10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Συμβουλές

Καλή μου Νεράιδα

Υποφέρετε, υποφέρετε πολύ; Σας σιγοτρώει κάποιο μαράζι; Μην απελπίζεστε! Πάψτε να σπαταλάτε τα ευρώ σας σε καφετζούδες και απευθυνθείτε στην Καλή σας Νεράιδα.

Τι;! Δεν πιστεύετε στις νεράιδες; Χα, κουτά μου παιδιά! Εδώ πιστεύετε στον αληθινό έρωτα και τα πρόφαϊλ του gaydar, σε μένα δεν πιστεύετε;

Γράψτε μου τα προβλήματά σας, τα βάσανα και τις κακουχίες σας, το πόσο άσχημα σας φέρονται η ζωή και οι άντρες κι εγώ θα σας γράψω! Στείλτε μέιλ στο: neraida@10percent.gr.

Φιλούμπες,

Καλή Νεράιδα ®


Είμαι ένα ελληνόπουλο ξενητεμένο κάπου στον νότο της Γαλλίας, πρίν ένα μήνα περίπου, ένας επίσης ξενιτεμένος φίλος από Αγγλία, μου μίλησε για το 10% το οποίο βρίκα καταπλήκτικο από την πρώτη στιγμή. Η δική σου στήλη ειδικά είναι η καλήτερη, το χιούμορ σου με βοηθάει στο να βελτιόσω τους κοιλιακούς μου αφού σφίγκοντε καθώς ξεκαρδίζομαι στο γέλιο. Είσαι πραγματικά η καλήτερη, αλλά θα προτιμούσα να μήνει μετάξη μας αυτό που σου λέω για να μην ζηλέψουν τα υπόλοιπα παιδιά του 10%.

Λοιπώωωωωωων, εγώ δεν θα σε απάσχολήσω με τα σεξουαλικά μου προβλήματα, . Το δικό μου πρόβλημα βρίσκετε στο γεγονός ότι κάνω και ξανακάνω γυμναστική αλλά οι κυλιακοί μου βελτιόνοντε με πολύ αργούς ρυθμούς. Βασικά οι μύς σχηματίζονται αλλά το έξτρα λίπος δεν λέει να φίγει. Είμαι απελπισμένος και νιώθω σαν την αποθήκη του εργοστασίου μαργαρίνης λόγο του λίπους. Ο bf μου λέει πως φτέει το γεγονός ότι καταναλώνω τα διάφορα γαλλικά τυριά περισσότερο από το διπνανό στρατόπεδο της λεγεόνας τον ξένων (όπου υπάρχει ένας θεόκαβλος ρουμάνος που μιλάει ελλήνικα γιατί παλιά ήταν λαθρομετανάστης στην ελλάδα). Είναι δυνατόν να φτέει το αθώω τυράκι νεραιδούλα μου???? Πιά είναι τα τυριά με τα λιγότερο λιπαρά? Τα φαρμακευτικά σκεβάσματα θα με βοηθήσουν να το κάψω το ριμάδι το λίπος???

Τελικά όπως βλέπεις το πρόβλημα είναι η εμφάνιση μου....αρα.....το πρόβλημα μου είναι επίσης σεξουαλικό...........τελικά όλα γίνονται για το γαμίσι σε αυτόν τον κόσμο.

Grosses bises de la France.

Alex

ps: Είναι αλήθεια οτί εσύ θα έκανες αρχικά την Arwen στο 'Lord Of The Rings' αλλά σου έκλεψε τον ρόλο η Liv Tyler? Αν είναι αλήθεια τότε μια μεγάλη αδικία διαπράχτηκε είς βάρος σου και είς βάρος του ποιοτικού κινηματογράφου. Εσύ είσαι πολύ πιο όμορφη και με πολύ καλήτερο χιούμορ από εκήνη. ΑΑΑΑΑσε που θα έπαιζες πιο καλά και θά έμπενες καλήτερα στο πετσί του ρόλου αφού η Liv Tyler είναι μαημού ενώ εσύ είσαι αληθινή νεράιδα.......έτσι δεν είναι?????

Λοιπόν, ξενιτεμένο και βασανισμένο Ελληνόπουλο,

Καταλαβαίνω το πρόβλημά σου σε όλη του την τραγικότητα: δεν ξέρεις τι τυρί να φας για να μην παχύνεις. Για να σε βγάλω από την κόλαση που έχεις πέσει, έκανα εμπεριστατωμένη έρευνα σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά ( Ciao, Εγώ, Παντρεύομαι), βιβλιοθήκες και μυστικά αρχεία και κατέληξα στο εξής συναρπαστικό συμπέρασμα: ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις είναι να καταταγείς στη Λεγεώνα των Ξένων - που είναι και στη γειτονιά σου. Κατατάξου και άσε τους λεγεωνάριους να ασχοληθούν με τα παραπανίσια σου κιλά. Είμαι σίγουρη ότι με μεγάλη προθυμία θα σε βοηθήσουν να κάψεις τα παχάκια σε χρόνο dt, πολύ πιο αποτελεσματικά απ' ό,τι στο γυμναστήριο, και επιπλέον δεν θα στερηθείς τα αγαπημένα σου τυριά. Το τεκνόν μετά του ωφελίμου! Γιατί μη μου πεις ότι δεν έχεις φαντασιωθεί να σου κάνουν καψόνια οι λεγεωνάριοι... Άντε βρε, και καλός πολίτης!

Η πρακτική Κ.Ν.

ΥΓ. Ούτε να μου μιλάς για τη Λιβ Τάιλερ, θα το τσουρομαδήσω το πουτανάκι που μου πήρε το ρόλο μέσα από τα μπούτια! Δεν πειράζει, όμως, γιατί αυτή ήταν νεράιδα για τρεις ψωροταινίες και της πέθανε κι ο γκόμενος, ενώ εγώ είμαι νεράιδα φορέβερ!

ΥΓ2. Δοκίμασε να χάσεις βάρος σηκώνοντας και κάνα λέξικό.


Καλή μου νεράιδα,

Είμαι 23 χρονών και σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια. Στις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες ήμουν παθητικός. Επειδή όμως στις πλείστες των περιπτώσεων οι "ενεργητικοί" τον είχαν μικρότερο από το δικό μου, δεν άργησα ν' αντιληφθώ ότι μάλλον είχα το μεγαλύτερο σ' όλη τη Θεσσαλονίκη! Κι έτσι αποφάσισα να μείνω ενεργητικός.  

Μέχρι που γνώρισα ένα παιδί που ήταν κούκλος. Όταν όμως τον έφερα στο κρεβάτι, μου είπε ότι ήταν ενεργητικός. Έτσι αποφάσισα να θυμηθώ τα παλιά και να παίξω παθητικό ρόλο. Το τι έκπληξη έπαθα όταν είδα ότι τον είχε μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν περιγράφεται! Ωραία πέρασα πάντως εκείνο το βράδυ. Το πρόβλημά μου τώρα είναι το εξής: Εγώ δεν θέλω να κόψω το ενεργητικό σεξ. Δικαιούμαι όμως από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι που τον έχουν μεγαλύτερο; Αν συνεχίσω να παίζω ενεργητικούς ρόλους, πώς θα νοιώθουν και πώς θα με βλέπουν παθητικοί οι οποίοι έχουν ενδεχομένως δοκιμάσει μεγαλύτερα εργαλεία από το δικό μου;

"Μεγάλε",νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί στο ίσωμα. Δεν ξέρω πώς και γιατί έχεις κάνει την εξίσωση: μεγάλο πουλί = ενεργητικός, μικρό πουλί = παθητικός. Για να σου πω την αλήθεια, παρότι έχω πηδήξει σωρεία παλουκιών, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο.

Αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο ρόλος που παίζεις στο κρεβάτι με το μέγεθος ενός οργάνου του σώματός σου. Εδώ οι μισοί γκέι αλλάζουν ρόλους στη διάρκεια του σεξ χωρίς δεύτερη σκέψη, και εσύ δεσμεύεσαι από το ποιος τον έχει μεγαλύτερο; Ξεμπλόκαρε παιδί μου και αφήσου ελεύθερος. Δες τι συναισθήματα σου βγάζει ο κάθε σύντροφός σου και αναλόγως πράξε. Άσε τις μεζούρες για τις μοδίστρες και τις κοπτοραπτούδες.

Και για να σου δανείσω την (ομολογουμένως τεράστια) πείρα μου, ποτέ το μέγεθος δεν ήταν εγγύηση για καλής ποιότητας σεξ. Αν σε απασχολεί το πώς νοιώθουν οι παθητικοί που το κάνουν μαζί σου και που ενδεχομένως έχουν πάρει και μεγαλύτερα πουλιά, κατανάλωσε το χρόνο σου δημιουργικά για να περάσετε και οι δύο όσο γίνεται καλύτερα. Σε τελευταία ανάλυση είναι προτιμότερο να σε θυμούνται σαν ένα πολύ καλό γαμήσι, παρά σαν ένα ξενέρωτο ή εγωκεντρικό, μακρύ εργαλείο. Γκέκε;

Φιλούτσες,

η Καλή Νεράιδα


Καλή μου νεράιδα γεια σου...

Αφού σε συγχαρώ για την πολύ όμορφη δουλειά που κάνεις, και εσύ αλλά και το team του 10%, παίρνω το θάρρος και σου στέλνω αυτό το mail διότι αντιμετωπίζω ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να είμαι σε διαρκές άγχος...

Είμαι 21 χρονών, εντυπωσιακός εμφανισιακά, σοβαρός και προσγειωμένος, μου αρέσουν φυσικά πολύ τα αγόρια και λάτρης των σχέσεων που διαρκούν παρά του περιστασιακού sex...

Το πρόβλημα που με ταλανίζει νεράιδα μου έχει να κάνει με τα προσόντα εκει κάτω. Δυστυχώς εκεί μάλλον αδικήθηκα, μιας και υστερώ τόσο σε μήκος, όσο και σε πάχος... Όταν εντόπισα το πρόβλημα, 5 χρόνια περίπου πριν, είχα επισκεφθεί έναν ανδρολόγο ο οποίος με είχε καθησυχάσει, λέγοντας μου πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να χάσω κάποια κιλά. Κιλά λοιπόν έχασα μπόλικα, σώμα καλό έφτιαξα, αλλά εκεί κάτω βελτίωση καθόλου υπολογίσιμη. Tο αποτέλεσμα? μόνιμο άγχος, αδυναμία στύσης αρκετές φορές, κακή αυτοπεποίθηση…

Όντας συνειδητοποιημένος gay, γνωρίζω πάααααααρα πολυ καλά πως αυτού τα είδους τα αποκαλούμενα ''προσόντα'', ω ναι, έχουν σημασία πολύ μεγάλη... και δεν είμαι καθόλου αφελής με αηδίες τύπου «άλλα πράγματα μετράνε». Δε φαντάζεσαι τι αντίκτυπο έχει στην προσωπική μου ζωή. Μάλιστα πρόσφατα, μια σχέση μου απέτυχε οικτρά, γνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως ή αιτία ήταν αυτή, και δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο μου στοίχισε.

Κάθε φορά που βρίσκομαι με κάποιον, εκεί που αρχίζουν τα φιλιά και τα χάδια, αν αντιλαμβάνοντας πως το χέρι του πάει να αγγίξει το πουλί μου, πραγματικά τρομοκρατούμαι. Αντί να είμαι και γω σαν τόσους άλλους, με λογικά προσόντα, μπόλικη αυτοπεποίθηση και περηφάνια, καταλήγω να είμαι τις περισσότερες φορές στενοχωρημένος, πολύ εσωστρεφής και να μου κόβονται τα φτερά κάθε φορά που οραματίζομαι κάτι όμορφο, ξέροντας πολύ καλά πως κανένας άνδρας δεν είναι υπεράνω αυτού.

Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι με ένα εξαιρετικό παιδί και θέλω να οικοδομήσω κάτι μαζί του. Σύντομα θα βρεθούμε και στο κρεβάτι...αλλά η σκέψη και μόνο πως μπορεί να απογοητευθεί, με παραλύει....

Νεράιδα μου καλή, είμαι δυστυχισμένος αλήθεια...συγγνώμη που σου κλαίγομαι έτσι. Ίσως και το θέμα μου να θεωρείται τουλάχιστον αστείο, αλλά εκλιπαρώ για τη βοήθειά σου.

Α.Ρ.

Αγαπητέ Πάρη,

Δεν θα σου πω ψέματα, το θέμα του πουλιού και πόσο τον έχεις είναι σοβαρό, γιατί κοινωνικά υποτίθεται ότι η αξία ενός άντρα εξαρτάται από το πόσο τον έχει (και αν του σηκώνεται). Όσο και αυτό να είναι μια αυθαίρετη κοινωνική σύμβαση, είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεαζόμαστε από αυτή.

Το θέμα είναι τι εννοεί κανείς μικρό πουλί. Διότι πολλοί άντρες συγκρίνουν τα πέη τους με αυτά που βλέπουν στις τσόντες - ξεχνώντας ότι οι ηθοποιοί (λέμε τώρα) στα πορνό είναι ειδικά επιλεγμένοι λόγω του μεγέθους τους, το οποίο είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

Σύμφωνα με στατιστικές, το φυσιολογικό μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι από 12 μέχρι 15 εκατοστά. Οι περισσότεροι άντρες τον έχουν γύρω στα 15 εκατοστά, αλλά και 11 ή 12 δεν θεωρείται, από ιατρική άποψη, μικρό. Άλλο όμως τι θεωρούν οι γιατροί και άλλο τι θεωρούν οι εραστές μας. Και ειδικά οι γκέι είμαστε πιο αυστηροί από τις γυναίκες ως προς το θέμα του καυλιού του εραστή μας. Πράγματι, υπάρχουν γκέι άντρες που επιλέγουν τον εραστή τους (και) λόγω του μεγέθους του πέους του. Αλλά δεν είναι όλοι!

Στην Ελλάδα, ένα πέος γύρω στα 11-15 εκατοστά θεωρείται φυσιολογικός μέσος όρος. Από 16 και πάνω θεωρείται μεγάλο για ελληνικά δεδομένα. Στη Βόρεια Ευρώπη τα 15 εκατοστά είναι μάλλον "μικρό", ενώ αρκετοί άντρες τον έχουν πάνω από 18. Στην Ελλάδα είναι κατά πολύ λιγότεροι αυτοί.

Ωστόσο, ακόμη και άντρες που τον έχουν 15-17 πιστεύουν ακράδαντα ότι τον έχουν πολύ μικρό και κομπλεξάρονται στο σεξ. Όλοι οι άντρες θα θέλανε μεγαλύτερο πουλί!

Σε τελική ανάλυση, το καλό σεξ δεν έχει μόνο να κάνει με το μήκος του πέους αλλά και πώς το χρησιμοποιεί κανείς κι αυτά δεν είναι θεωρητικές παπαριές, αλλά μιλάω εκ πείρας. Ένα μεγάλο πουλί μπορεί να είναι καυλωτικό από μόνο του, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για περάσεις καλά με τον άλλον και να σου μείνει αξέχαστος.

Επειδή όμως έχεις πέσει σε ένα φαύλο κύκλο που σου στερεί την αυτοπεποίθηση και ευλόγως σου προκαλεί μεγάλο άγχος, αλλά και επειδή το πρόβλημά σου είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να συζητήσεις άνετα με έναν φίλο επειδή είναι κοινωνικό ταμπού, σκέψου τη λύση να μιλήσεις με κάποιον σύμβουλο ψυχικής υγείας ή ψυχολόγο. Όχι για να πάρεις ιατρικές πληροφορίες ή να σου πει να μην ανησυχείς, αλλά για να εκτονώσεις το άγχος σου (αλλά και τα πολλά άλλα συναισθήματα που πιθανολογώ ότι έχεις), μιλώντας με κάποιον ή κάποια που θα σε ακούσει με προσοχή και καλή προαίρεση χωρίς να σε κρίνει.

Σου συνιστώ επίσης να διαβάσεις ένα εξαιρετικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια. Λέγεται "Το βιβλίο του πέους", της Μάγκι Πάλεϋ και μιλάει για το πέος με πολύ άμεσο, ευθύ και ακομπλεξάριστο τρόπο, για πάρα πολλά θέματα που αφορούν τον μικρό μας φίλο - και για το μέγεθος (σημειωτέον, είναι το πρώτο κεφάλαιο!)

Κλείνω με ένα γαλλικό γνωμικό περί πουλιών: "Ca vaut mieux une petite travailleuse qu' une grosse paresseuse", δηλ. "καλύτερα μια μικρή και δουλευταρού, παρά μια μεγάλη και τεμπέλα." Έχεις πάει ποτέ με κανέναν που να τον έχει τεράστιο και να μην του σηκώνεται; Αυτό είναι τραγωδία, όχι το να τον έχεις μικρό!

φιλικά

η Καλή Νεράιδα


Αγαπητή μου νεράιδα,

σου γράφω για να παραπονεθώ για τη δύσκολη ζωή μιας λεσβίας στην Αθήνα... Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι καλύπτομαι από τον κόσμο που βλέπω στα les bars και δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω πάει σε όλα, χωρίς να περιορίζομαι μόνο σε αυτά... Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι εκτός από το ότι βγαίνουμε όλο οι ίδιες, είμαι και δύσκολη στις επιλογές μου. Θέλω μια γυναίκα που να με ελκύει (και αυτό σηκώνει πολύ νερό, δεν είμαι καμιά περίεργη) αλλά να μου κάνει και ένα εγκεφαλικό κλικ. Is there anyone out there?

Κάνε κάτι με το μαγικό σου ραβδάκι :-) Με άπειρη εκτίμηση για τον τρόπο που γράφεις,

LoneLes

Καημένο μου παιδί,

Καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά μου προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα. Το μαγικό μου ραβδάκι που θα σου έστελνε την καταπληκτική σουπεργκομενοκουκλάρα στο πιάτο, έκαψε τρεις πυκνωτές και μία φλάτζα. Σου υπόσχομαι ότι θα σου την διακτινίσω αμέσως μόλις φτάσουν τα ανταλλακτικά από τον μακρινό γαλαξία Devil’s Mother 2. Σύμφωνα με τον κούριερ (τεκνό θανατηφόρο), αυτό θα συμβεί ακριβώς σε τρία τέρμηνα, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, μέχρι τότε πρέπει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου.

Πώς; Τι πώς; Όπως όλος ο κόσμος, baby. Όλοι μας, στρέιτ, γκέι και νεράιδες, έναν τρόπο έχουμε: φιλώντας βατράχους! Είναι ένα ελάχιστα γνωστό σπορ, αλλά δεν θα σε αφήσει να πλήξεις. Και πίστεψέ με, δεν έχει καμία διαφορά ο σεξουαλικός προσανατολισμός· το ίδιο δύσκολο είναι για όλους να βρουν μια πριγκήπισσα ή έναν πρίγκηπα – έστω και έκπτωτο. Και φυσικά όλοι μας είμαστε δύσκολοι στις επιλογές μας, αφού ψάχνουμε για σοβαρή σχέση - υποθέτω αυτό εννοείς όταν ζητάς σεξουαλικό και διανοητικό 'κλικ'.

Κάνε λοιπόν κλικ στο προφίλ καμιάς κοπελιάς. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, φλέρταρε και κάνε κρούσεις. Δεν θα βρεις τη γυναίκα της ζωής σου ξαπλαρωμένη σαν οδαλίσκη στο κρεβάτι, ούτε σερνάμενη στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ κολλημένο στα δάχτυλά με λάδια απ’ τα σουβλάκια.

Μην περιμένεις να βρεις την τέλεια με τη μια. Ξέρεις πόσους βατράχους έχω φιλήσει εγώ μέχρι να βρω τον Μπάμπη; Κι είμαι και νεράιδα... Άλλωστε, μερικοί βάτραχοι και βατραχίνες φιλάνε τέλεια κι ας μην κάνουν για σπιτικό. Καθοδόν μπορείς να κάνεις και νέες φίλες ή έστω να δεις τα κατωσέντονα αρκετών κρεβατοκάμαρων.

Δεν θέλω ηττοπάθεια και κλάψες. Μην το βάζεις κάτω! Hasta la victoria!

Η μαχητική Κ.Ν.

Σε ευχαριστώ καλή μου νεράιδα...

για άλλη μια φορά ο τρόπος που γράφεις είναι απολαυστικός...

Πίστεψε με κάνω ότι μπορώ, το πληκτρολόγιο έχει πάρει φωτιά, έχω αρκετές γνωστούς και φίλους , βγαίνουμε κτλ κτλ, και είμαι μια χαρά παιδί. Το γράμμα στο έγραψα για να εξευμενίσω την τύχη και για να σου δώσω για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το απίστευτο ταλέντο σου... Σου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να φιλάω βατράχους (όχι όλους όμως έτσι?), απλώς πιστεύω ότι η lesbian σκηνή στην Αθήνα είναι πάαααρα πολύ υποτονική- και έχω ζήσει και σε άλλες εκτός Ελλάδας και μιλάω εκ πείρας...

Φιλιά

Η ηλιοκαμμένη LoneLes :-)