Οι Δυο Νεράιδες

Μαρκαδόρος

Καλή μου νεράιδα,

Είναι η πρώτη φορά που σου στέλνω μήνυμα κι έχω πάρα πολύ άγχος. Μόλις σε ανακάλυψα. Είμαι 17 χρονών και ζω στην επαρχία. Το καλοκαίρι που πέρασε αποδέχτηκα πλέον τι είμαι κι είπα ότι δεν πρέπει πια να κοροϊδεύω τον ίδιο μου τον εαυτό.

Χρόνια "προσπαθούσα" να καταλάβω (και φοβόμουν να το παραδεχτώ ένεκα της στενόμυαλης κοινωνίας μέσα στην οποία ζω αυτή τη στιγμή) γιατί φαντασιωνόμουν τους συμμαθητές μου και με έλκυαν τα αγόρια κι όχι τα κορίτσια. Στην αρχή έλεγα ότι θα περάσει, μα όχι...Πάντως, είμαι καλά με τον εαυτό μου κι αυτό έχει σημασία και χαίρομαι που είμαι gay. Τέλος πάντων, το καλοκαίρι (είμαι παρθένος ακόμα) θέλοντας να δω πως είναι να...ξέρεις, πήρα έναν μαρκαδόρο από την ανάποδη που ήταν λίγο χοντρός και καμπυλωτός και εισχώρησα στα "άβαθα" (βλέπεις, πού να προμηθευτείς ειδικά εργαλεία εδώ; Έπεσα στην ανάγκη)...Μετά έβαλα κι έναν δεύτερο ίδιο με τον πρώτο.

Δυστυχώς, πήγαινα τόσο γρήγορα (γιατί ομολογώ ότι με ξετρέλαινε) που όταν το έβγαλα είχα ματώσει. Φυσικά πανικοβλήθηκα, τρόμαξα γιατί οι γονείς μου δεν ξέρουν τίποτα και φυσικά μήπως πάθω τίποτα...Προσπάθησα να ηρεμήσω και μετά από κανένα μισάωρο αγωνίας και κλείσιμου μέσα στο μπάνιο με την πόρτα κλειδωμένη, σταμάτησε...Τις επόμενες μέρες δεν υπήρξε ούτε κηλίδα. Θέλω να σε ρωτήσω: υπάρχει περίπτωση να πείραξα κάτι στα "ενδότερα"; Φοβάμαι - και μη γελάσεις - μήπως ανοίχτηκα και πάει!!! (θα μου πεις, πήγες με κανέναν λόχο;) Δεν είχα αποτολμήσει να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ πριν. Δυο - τρεις φορές auto-fingering και τίποτε άλλο...Πρέπει να ανησυχώ; Σε παρακαλώ στείλε μου τις συμβουλές σου...

Ένας απελπισμένος 17χρονος

Πολλά φιλιά


Απελπισμένο και ματωμένο μου μωρό,

Παρότι δεν με βοηθάς πολύ γιατί δεν μου αναφέρεις τι χρώμα ήταν οι μαρκαδόροι, αν ήταν διαρκείας, αν ήταν παιδικοί ή για επαγγελματική χρήση, εγώ σου λέω με το χέρι στην καρδιά ότι μπορείς να ηρεμήσεις. Δύο μαρκαδόροι στον κώλο δεν είναι τίποτε σημαντικό. Από τους δέκα και πάνω αρχίζουν τα προβλήματα.

Δεν με πιστεύεις; Δες:

http://www.gayforit.com/video/78681/Double-Anal

Πάντως, καλού κακού, διάβασε και αυτό:

http://www.hiv.gr/prolipsi-kai-seksoualiki-ygeia/seksoualikh-ygeia.html

Και, πού 'σαι, ό,τι κάνεις, με το μαλακό, yavaş yavaş !

Καλή συνέχεια,

Η Καλή Νεράιδα


Αγαπητέ ξεκωλιάρη,

Τα πράγματα είναι σοβαρά! Πέρα του ότι εθίστηκες και από δω και πέρα όταν κάνεις σεξ θα χρειάζεσαι μαρκαδόρους (άντε βρες τώρα εραστή με παρόμοια βίτσια), το χειρότερο είναι ότι το μελάνι του μαρκαδόρου έβαψε τα εσωτερικά τοιχώματα του κώλου σου και σου τον έκανε όλο γκραφίτι. Τώρα κινδυνεύεις να σε πιάσει καμιά τεχνοκριτικός αδερφή και να σε κρεμάσει ανάποδα σε γκαλερί για να δείχνει την Arse-Art σου. Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.

Έπρεπε να είχες βάλει τέμπερες, που διαλύονται και απορροφώνται.

Η Καλύτερη Νεράιδα

ΥΓ Όταν κάνει εγκαίνια ο κώλος σου, κάλεσέ με!

ΥΥΓ. Πάλι καλά που δεν έχωσες κάνα φακό, γιατί μόλις σε ζούλαγαν θα φώταγες σαν κανονικός Αγκαλίτσας-Αδερφάκι.


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος