Οι Δυο Νεράιδες

Τι είμαι;

Είμαι 20 χρονών και πραγματικά ζώ μια πολύ αντιφατική ερωτική ζωή.. Κατ'αρχήν, μέχρι τα 17 μου έβαζα το χέρι μου στη φωτιά οτι είμαι straight, γιατί ο πρώτος μου έρωτας ήταν άντρας, το πρώτο μου sex ήταν με άντρα, και ως σήμερα έχω κάνει τρείς σχέσεις και οι τρείς με άντρες που μου άρεσαν τρελά και όλα μια χαρά. Στα 17 μου, όπως έλεγα παραπάνω, είχα ερωτευτεί (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα..) μια γυναίκα, χωρίς να της το έχω πεί, και με τον καιρό χαθήκαμε και τελείωσε όλο αυτό. Τώρα εγώ αναρωτιέμαι : α)Αυτά με κάνουν λεσβία, ή απλά είμαι bi? β)Υπάρχουν bi, ή είναι παραμύθια των γκέι που κρύβονται πίσω απ'το δάχτυλό τους? γ)Αν δοκιμάσω το σέξ με γυναίκα θα εξακολουθήσω να θέλω τους άντρες? Ή να μην δοκιμάσω καλύτερα, γιατί είμαι ευτυχισμένη με τους άντρες so far?

Υ.Γ. Με το μαλακό, Καλύτερη Μάγισσα!!!

 


 

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει, μα δεν έχω σκοπό ποτέ μου να σας το πω...Τραλαλα, τραλαλα!

Φιλενάδα, ουού-ού! Κούλαρε!!

Αν αναρωτιέσαι τι είδους ταμπελίτσα να κρεμάσεις στον εαυτό σου και τι είδους τοίχο να χτίσεις γύρω σου, δεν θα σε βοηθήσω εγώ. Δοκίμασε η ίδια τι σου αρέσει και κάνε ό,τι γουστάρεις χωρίς να σκέφτεσαι α),β),γ).

Καλά γαμήσια με ό,τι προκύψει...

Φιλιά,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Μικρή μπερδεμένη,

Θα σου φερθώ με το μαλακό αφού το ζητάς, αν και το πολύ μαλακό κάνει το παιδί μαλάκα, λέει μια αρχαία παροιμία της Κινέτας.

Στα 17 σου που λες είναι φυσικό να μην ξέρεις τι θέλεις. Σε αυτές τις ηλικίες το 90% των απόψεών μας και των θέλω μας είναι δανεικά: προβάρουμε ιδέες και απόψεις των γύρω μας για να δούμε ποιες μας κάνουν εμάς. Μεγαλώνοντας κάποιες από εμάς κατασταλάζουμε και ανακαλύπτουμε πραγματικά τι θέλουμε, χωρίς να καπελωνόμαστε από τα πρέπει των άλλων.

Μπορεί να είσαι λεσβία, μπορεί να είσαι μπάι. Και τα δύο παίζουν. Υπάρχουν μπάι, κανονικοί, με πιστοποιητικό ΚΤΕΟ. Υπάρχουν επίσης πολλοί κρυφογκέι και κρυφολεσβίες που το παίζουν μπάι γιατί τους πέφτει πιο ελαφρύ από το βαρύ κι ασήκωτο αδερφή/λεσβία. Επειδή όμως υπάρχουν κάποιοι που λένε ψέματα στον εαυτό τους δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανονικοί μπάι.

Ναι, αν κάνεις σεξ με γυναίκα μετά καταχωρίζεσαι στη Μεγάλο Αρχείο Λεσβιών και απαγορεύεται να ξανακάνεις σεξ με άντρες, γιατί αλλιώς θα πέσει πανούκλα στην Ερεσό. Επίσης μην ξεχνάς ότι η ΕΥΠ θα βάλει κοριό στο μουνί σου για να παρακολουθεί τυχόν περαστικά πέη. Γι' αυτό σύμφωνα με τον νόμο 227/96 απαγορεύεται να κάνεις σεξ με γυναίκες εκτός αν ορκιστείς στη Λεσβιακή Βίβλο, τον θείο Λόγο της Θεάς (L-Word), ότι τα πέη θα τα βλέπεις πια μόνο σε παραλίες γυμνιστών.

Κάνε παιδί μου σεξ με γυναίκες και μετά βλέπεις τι γουστάρεις. Είναι σαν να προσπαθείς να καταλάβεις αν σ' αρέσει ένα φρούτο κοιτάζοντας το κουκούτσι του.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Κάπου διάβασα ότι ο λεσβιασμός είναι μουνόδρομος. Ίσως αυτό τα λέει όλα.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 guests και κανένα μέλος