Οι Δυο Νεράιδες

Με κοροϊδεύουν στο σχολείο

Λοιπόν,είμαι ο Αλέξανδρος, και είμαι χωρίς καμοία αμφιβολία gay!!!!!!!!!!!!! Αυτό το λεώ γιατι ειμαι 14. Γεννήθηκα gay!!!!!!!!! Στο σχολειο με χλευαζουν γιατι φαινομαι λιγο Gay λογο της θυληπρεπειας μου. Αυτο θελω να σταματησει, προσπαθω να το σταματησω αλλα δεν μπορω. Ειχε πεχτει μια φαση με ενα παιχτει μια φαση με ενα παιδι αλλα τελικα ειναι πολυ μαλακας γιατι μου ειχε πει μια φορα «ΚΟΙΤΑ ΣΕΞΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ». ΟΜΩΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ GAY. ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΟΧΙ. Βασικα ψαχνω τον ερωτα αλλα ξερω οτι θα μου πειτε ''ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ''. Θελω να σταματησει ολο αυτο στο σχολειο γιατι εχουν αρχισει να με φωναζουν κατι παιδια λουγκριτσα και αλλα παιδια με κοροιδευουν. Τι να κανω??????? Και οι γονεις μου εχουν αρχισει να μαλωνουν και ειναι ολα σκατα. Τι να κανω????

Αλέξανδρος


Αλέξανδρε μού βάζεις δύσκολα γιατί δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε την συμπεριφορά σου, ούτε το περιβάλλον σου (οικογένεια, σχολείο), οπότε δύσκολα μπορώ να σου δώσω σαφείς όδηγίες.

Γενικά όμως έχε υπόψη σου ότι η αντίδραση του (ανεγκέφαλου) περίγυρου σε οτιδήποτε διαφορετικό είναι η ίδια. Από το «γυαλάκιας» και το «σπασίκλας» μέχρι το «αδερφή», το «λουγκρίτσα» κλπ. Το διαφορετικό ακριβώς επειδή φαίνεται, δημιουργεί άγχος και ανάγκη για περιχαράκωση του εαυτού μας. Βρίζοντας τον άλλο στην ουσία, προσδιορίζουμε τον εαυτό μας (π.χ. εσύ είσαι «αδερφή», εγώ όχι).

Σε ένα εχθρικό περιβάλλον αν δεν έχουμε την δυνατότητα να πολεμήσουμε (και απ' ότι μου λες δεν είσαι τσαμπουκαλής), το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην τραβάμε την προσοχή. Η καλύτερη αντίδραση σε σχόλια είναι να μην μπλεκόμαστε σε λεκτικούς καυγάδες. Ένα «κοίτα τη δουλειά σου και άσε με εμένα» είναι αρκετό. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν έχει νόημα αν είσαι ο σταρ της τάξης και δίνεις show καθημερινά. Εσύ το ξέρεις αυτό.

Στο θέμα της οικογένειας, όσο εξαρτάσαι από τους γονείς σου θα ακούς διάφορα. Και εκεί το «μην προκαλείς» είναι σημαντικό.

Για τους έρωτες, καταλαβαίνω ότι ονειρεύεσαι πολλά, αλλά πάλι πρέπει να περιοριστείς στο τι είναι δυνατό για τις συνθήκες στις οποίες ζεις. Πόση ελευθερία έχεις από το σπίτι σου; Πόσες δυνατότητες να γνωρίσεις κόσμο; Θυμήσου ότι στην ηλικία που βρίσκεσαι κανένας ενήλικος δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί σου γιατί θα πάει φυλακή. Οπότε αναγκαστικά περιορίζεσαι σε έναν κύκλο εφήβων που εξ ορισμού δεν ξέρουν ακόμη τι τους γίνεται. Μάλλον χλωμά τα βλέπω τα ερωτικά προς το παρόν.

Χωρίς να θέλω να σε βάλω σε καλούπια ή να σου «βάλω πάγο», σου λέω ότι αυτό που θα μείνει στο τέλος δεν θα είναι ούτε οι συμμαθητές σου ούτε οι βρισιές τους. Θα τελειώσεις το σχολείο και δεν θα τους ξαναδείς ποτέ. Το σημαντικό είναι το τι θα είναι το τι έχεις καταφέρει εσύ. Το να ασχολείσαι και με τα μαθήματά σου είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση της ζωής σου, γιατί ίσως να καθορίσει την επόμενη. Εκείνη δηλαδή την φάση όπου θα ανοίξεις τα φτερά σου για να ζήσεις όπως εσύ θέλεις. Κάνε υπομονή και βάλε μακροχρόνιο πρόγραμμα.

Φιλικά,

Η Καλή Νεράιδα

 


 

Αλέξανδρέ μου,

Μπορείς να νομίζεις ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική αλλά περνάς μια καθ' όλα φυσιολογική εφηβεία. Η εφηβεία πρέπει να είναι απαίσια. Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι περνάνε χάλια στην εφηβεία τους. Αυτοί που περνάνε τέλεια αργότερα δεν τους κάνει κανείς παρέα, άσε που έχω βάσιμες υποψίες ότι μπορεί και να είναι γονιδιακά μεταλλαγμένοι.

Συγχαρητήρια λοιπόν για τη σκατά εφηβεία σου. Μόνο πρόσεχε γιατί μες στα σκατά που σου συμβαίνουν, έχεις και κάτι καλά πράγματα: π.χ. γκέι κολλητό. Ξέρω χιλιάδες γκέι άντρες που θα πουλούσαν τη μάνα τους για να έχουν κολλητό στην εφηβεία τους - γκέι ή στρέιτ. Να έχουν έστω ένα φίλο για τα μάτια του κόσμου. Είσαι πολύ πιο τυχερός από πολύ άλλο κόσμο που όχι μόνο ζούσε αυτά που ζεις κι εσύ αλλά δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο για να τα μοιραστεί.

Σίγουρα είναι φρίκη να σε κράζουνε στο σχολείο, αλλά όπως είπε κι η Καλή Νεράιδα, δεν ασχολούνται πραγματικά μαζί σου. Τους είσαι αδιάφορος. Απλά τους χρησιμεύεις για να το παίξουν αυτοί πιο άντρες - να αισθανθούν πιο άντρες.

Χέστηκες εσύ, το ίδιο πονάει, θα μου πεις. Δίκιο έχεις. Η εναλλακτική σου ποια είναι; Να μπουκάρεις μ' ένα νεροπίστολο και τους ξεκάνεις όλους; Άστο καλύτερα, είναι πολύ ντεμοντέ, άσε που χάρη θα τους κάνεις (αφού θα καταλήξεις νεκρός ή φυλακισμένος). Να πέσεις απ' το μπαλκόνι; Α πα πα! Και το σεξ που θα στερηθείς; Τους φοβερούς έρωτες που θα ζήσεις; Γιατί σ' το εγγυώμαι θα τους ζήσεις.

Η καλύτερη επιλογή είναι να έχεις 2-3 ανθρώπους γύρω σου, τα κολλητάρια σου, με τα οποία επικοινωνείς και κάνεις χαβαλέ, λες τα προσωπικά σου, σου λένε τα δικά τους και μαζί αλληλοβοηθιόσαστε αλλά και σπάτε και πλάκα. Τους άλλους χέσ' τους.

Όσο για τους γονείς σου, αν σου την μπουν πολύ, πάρε τηλέφωνο στο Χαμόγελο του παιδιού και πες τους τα βάσανά σου (1056, δωρεάν). Πάντως, απ' ό,τι βλέπω έχεις επιλέξει το φουλ πακέτο κανονικής εφηβείας -χάλια συμμαθητές και χάλια γονείς- μείον τον γκέι κολλητό. Κινδυνεύεις να νιώσεις ευτυχισμένος, πρόσεξέ το αυτό.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 217 guests και κανένα μέλος