10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

Διαβάστε και μάθετε το μέλλον ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ – πρώτη δόση στην επόμενη μετενσάρκωση, γιατί σε αυτή σας τα ’χει φάει όλα οι πιστωτική.

 

Κριός

Χαίρομαι που ακούσατε τη συμβουλή μου να ξεστραβωθείτε λίγο από τη δουλειά και να πάρετε σβάρνα βουνά και λαγκάδια. Χαίρομαι που επιδοθήκατε σε σωματικές και γαστριμαργικές ακολασίες. Και που βγάλατε πολλές φωτογραφίες. Δεν είναι όμως ανάγκη να τις δείχνετε σε όσους μείνουν ακίνητοι για πέντε λεπτά – τι σας φταίνε οι άνθρωποι; Α και κομμένες οι φθινοπωρινές γκρίνιες και μελαγχολίες, έτσι; Ο Νοέμβριος έχει κι αυτός τις χάρες του και τις χαρές του. Χαρείτε τον, αχάριστα πλάσματα.

Ταύρος

Τώρα τι έχει ο Ποσειδώνας μαζί σας και δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη μόνο εσείς το ξέρετε. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τώρα που είπα ψηλά: μια ψιλοκατάθλιψη και μια ψιλοϋστερία είναι στο πρόγραμμα γι’ αυτό το μήνα, τουλάχιστον μέχρι τις 13. Μετά ο Ποσειδώνας φεύγει για καμιά δεκαριά μέρες εκδρομή με το Ζορπίδη και σας αφήνει ησυχία σας. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε γύρω στις 16 ένα ταξιδάκι-έκπληξη που θα οργανώσει αγαπημένο σας πρόσωπο. Ουπς! Έκπληξη είπα;

Δίδυμοι

Ο ένας από τους δύο εαυτούς σας έχει μείνει ακόμη στο καλοκαίρι: αρνείται να ανεβάσει τα καλοκαιρινά στο πατάρι και να συμμαζευτεί από τις ασωτίες. Ο άλλος σας εαυτός, ο πιο λογικός και προσγειωμένος, τα βλέπει όλα αυτά και τρώει τα νύχια του νευρικά, ο σιχαμένος. Βγάλτε τους έξω για ποτό να τα βρούνε και να συμβιβάσουν την κατάσταση, γιατί εκεί γύρω στις 15 υπάρχει πιθανότητα να βρείτε τον έναν από τους δύο με το κουζινομάχαιρο στην πλάτη.

Καρκίνος

Μια χαρά σας βλέπω, πουλάκια μου. Τα αποθέματα θετικής ενέργειας που μαζέψατε στις διακοπές σας βγάζουν ασπροπρόσωπους και το χειμώνα. Ο Δίας περνάει από τον 10 ο οίκο σας για καφεδάκι γύρω στις 12 Νοεμβρίου. Φροντίστε να είστε εκεί γιατί εκτός από κουραμπιέδες θα σας φέρει κι ένα αναπάντεχο έσοδο (ταμάμ για τη δόση της πιστωτικής). Συμβουλή: αποφύγετε την επίλυση παρεξηγήσεων μέχρι τις 20 αν είστε κατά της σωματικής βίας. (Πιο λιανά: προσοχή, θα τις φάτε!)

Λέων

Το Prada ανσάμπλ και το Louis Vuitton τσαντάκι σας μάραναν. Πώς θα βγει ο Οκτώβρης των λογαριασμών, μου λέτε; Μπορείτε βέβαια να δανειστείτε από τους Παρθένους φίλους σας, που έχουν γεμάτο το πουγκί αυτό το μήνα, ή να κλαφτείτε σε κανέναν Υδροχόο που είναι γνωστοί για τον αλτρουισμό τους (και το σύνδρομο καταδίωξης επίσης). Αφήστε λοιπόν την αδίστακτη πλευρά σας να σας ξελασπώσει αυτό το μήνα και για τους επόμενους βλέπουμε. Έχει ο ζωδιακός κορόιδα...

Παρθένος

Αφού καταφέρατε να ξεπεράσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα και τις παρενέργειες του αναγκαστικού χωρισμού (μα κι εσείς... Νορβηγό;) είστε έτοιμοι να περάσετε έναν Οκτώβρη ιδιαίτερα αποζημιωτικό. Με τον Ερμή να σας ευνοεί για να τη σπάσει στον Άρη προβλέπονται αρκετές ευκαιρίες για ψυχική ανάταση και ερωτική ένταση. Επιδιώξτε τις κοινωνικές συνευρέσεις (όχι, η στάση του λεωφορείου δε μετράει), κάντε νέες γνωριμίες και αφήστε το ένστικτό σας να σας παρασύρει σε νέες περιπέτειες, κατά προτίμηση εντός εθνικών ορίων.

Ζυγός

Κυκλοφόρησε και είναι αλήθεια: Ο Δίας μπήκε επιτέλους στο ζώδιο σας με μεγαλοπρέπεια και είναι αποφασισμένος να σας αναδείξει ως το φαβορί της χειμερινής κολεξιόν. Ήδη από αυτό το μήνα έχετε προτάσεις που σας ανοίγουν λαμπρές επαγγελματικές προοπτικές. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και απογειωθείτε σε μια νέα καριέρα όπου το ρίσκο και η περιπέτεια δίνουν επιτέλους λύση στον αργό θάνατο του οκταώρου. Και μην αφήσετε τις προκαταλήψεις για το τσίρκο να σας εμποδίσουν.

Σκορπιός

Κόσμος μπαινοβγαίνει συνέχεια στον 5 ο οίκο σας (να του πείτε να σκουπίζει τα πόδια του). Αυτό μέχρι τις 31 Οκτώβρη που τους σιχτιρίζετε όλους για να περάσετε μια περίοδο μοναχικής ανάρρωσης από τα αποτυχημένα φλερτ και τα βαρετά πάρτι του Σεπτέμβρη (ποιος σας φταίει που δεν πίνετε;). Προβλέπεται τυχαία συνάντηση με πρόσωπο αγαπημένο με το οποίο χαθήκατε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Επιδιώξτε αυτή την επανασύνδεση πάση θυσία, κάτι ξέρω. Κανονίστε έξοδο για φαγητό και ποτό την ίδια κιόλας ημέρα και αυτή τη φορά πληρώστε εσείς.

Τοξότης

Το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον γίνεται ακόμη πιο στενό. Όσο εσείς υποστηρίζετε με πάθος τις αποφάσεις σας να κάνετε δραματικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, τόσο ο συγγενικός κορσές στενεύει. Μην υποκύψετε στα κηρύγματα, ούτε καν στους εκβιασμούς με φωτογραφίες που νομίζατε ότι είχατε κάψει. Αν σας ζοχαδιάσουν πολύ, υπενθυμίστε τους ιστορίες λαμπρών νέων που περιέλαβαν σύσσωμη τη φαμίλια τους με το δίκαννο. Μετά τις 8 Νοεμβρίου ασχοληθείτε με το σπίτι σας – ευκαιρία να αλλάξετε και τις φιστικί κουρτίνες που σιχαίνεται ο καλός σας (και όχι μόνο).

Αιγόκερως

Μετά από έναν εξαντλητικό Οκτώβρη, ο Νοέμβρης σας υποδέχεται στα πούπουλα. Απλώστε την κορμάρα σας και απολαύστε το σόου των επιτυχιών που εκτυλίσσεται μπροστά σας. Ήρθε η πολυπόθητη ώρα να πιείτε το αίμα των αντιπάλων σας, να εδραιώσετε την κυριαρχία σας στη δουλειά και κυρίως να κατασπαράξετε τις καρδιές όσων σας χυλοπίτιασαν στο πρόσφατο παρελθόν. Με λίγα λόγια θα γίνετε λίγο αχώνευτοι αλλά θα το καταφχαριστηθείτε.

Υδροχόος

Ευκαιρία να ανακαλύψετε τον ακροβάτη που κρύβετε μέσα σας ισορροπώντας ανάμεσα σε αντιμαχόμενες επιθυμίες όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Θα τα θαλασσώσετε, φευ, υπό το φως της νέας σελήνης, αλλά μη μασάτε, το Νοέμβριο ο θείος Ποσειδώνας σας στέλνει διαγαλακτικό πακέτο μια νέα γνωριμία που, αν μη τι άλλο, σας βοηθάει να συνέλθετε από το πέσιμο. Εκμεταλλευτείτε την κατάλληλα κι αν μείνετε ευχαριστημένοι στείλτε τη μας να την εκμεταλλευτούμε κι εμείς. (Ψιτ! Μη δανείσετε σέντσι στον ανεπρόκοπο τον Λέοντα. Τσιμουδιά ότι σας το σφύριξα!)

Ιχθείς

Το καλό μ’ εσάς είναι ότι δεν αγχώνεστε εύκολα. Το κακό είναι πως όταν αγχωθείτε γίνεστε αγνώριστοι. Όχι, δεν είναι η ιδέα σας, ο κόσμος όντως σας αποφεύγει. Μα κι εσείς; Ένα πέρασμα του Πλούτωνα από τα εργασιακά δεν είναι λόγος για να πέσετε σε απελπισία, πόσο μάλλον από τον τρίτο. Ευκαιρία να φορέσετε την ιταλική πλερέζα ψάχνατε, αλλά μήπως να δοκιμάσετε κάνα σέξι εσώρουχο και να βγείτε τσάρκα στα μπαρ μπας και δουν χαρά τα μπούτια σας;