζωής σου, μπορεί εσύ να μην είσαι ο σούπερ γκόμενος της δικής του ζωής. Δώσε χρόνο στη σχέση να δεις πώς τα πάει και πώς εξελίσσεται, μην τον πνίγεις με τις απαιτήσεις του και σύντομα θα δεις τις απαντήσεις μπροστά σου. Με το μαλακό Γιαννάκη, γιαβάς-γιαβάς.


Αγαπητή Νεράιδα,

Βασικά δεν έχω πρόβλημα εγώ, έχει ο φίλος μου, που θέλει σώνει και καλά να τον χτυπάω όταν κάνουμε σεξ. Δεν θέλω να τον χτυπάω! Αφενός το να τον βαράω με αποσπά απ' το... έργο, αφετέρου δεν μου αρέσει να τον βλέπω να μελανιάζει. Αυτός όμως αρχίζει τα παρακάλια να του βαρέσω τον κώλο, να του δώσω κάνα χαστούκι και μου τη σπάει. Μια δυο φορές τον βάρεσα απ' τα νεύρα μου κι έχυσε αμέσως. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μήπως δεν είναι στα καλά του και κινδυνεύω; Είμαι κατά της βίας.

Γκάντι

Αγαπητέ ειρηνιστή,

Δεν θα κάνω ανάλυση του σαδομαζοχισμού σε αυτό το τεύχος, γιατί έχω μια ημικρανία που με ταλαιπωρεί από χθες το βράδυ. Θα είμαι σύντομη, σαφής και πλήρης. Το πρόβλημα σου είναι απλό. Τα γούστα σας σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας είναι διαφορετικά. Μην το βασανίζετε πολύ. Αν ο φίλος σου δεν μπορεί να κάνει σεξ χωρίς ξύλο και αν εσύ δεν γουστάρεις με τίποτε το ξύλο, ψάξτε για τον επόμενο. Αμφότεροι.

Καλή τύχη.


Κυρία Νεράιδα,

Είμαι 21 χρονών και μόλις έπιασα δουλειά κούριερ σε μια εταιρεία. Έχει ένα τύπο εκεί, κούριερ κι' αυτός, με περνάει μερικά χρόνια, κι' όλο με κοιτάει. Μιλάμε συνέχεια. Του είπα μια μέρα τι γίνεται ρε φίλε κι αυτός τα ψιλομάσησε. Αλλά το χαβά του, όλο με κοιτάει. Γιατί με κοιτάει συνέχεια; Θέλει τίποτα; Εγώ τι να κάνω;

Παναγιώτης

Αγαπητέ μπερδεμένε κούριερ, ξεκόλλα!

Το τι θα κάνεις εξαρτάται από το τι γουστάρεις. (Ξέρεις τι γουστάρεις ή μήπως το ψάχνεις ακόμη;). Αν σου αρέσουν οι άντρες και γουστάρεις τον τύπο (αφού είναι προφανές ότι σε γουστάρει και αυτός), κάλεσέ τον για καφέ, για σινεμά, για βόλτα, για οτιδήποτε. Και θα βρείτε την άκρη σαν καλά παιδιά.

Αν δεν γουστάρεις άντρες ή δεν γουστάρεις τον συγκεκριμένο άντρα, έχεις δύο δυνατότητες. Ή τον αφήνεις να σε κοιτάζει και αδιαφορείς (αλλά τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου ταυτοχρόνως!), ή αν σε ενοχλεί το ότι σε κοιτάζει, του λες (ευγενικά) ότι δεν σου αρέσουν οι άντρες ή δεν σου αρέσει αυτός, ή ότι έχεις γκόμενο ή ό,τι άλλο έξυπνο σου περάσει από το μυαλό. Αλλά πληζ, μωρό μου, ήρεμα. Το γεγονός ότι σε βρίσκει ελκυστικό και σου το δείχνει, δεν είναι λόγος για να τον ξεμπροστιάσεις σε όλη την εταιρεία. Εντάξει; Άντε γεια σου και μην ξεχνάς το κράνος!


Καλή Νεράιδα,

Γνώρισα ένα τύπο πριν ένα μήνα που με περνάει αρκετά χρόνια. 32 για την ακρίβεια. Αλλά είναι φοβερός. Κρατιέται καλά για την ηλικία του (52) και δεν μπορώ να σου περιγράψω τι μου κάνει στο κρεβάτι!!! Μπορώ δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι να το πω στους φίλους μου ότι τα ‘χω μ' ένα τόσο μεγάλο. Α, και τον έχει πολύ μεγάλο! Όλοι οι φίλοι μου τα έχουν με αγόρια στην ηλικία μας (είμαι 20 εγώ). Τι να κάνω; Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι μη με πούνε ανώμαλο. Είμαι ανώμαλος;

Daddy-lover

Ανόητο μωρό,

Τα 32 χρόνια διαφορά είναι σεβαστό νούμερο. Αν όλο και όλο που σε ενδιαφέρει είναι το σεξ, πάει και έρχεται. Αλλά αν ονειρεύεσαι σχέση τότε τα πράγματα είναι ελαφρώς σκούρα έως θεοσκότεινα. Τι κοινά ενδιαφέροντα έχετε; Τι θα συζητάτε; Άλλον Καραμανλή θα λέει αυτός, άλλον θα καταλαβαίνεις εσύ. Πόσο θα βαριέται ο ένας τις παρέες του άλλου; Αν πάντως εσύ περνάς καλά και απολαμβάνεις το σεξ, μην σε πολυαπασχολεί το τι θα πουν οι φίλοι σου. Αν είναι καλοί φίλοι, θα καταλάβουν. Αν δεν είναι, απλά μην τους το λες. Σε τελευταία ανάλυση δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά στον περίγυρό σου για το τι κάνεις στο κρεβάτι και με ποιον. Και όχι, δεν είσαι ανώμαλος. Ρώτησα όλους τους πενηντάρηδες φίλους μου και συμφωνούν!