Οι Δυο Νεράιδες

Νιώθω κενός


emptyΓειά σας, νεράιδες
Είμαι ο Δημήτρης και είμαι 18.Πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό γνώρισα ένα παιδί online στην ηλικία μου και δεχθήκαμε πολύ.Αρχικά, ήταν περισσοτερο φιλική η σχέση μας (εδω να αναφέρω ότι αυτός είναι από Αθήνα και εγώ από επαρχία αλλά του είχα πει ψέμματα πως Είμαι από θεσσαλονικη)Μιλάγαμε κάθε μέρα μαζί, μοιραζόμασταν τις σκέψεις, τα αγχοι των παννεληνιων(στις οποίες και πατωσα και ξαναδιβω.Του έλεγα όλες τις ιστορίες κάθε μέρα από το άτομα που βρισκόμουν καθώς πέρυσι ήταν η χρονιά που ειλικρινά αντί να διαβάζω πειραματηστηκα πλήρως σεξουαλικά!

Αλλά εκείνος είδε βαθύτερα μέσα μου με καθοδηγούσε στον μην κάνω αυτόν τον τρόπο ζωής στον ασχολούμαι πιο πολύ με τα μαθήματα και μου θυμησε τι αξίζω σαν άνθρωπος στο τέλος προσπαθούσα πραγματικά μαζί του.

Η καθημερινή επαφή μας έκανε να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον και γνωριστούμε πραγματικά μιλάγαμε μέχρι αργά το βράδυ σχεδόν κάθε μέρα και υπήρξε μια ενωση μεταξύ μας μέχρι που φτάσαμε να πούμε και σ'αγαπώ Ο ένας στον άλλον.Το καλοκαίρι αφού είχαμε τελειώσει με τις Πανελλήνιες βρέθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε και από κοντά επιτέλους.

Έτσι έκλεισα ένα ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη και το επεξα ντόπιος.Μόλις βρεθήκαμε ήταν σαν μην το πιστεύαμε και οι δύο πήγαμε για καφέ στην Αριστοτέλους και όλα ήταν υπέροχα ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα και μετά από λίγο μου είπε να πάμε στις τουαλέτες(ήταν μεσημέρι!) Και με φίλησε όπως κανείς την ίδια μέρα πήγαμε και στο ξενοδοχείο και γενικά ολοκληρώσαμε.

Την επόμενη μέρα ξανά βρεθήκαμε (αυτός έμενε σε κατι συγγενοις του εξω απο την πολη)βγήκαμε και ήμουν πιο χαρούμενος από πότε ένιωθα ερωτευμένος και νόμιζα πως και αυτός...Αφού ήμασταν έξω όλη μέρα ξανα πηγαμε στο ξενοδοχειο και ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν με άφησε να τον φιλήσω ένιωσα χάλια εκείνη την στιγμή και σταμάτησα κατευθείαν είδε ότι στεναχωρήθηκα και με έσπερνε αγκαλιά και μου έλεγε συ γνώμη και τέτοια. Εγώ του είχα πει καλύτερα να το κόψουμε εκεί .Τον αποχσιρετησα όμως ήμουν χάλια και τον πήρα τηλεφωνονμου είπε πως και εκείνος ήταν χάλια και πως δεν ήθελε να με χάσει αλλά όταν το ρωτούσε αν θα ήθελε να κάνουμε σχέση έστω σαν πιθανότητα εάν ήταν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες μου έλεγε πως είναι μπερδεμένος και ότι πιέζεται με τις σχέσεις όπως είχε πιεστεί στην προηγούμενη σχέση του με μια κοπέλα.

Από τότε ψυχρανθηκαμε αλλά συνεχίσαμε να μιλάμε είχαμε κανονίσει πριν βρεθούμε ακόμη για πρώτη φορά ότι θα πηγαίναμε διακοπές μαζί.Αυτός είχε μεγάλη όρεξη και τα κανονιζε όλα και εγώ ήθελα πολύ αλλά όχι τόσο για τις Όσο για να είμαι κοντά του.Του το ακυρωσα όμως γιατί του είπα πως νιώθω πράγματα για αυτόν και πως το εννοούσα ότι τον αγαπάω αυτός μου είχε ξεκαθαρίσει ότι αγαπάει αλλά με άλλο τρόπο από μένα.

Μετά από αυτό στεναχωρηθηκε και θύμωσε και μου είχε πει ποιος ο λόγος να μιλάμε αν δεν βρισκόμαστε.Τελικά, κατέληξα να του πω ότι Θέλω να πάμε.Πήγαμε μαζί σε ένα όμορφο νησί και ήταν πολύ ωραία πολυ ρομαντικά Εγώ ήθελα συνεχεια να είμαι δίπλα του και κάθε φορά που κάναμε κάτι το έκανα για να τον ικανοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και να τον κάνω να με αγαπήσει.Άλλο αυτός συνέχιζε να μην με φιλάει καν! Πήγαμε για πολλές μέρες μερικές ήταν τέλειες ήταν πολύ γλυκός και ρομαντικός και με φίλησε αλλά μετά βρήκα στο κινητό ότι μιλούσε και με άλλους και τρελάθηκα!

Όταν αυτός μου είπε είχε ξεκαθαρίσει την θέση του δεν ηξερα τι να πω...γνώριζα ότι ειχε δικιο.Τελικα μετα απο αυτό η αυτοπεποίθησή μου ήταν σκατα και γενικά ήμουν σε μια περίεργη φάση Όταν γυρίσαμε από τις διακοπές.και οταν τον επερνα τηλεφωνο μετα απο τις διακοπες ηταν ψυχρος βαριοταν να μου μιλησει και γενικα ειχε απομακρυνθει.Βρεθήκαμε μια τελευταία φορά στην Θεσσαλονίκη τον σεπτεμβρη όπου ενδιαφερόταν λίγο να με δει επειδή του έλεγα πως βρήκα καποιον αλλον και ζηλεψε λιγο.Με ευκαιρία λοιπόν κάτι οικογενειακά του πέρασε να με δει και μένα στην υποτιθεμενη πόλη μου.

Ταξίδεψα και λοιπόν να τον δω και πλέον ένιωθα χάλια δεν ήθελα να είμαι κοντά του ήμουν πολυ πληγωμενος και είχα γενικά μια αμυντική στάση ενώ αυτός μου έλεγε ακόμα και για φάσεις πουωειχε κάνει με άλλους προσφατα.Έτσι πριν από ένα περίπου μήνα έκοψα την επικοινωνία μαζί του έκανε κάποιες προσπαθειες αλλά του απαντούσα με τα τυπικά.Χάρηκα που τον έκοψα και αφοσιώθηκε περισσότερο στα μαθήματα και στο να πηγαίνω γυμναστήριο Έτσι ώστε να τον μόλις τελειώσω και να με δει στα καλύτερα μου γιατί μου βγήκε σε εγωισμό το ξέσπασμα εν τέλη.αλλά κάθε βράδυ τον σκέφτομαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ μου λυπεί και θυμάμαι τις καλές στιγμές και συνέχεια αμφιταλαντευομσι στο να του ξαναστειλω είναι πολύ καλο παιδι και δεν έχω επικοινωνήσει και ανοιχτεί σε κανένα μεωαυτο τον τρόπο από τότε που τον έχω χάσει τελείως νιώθω κάπως κενός

kali neraida 80x80

Να σου πω χρυσούλι μου, Ντούντη φάε το πατέ σολωμού και πήγαινε βόλτα,

Εκτός από την φανταστική, από απόσταση, τηλεφωνική και online σχέση σας (η Θεά να το κάνει σχέση αυτό το πράγμα), έχετε τίποτε άλλο που να μοιάζει  με σχέση; Δεν ζείτε στον ίδιο τόπο, δεν βλέπεστε σε καθημερινή, άντε εβδομαδιαία βάση, δεν μοιράζεστε τίποτε. Απλώς συναντιέστε μια-δύο φορές τον χρόνο και προσπαθείτε (ή μάλλον μόνον εσύ προσπαθείς) να φτιάξετε μια, ας το πούμε, «σχέση». Όταν την ίδια στιγμή ο φίλος σου σού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν γουστάρει τέτοιες καταστάσεις και ως εκ τούτου αρνείται να γίνει πολύ τρυφερός μαζί σου (βλ. δεν σε φιλάει). Επομένως τι μας λέει αυτή η κατάσταση; Συγκεντρώσου! Τι μας λέει αυτή η κατάσταση;;

Μισό, γιατί η Ντούντη θέλει να ανεβεί στην ποδιά μου. Έλα χρυ...μωρή καριόλα, πάρε τα νύχια από το καλτσόν! Θα σε μαδήσω τρίχα τρίχα, ορίστε, πάει το καλτσόν! Έχυσα και τον καφέ! Τον αντικέρατό μου μέσα! Βετέξ γρήγορα! Κορασόν! Βετέξ! Άντε να γυρίσω τώρα στο γράμμα σου (με τι μυαλό;), τι λέγαμε; Α, ναι, τίιιι μας λέει λοιπόν;

Μας λέει ότι πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί; Ότι πρέπει να τον στριφογυρίζεις στο μυαλό σου συνεχώς για να τον ερωτευτείς ακόμη περισσότερο; Μήπως μας λέει ότι έχουν τελειώσει οι άντρες αυτού του κόσμου και μόνον εκείνος μάς έμεινε τελευταίο αποκούμπι;

Όχι, όχι, όχι! Όχι Ντούντη, μη, κατέβα κάτω, σου 'χω πολλά φυλαγμένα, μην με κοιτάζεις με αυτό το αθώο βλέμμα, ΜΗΗΗ το φωτιστικό! Αχ τι τραβάω με αυτό το γατί!

Λοιπόν, όχι χρυσούλι μου, τίποτε από τα παραπάνω. Θα πρέπει να σκεφτείς καλά και να καταλάβεις ότι 1) δεν είναι σχέση αυτό που έχετε, 2) δεν μπορείς να περιμένεις από τον άλλο να νοιώθει το ίδιο όπως εσύ, 3) στην ζωή κοιτάμε πάντα μπροστά, ποτέ πίσω.

Επομένως ή δέχεσαι την κατάσταση όπως είναι, δηλαδή κάτι τελείως χαλαρό, χωρίς απαιτήσεις και χωρίς δεσμεύσεις και είτε μένεις σε αυτό αν σου είναι αρκετό (που εμένα δεν θα μου ήταν) ή ψάχνεις (και) για κάτι άλλο. Κατά προτίμηση κοντύτερα ώστε να μην χρειάζεται ολόκληρη εκστρατεία για να ιδωθείτε. Ξέρω ότι αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία, αλλά προσπάθησέ το τουλάχιστον να μην είναι από την άλλη άκρη του κόσμου.

Τέλος, ναι, είναι απολύτως φυσιολογικό να νοιώθεις ένα κενό, έτσι νοιώθουμε όλοι όταν κάτι τελειώνει ή γκρεμίζεται μέσα μας, όπως τώρα που βλέπω να γκρεμίζεται το φωτιστικό μου, ΜΗΗΗ Ντούντηηηη! ασ' το κάτω!

Συγγνώμη, πρέπει να κλείσω γρήγορα να μαζέψω τα σπασμένα, καταλαβαίνετε. Ευτυχώς που είμαι πολύ πλουσία και θα αγοράσω καινούργιο.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκη μου,

Νιώθεις κενός μέσα σου γιατί σου λείπει κάτι πολύ βασικό: ο εγκέφαλος!

Μα πόσα κιλά μαλάκας είσαι; Είσαι μικρούλης ακόμα, βέβαια, και δικαιολογείσαι αρκετά, συν ζεις σε καμιά σκατοεπαρχία του κώλου, οπότε όποιος ελάχιστα ικανοποιητικός άντρας περάσει από τη ζωή σου μοιάζει με πρίγκιπα σε άσπρο άτι, αλλά πρέπει να καταλάβεις μερικά πράγματα αμέσως, γιατί όπως πας θα καταλήξεις σε ένα όχι ιδιαίτερα ευχάριστο μέρος: τη δυστυχία.

Τι πρέπει να καταλάβεις:

  1. Όταν κάποιος μας λέει δεν θέλει σχέση και τσιλιμπουρδίζει με άλλους, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ και άρα εμείς τον παρατάμε και φεύγουμε, τελεία και παύλα. Εκτός αν μας αρέσει να πονάμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση, απλώς πέσε από τις σκάλες και πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα, με λιγότερο κόπο.
  2. Όταν κάποιος με τον οποίο κάνουμε σεξ, δεν μας φιλάει, θέλει μόνο για ξεκαυλώνει μαζί μας όποτε έχει καυλίτσες και μας ξεκόβει ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣ. Είναι κάποιος με τον οποίο χύνουμε παρέα, τελεία και παύλα.
  3. Αν καθόμαστε και σκεφτόμαστε μέρα νύχτα έναν τύπο που μας φτύνει (φουλ ροχάλα ή ντεμί φτύσιμο) και δεν μπορούμε να τον βγάλουμε από το μυαλό μας, σημαίνει:
  4. Ή είμαστε ερωτευμένοι μ’ έναν που δεν μας θέλει και άρα πρέπει να κλάψουμε και να ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ και προχωράμε!
  5. Ή δεν είμαστε  ερωτευμένοι με τον τύπο, αλλά ποθούμε διακαώς αυτό που φέρνει ο τύπος στη ζωή μας: τον έρωτα, τα γαμησάκια, την υπόσχεση οικειότητας κτλ κτλ. Και σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι μία μόνο: ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ και προχωράμε

Τόσο απλά. Αν δεν καταλάβεις τα παραπάνω και συνεχίσεις να αυτοκαταστρέφεσαι, κόψε και το διάβασμα για τις πανελλήνιες, γιατί δεν σε βλέπω να περνάς.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος