10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

Διαβάστε και μάθετε το μέλλον ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ – πρώτη δόση στην επόμενη μετενσάρκωση, γιατί σε αυτή σας τα ’χει φάει όλα οι πιστωτική.

 

Κριός

Κάποιος σας σφύριξε ότι σας την έχει στημένη ο ανάδρομος, έτσι; Ίσως γι' αυτό πασχίζετε να τον σαμποτάρετε οργανώνοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά σας: από τις εργασιακές εκκρεμότητες μέχρι το χρώμα που θα έχουν οι μπάλες στο δέντρο και τη γέμιση της γαλοπούλας. Προσοχή μην ξεχάσετε τις χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες - μπορεί να δείτε τα πάντα να καταρρέουν.

Ταύρος

Αν ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπο να αποφύγετε τη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή επέλαση στο σπίτι σας, μία είναι η λύση: περιμένετε μέχρι τις 16 που ο Ποσειδώνας γεμίζει το πορτοφόλι σας γλυκά, κουδουνιστά ευρώ. Μετά, πάρτε το πρώτο πακέτο διακοπών που θα βρείτε μπροστά σας και ξαμοληθείτε στις παραλίες του νότιου ημισφαιρίου. Εκεί, χορεύοντας όλη μέρα σε μπιτς μπαρ με γραμμωμένους Αη Βασίληδες που καταφθάνουν πάνω σε τζετ σκι, κάτω από έναν καυτό ήλιο (κι ένα εξίσου καυτό ξωτικό), τίποτα δε θα θυμίζει τα σταυροκουνιάδια των Γρεβενών και τους κουμπάρους των Τρικάλων.

Δίδυμοι

Έχετε κανονίσει κάτι για τις 3 του Γενάρη; Αν όχι, κανονίστε. Πάση θυσία. Αξιόπιστες αστρολογικές πηγές προειδοποιούν για την άφιξη ενός πολύ κακόκεφου Δία στον 5ο οίκο σας τη μέρα εκείνη, γι' αυτό φροντίστε να μη σας βρει εκεί (πέφτει και σαββατοκύριακο, βολεύει). Αν τελικά αποφασίσετε να μείνετε, ελπίζω να μη σας πειράζει να συναντήσετε εσείς κι ο καλός σας εκείνη την ξεπέτα του Οκτωβρίου και να μαλλιοτραβηχτείτε με το τσόκαρο του 3ου για τη διαρροή στο μπάνιο του. Στο κάτω-κάτω λίγο σασπένς το τραβάει ο κώλος σας.

Καρκίνος

Επιτέλους! Αυτή η αηδία διάθεση που σας κυνηγάει από τις 27 του προηγούμενου μήνα σαν τον Ιαβέρη ξεκουμπίζεται και σας αφήνει να βυθιστείτε στην αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ροζ-γκλίτερ διάθεση. Οι μελαγχολικές κρίσεις σβήνουν υπό το φως των λαμπακίων του δέντρου και η εξαντλητική δίαιτα φεύγει ηττημένη άλλη μια φορά από τις γιορτινές γαστρονομικές ηδονές. Απολαύστε την εύνοια της Αφροδίτης στα ερωτικά - τολμήστε να δείτε τη γαλοπούλα με άλλο μάτι.

Λέων

Ο 12ος οίκος σας έχει πάρει φωτιά κι εσείς χαζεύετε στολίδια στα εποχιακά μαγαζιά και λαμέ σακάκια για την Πρωτοχρονιά. Η Αφροδίτη φεύγει απηυδισμένη από την ερωτική ζωή σας παίρνοντας μαζί της τα χασμουρητά της και την εύνοια που σας έδειχνε μέχρι τώρα. Ένα τρίτο άτομο διεκδικεί τη μερίδα του λέοντος από το Λέοντα, κοινώς θα σας φάει το γκόμενο και δε θα πάρετε χαμπάρι. Κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά όσο είναι καιρός ή κάντε αίτηση στον Αη Βασίλη να σας προσλάβει ως τάρανδο.

Παρθένος

Τα Χριστούγεννα σας βγάζουν όλα σας τα καταπιεσμένα βίτσια και παιδικά τραύματα. Φέτος, φτάνει πια η καταπίεση. Πάρτε λίγο θάρρος απ' τον Άρη (πάρτε, πάρτε, έχει μπόλικο), αγνοήσετε τα πνιχτά γέλια και τα επιφωνήματα αηδίας και αδράξτε την ευκαιρία να ζήσετε τις γιορτινές σας φαντασιώσεις (και να διασκεδάσετε πραγματικά). Κάντε πατινάζ γυμνοί φορώντας μόνο φωτάκια, οργανώστε ρεβεγιόν που θα καταλήξει σε ολονύχτιο όργιο και χαρίστε σε όλους τους συγγενείς σας κάλτσες και εσώρουχα Μινέρβα. Ζήτω τα Χριστούγεννα!

Ζυγός

"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" λέει το λαϊκό άσμα αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να κάνετε την κορόιδα στα χρέη που σας κυνηγάνε. Εκτός αν θέλετε να αποδείξετε ντε και καλά τη λεβεντιά σας. Πληρώστε πιστωτικές, πετρέλαιο και συντήρηση ανελκυστήρα και βγείτε με Clearasil μέτωπο στην κοινωνία και την πολυκατοικία. Παρόλη την καταραμένη φτώχια του Δεκέμβρη, τα χαμόγελα και οι ευχάριστες εκπλήξεις θα στολίσουν τις μέρες σας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία. (Μεταξύ μας; μπούρδες...)

Σκορπιός

Οι αστρικές συνωμοσίες δουλεύουν για σας αυτό το μήνα. Στην τελευταία σύσκεψη των πλανητών στην ταβέρνα του Δία αποφασίστηκε ότι ο τελευταίος μήνας του 2004 θα είναι για σας ένας παράδεισος απολαύσεων. Ακίνητα, αυξήσεις, γνωριμίες, υπέροχοι κοιλιακοί και αναπάντεχες ερωτικές εκπλήξεις κάνουν τους εχθρούς σας να σκάνε από τη ζήλια τους κι εσάς να χαμογελάτε σαδιστικά και με κακεντρέχεια όπως συνηθίζετε. Προσοχή στα ρεύματα μη σας μείνει κουσούρι.

Τοξότης

Αν καταφέρετε να σταματήσετε να γκρινιάζετε για ασήμαντες λεπτομέρειες, ο Δεκέμβρης σας προβλέπεται αρκετά ευχάριστος (ειδικά για τους γύρω σας!). Αποφύγετε τον καυγά με τη γειτόνισσα για τα λαμπιόνια στο μπαλκόνι της που τραγουδάνε υστερικά όλο το βράδυ παράφωνα κάλαντα και εκδικηθείτε την αλύπητα με διαπασών χριστουγεννιάτικο Frank Sinatra. Χαλαρώστε και διασκεδάστε: μέχρι τις 17 θα έχετε απαλλαγεί από όλα τα βάρη των προηγούμενων μηνών με εξαίρεση αυτά της κοιλιάς και των μηρών.

Αιγόκερως

Αντί να κάθεστε να μελαγχολείτε χωρίς ούτε κι εσείς να ξέρετε γιατί, αρχίστε να καθαρίζετε και να στολίζετε τον 7ο οίκο σας. Στις 15 έρχεται φουριόζα η Αφροδίτη με τρελά σχέδια και σκοπεύει να μείνει για 23 ολόκληρες μέρες. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Μόνο μην το πείτε στο Λέοντα γιατί προβλέπονται δράματα-απαγωγές, λύτρα, εκβιασμοί και ο Γιάγκος Δράκος με την Καλομοίρα στο μπαγκράουντ.

Υδροχόος

Μόνο ο Άη Βασίλης κι εσείς θα δουλεύετε φέτος τα Χριστούγεννα. Άντε και κάποιοι τάρανδοι που δε δήλωσαν έγκαιρα άδεια. Δοκιμάστε να σηκώσετε κεφάλι εκεί γύρω στις 23 και θα δείτε ότι α) δεν υπάρχει κανείς για να του δώσετε τη δουλειά β) δεν υπάρχει κανείς. Φύγετε αμέσως από το γραφείο για να προλάβετε το πάρτι που οργανώνει ο Δίας στον 6ο οίκο σας το ίδιο βράδυ και για τις επόμενες 6 μέρες. Ρίξτε ένα πρόχειρο μποά πάνω από το κοστούμι και γυρίστε σπίτι σας να ξεφαντώσετε και να σιγουρευτείτε ότι κανείς δε ρίχνει τα τσιγάρα του στο πάτωμα.

Ιχθείς

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος σας βγαίνει το αντιδραστικό σας. Θέλετε να πνίξετε τον Αη Βασίλη με μια γιρλάντα και να ψήσετε τους ταράνδους σε γάστρα. Να κλέψετε τα λεφτά από τις συμμορίες των παιδακίων που σας ξυπνάνε με τα κάλαντα και να βάλετε αγκαθωτά γκι στη φάτνη του μικρού Χριστούλη που χαμογελάει χαιρέκακα ξέροντας ότι έχει καλύτερα κονέ από σας. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δε σας υποψιάζεται και βγείτε τη νύχτα των Χριστουγέννων για να σαμποτάρετε το εορταστικό κατεστημένο.