Οι Δυο Νεράιδες

Πολύ... ιδιαίτερα

Λοιπόν λέγομαι Άννα και είμαι 19 χρονών, είχα πολλά αγόρια μέχρι τώρα αλλά από τα 17 μου άρχισα να καταλαβαίνω πως η καρδιά μου σκυρτάει για την αγαπημένη μου καθηγήτρια (σε ιδιαίτερο)! Νόμισα στην αρχή πως απλά τη θαύμαζα πολύ και την εκτιμούσα. Είχαμε δεθεί και πολύ, μου στάθηκε σε όλα. Ξενυχτούσαμε μαζί και γυρνούσαμε σπίτι της, κοιμόμασταν μαζί αλλά όλα αυτά στο φιλικό! Κι εγώ πού να τολμήσω να δείξω ότι τη θέλω κολασμένα!

Έχουμε ακόμα την ίδια σχέση αλλά ποτέ η δειλή δε θα τολμήσω να της πω πόσο ο έρωτας κατακλύζει την ψυχή μου! Παράλληλα υπήρξαν διάφορες κατακτήσεις μου που όταν τις της ανέφερα μου έκανε ζήλιες του τύπου «θα την ξεμαλλιάσω που θέλει να μου πάρει το μωρό μου» και άλλα παρόμοια.

Γεια σου νεραϊδούλα!


Η σχέση μας είναι τρυφερή, φιλική αλλά ως εκεί. Απ' το να την χάσω όμως αν της πω τι νιώθω και σπαστεί, καλύτερα να απολαμβάνω την παρέα της ως φίλη. Όποτε όμως κάνω κάτι με άλλον ή άλλη εκείνη έχω στο μυαλό μου. Απορώ. Θα την ξεπεράσω ποτέ?


Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που δειλιάζουν να πουν Σ' ΑΓΑΠΑΩ!


Φιλιά
Anna


Φίλη μου,
Δύσκολα τα πράγματα Άννα, γιατί αν είναι όπως μου τα περιγράφεις, φαίνεται ότι δεν είναι μια αυτή που δειλιάζει, αλλά δύο.

Βεβαίως θα την ξεπεράσεις κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τότε θα βασανίζεσαι σε καθημερινή βάση. Έτσι είναι ο έρωτας, μικρό μου. Το πιο γλυκό βασανιστήριο. Όταν κουραστείς, θα κάνεις στροφή και θα φύγεις. Και μετά θα την θυμάσαι με ανάμικτα συναισθήματα για το πόσο την ήθελες, πόσες ευκαιρίες έχασες, πόσο χρόνο σπατάλησες.

Μην στεναχωριέσαι όμως. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να καταλήξεις μετά από καιρό να ξέρεις τι θέλεις και τι όχι από μια σχέση. Να μάθεις πόσο να περιμένεις, πότε να απαιτείς, πότε να φεύγεις. Έχεις μπροστά σου έρωτες!

Η φευγάτη Καλή Νεράιδα

 


Άννα είσαι γεροντόφιλη!

Να μου πεις ότι θέλεις να κουτουπώσεις τη μαθηματικού σου για να τη γλυκάνεις και να σε περάσει χωρίς ν' ανοίξεις βιβλίο, πάει στο διάολο. Αλλά αυτή που σου κάνει ιδιαίτερα; Με τις πουρόγριες θα ασχοληθείς όταν γίνεις κι εσύ σαν ασιδέρωτη λινάτσα. Τώρα που 'σαι ακόμα νέα (οπότε και άσχημη να είσαι, τρώγεσαι), δες να ρίξεις καμιά συνομήλική σου, γιατί αργότερα θα τις κοιτάζεις κι εκείνες ούτε να σε φτύσουν δεν θα καταδέχονται.

Αν όμως τη θέλεις αμέτι μουχαμέτι, τι διάολο «φιλικά» κοιμάσαι με την καθηγήτριά σου; Εγώ οι καθηγήτριες που ξέρω στη σαλοτραπεζάρια κάνουν μάθημα, όχι στο διπλό κρεβάτι. Κάμα σούτρα σου κάνει ιδιαίτερο; Βάλτη χάμω και δείξ' της τι σημαίνει συνημίτονο.

Η Καλύτερη Νεράιδα

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος