Οι Δυο Νεράιδες

Προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο

vintage-ass

Καλησπέρα σας νεράιδες είμαι ο Γιώργος,21 χρονών και είπα να σας στείλω μήνυμα μπας και με βοηθήσετε.Αφού πλέον έχω αποδεχθεί την σεξουαλικότητα μου προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο να ξεκινήσουμε κάτι μαζί.

Το θέμα μου είναι το πώς να τον βρω. Έχω γίνει μέλος σε 2 γνωστές σελίδες αλλά δεν υπάρχει αυτό που ζητάω. Όλοι θέλουν μόνο σεξ και οι περισσότεροι είναι μεγαλύτερης ηλικίας (αυτοί που μου στέλνουν).Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.Και μην μου πείτε για gay bar γιατί αν πάω θα πρέπει να πάω μόνος μου γιατί φίλο που να του χω πει για την σεξουαλικότητά μου δεν έχω.

ΟΚ δηλαδή αποδέχτηκα αυτό που είμαι αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κόσμος των gay και των bi είναι έτσι...Περιμένω την βοήθειά σας.Φιλιά πολλά!

Γιώργος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ Γιώργο,

Για εκατομμυριοστή φορά θα πω τα ίδια και τα ίδια, και τα ίδια και τα ίδια. Θα μου πεις ότι εσύ δεν τα έχεις ξανακούσει. Ωραία λοιπόν, άκου τα! Δεν είναι κακό να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο πρώτα, και ΑΦΟΥ τον γνωρίσεις, ΑΦΟΥ τα πάτε καλά στο σεξ, ΑΦΟΥ ταιριάζετε και στα υπόλοιπα, ΑΦΟΥ περάσετε λίγο καιρό παρέα, ΑΝ ΤΥΧΕΙ και "κολλήσετε", ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ να σκεφτείτε μήπως και έρθετε ακόμη πιο κοντά και τέλος η γνωριμία σας εξελιχθεί σε σχέση. Οι γνωριμίες ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ σε σχέση, δεν αρχίζουν έτσι!

Σταματήστε να ζείτε στα ροζ συννεφάκια όλοι εσείς που ανατριχιάζετε με την ιδέα ότι υπάρχει η "τραγική πιθανότητα" να γνωρίσετε κάποιον που θέλει μόνον σεξ. Δεν γίνεται να κάνετε σχέση με το καλημέρα, να υπογράψετε συμβόλαια αιώνιου έρωτα, ροδοπέταλα και λευκά περιστέρια, πυροτεχνήματα στους αιθέρες και μετάαααα να δοκιμάστε τι γίνεται με το σεξ.

Και σε τελευταία ανάλυση, αν νομίζετε ότι είμαι τρελή και σεξομανής και σπρώχνω τους νέους στην καταστροφή, κοιτάξτε γύρω σας και δέστε τι παίζει. Και από το να καταριέστε την πραγματικότητα (= οι γκέι που θέλω να γνωρίσω ζητούν σεξ), προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε αυτήν και να δείτε τι καλύτερο μπορείτε να βγάλετε από αυτήν. Παρεμπιπτόντως, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σας στείλω τον τέλειο γκόμενο πακέτο. Δεν χωράει σε πακέτο, θα μεσοκοπούν τα κούριερ και ακόμη χειρότερα για σας, ο τέλειος γκόμενος δεν έχει γεννηθεί ακόμη.

Πίσω στα δικά σου Γιώργο, όσον αφορά το "πού θα βρω γκόμενο;" αναλογίσου μήπως και ως στρέιτ που θα περίμενες να βρεις γκόμενα μόνον από αγγελίες, θα είχες μια κάποια δυσκολία. Θέλω να πω, καλές οι αγγελίες, αλλά πρέπει να διευρύνεις τον κύκλο των γκέι γνωστών σου.

Τα γκέι μπαρ δεν είναι ο προθάλαμος της Κόλασης, ώστε να χρειάζεσαι να πηγαίνεις με συνοδεία. Μπορείς να πας μια χαρά μόνος σου και ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ σε κάποιον άνθρωπο, κατά πάσα πιθανότητα άγνωστο. Εξάσκησε το χαμόγελό σου και τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Πες πολλές φορές μπροστά στον καθρέφτη "γεια σου, πώς πάει;", ώστε να το μάθεις να το προφέρεις σωστά στην κατάλληλη στιγμή (ναι, το ξέρω, είναι πολύ δύσκολο). Το να πας με φίλο σου στο μπαρ, δυο δυο σαν τους θρυλικούς Χιώτες και να μιλάτε μεταξύ σας και τέλος να φύγετε όπως ήρθατε, δεν λέει προφανώς.

Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις με μια γκέι ομάδα ή να συμμετάσχεις σε κάποια από τις εκδρομές του 10% που ελπίζω τώρα που δρόσισε ο καιρός να ξαναρχίσουν. Η Καλύτερη Νεράιδα θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες διότι ως τεκνατζού είναι πιο μέσα στα πράγματα.

Όσον αφορά τις ηλικίες, αφού είσαι 21 και το προσδόκιμο επιβιώσεως για τους άντρες στην Ελλάδα είναι τα 81, προφανώς οι περισσότεροι γκέι γύρω σου θα είναι μεγαλύτεροί σου. Είναι στατιστική πρώτης Δημοτικού. Αν δεν σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι, μην ασχολείσαι μαζί τους, τόσο απλά.

Απλά και φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Ναι, έχεις δίκιο. Παράτα τα όλα, κόψε και το πουλί σου σε ψιλές ροδέλες και φάτο σε τοστ, τώρα που ακρίβυνε το ζαμπόν. Τι ν’ ανακατεύεσαι τώρα με άντρες, σεξ, χύσια, σχέσεις και άλλα ψυχοβγαλτικά; Α πού ’σαι καλύτερα μόνος σου, χωρίς κανέναν φίλο να ξέρει για σένα. Οι φίλοι είναι μια διαβολική εφεύρεση παύλα συνομωσία των Εβραίων, που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο. Καλύτερα μονάχος σου – απομονώσου κιόλας κάπου μακριά, στη Λούτσα ας πούμε, και τέρμα.

Ή δούλεψε και άλλο με την αποδοχή της σεξουαλικότητάς σου, βρες ανθρώπους με τους οποίους να είσαι ο εαυτός σου (αλλιώς είναι αποδοχή του κώλου, σόρρυ κιόλας), και άρχισε να συναναστρέφεσαι άλλους γκέι: σε μπαρ, στις ομάδες διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, στις εκδρομές του 10%, σε πάρτυ που οργανώνονται, στο διαδίκτυο… Άντε που τα περιμένεις όλα στο πιάτο!

Ακόμα εδώ είσαι;

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 676 guests και κανένα μέλος