Η Γνώμη του 10%

Ομάδα αυτοάμυνας

self defence 2021Η ομάδα αυτοάμυνας γκέι, μπάι, τρανς και κούηαρ άτομα που ξεκίνησε το 10% το φθινόπωρο του 2012 συνεχίζει και φέτος, με νέο τμήμα αρχαρίων.

Η ομάδα είχε ξεκινήσει το 2012 με αφορμή τα κρούσματα βίας εναντίον ΛΟΑΤKI ατόμων από Χρυσαυγίτες. Έτσι λοιπόν το 10% πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια ομάδα αυτοάμυνας για γκέι, αμφί και τρανς γυναίκες και άντρες.

Σκοπός δεν ήταν να μάθουμε πώς να ρίχνουμε ξύλο αλλά πώς να αποφεύγουμε να φάμε ξύλο και πώς να ξεφεύγουμε από επικίνδυνες για μας καταστάσεις (ενίοτε ρίχνοντας και ξύλο, αν δεν υπάρχει άλλη λύση). 

Η ομάδα συνεχίζει και φέτος με νέo τμήμα αρχαρίων, κάθε Σάββατο 4μμ-5μμ στο Nimertis Action Art, στη διεύθυνση Αγάθωνος 6 & Βύσσης, 1ος όροφος, πολύ κοντά στο Μετρό Μοναστηράκι.

Υπάρχει ένα συμβολικό κόστος 15 ευρώ τον μήνα, για την κάλυψη των εξόδων του χώρου. Για ανέργους και άτομα με οικονομικές δυσκολίες γίνεται φυσικά ειδική συνεννόηση, ενώ επίσης υπάρχει και δυνατότητα υποτροφίας για ορισμένα άτομα που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

Για να συμμετάσχετε, πάρτε τηλέφωνο την Άντα στο 697 335 2397.

 

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 guests και κανένα μέλος