Οι Δυο Νεράιδες

Η λεσβία και η διευθύντρια

bossΥπεροχες νεραιδες

Ειμαι 45 κ λεσβια... εδω κ καμποσο καιρο (πανω απο χρονο) εχω κολλησει με τη διευθυντρια μου, η οποια ειναι str8....κ αρκετα μεγαλυτερη μου (πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο... παντα ειχα ιστεοριες με μικροτερες)

Φυσικα κ δεν παιζει να κανω κινηση!!! (τα γνωστα ... οχι εμπλοκες στη δουλεια κλπ) θελω να ξεκολλησω κ δεν τα καταφερνω. το να αλλαξω δουλεια τετοια εποχη ειναι αδυνατο.

Πασα συμβουλη ευπροσδεκτη κ αναγκαια !!!

Σας φιλω γλικα στη μουρη

 

kali neraida 80x80

Εννοείται ότι δεν θα κάνεις τίποτε με τη διευθύντριά σου, γιατί από προσωπικό ο πύργος μου είναι κομπλέ και δεν θα μπορέσω να σε προσλάβω και εσένα αν μείνεις άνεργη. Τελευταία θέση είχε μείνει η ξεσκονίστρια των ατάλαντων εραστών (Παναγιώτης, Θοδωρής κλπ) που τους έχω βαλσαμωμένους στο δεύτερο υπόγειο, αλλά την έδωσα και αυτή την περασμένη εβδομάδα σε μια λεσβία 45 ετών που την έπιασαν να το κάνει με την διευθύντριά της πίσω από το φωτοτυπικό και τις έδιωξαν και τις δύο. Η διευθύντρια τώρα πουλάει λουλούδια στην Αιόλου. Αυτά.

Λοιπόν το θέμα μας είναι το ξεκόλλημα. Το σημαντικό είναι να πάρεις την απόφαση και να μείνεις σταθερή στον στόχο σου. Πολλές φορές τα κολλήματα οφείλονται σε δικά μας προβλήματα και πολλές φορές δεν ξεκολλάμε γιατί δεν θέλουμε πραγματικά να ξεκολλήσουμε. Γιατί ίσως έχουμε κάποιο κέρδος από το κόλλημα, κάτι μας καλύπτει.

Αν το έχεις αποφασίσει, υπάρχουν αρκετοί τρόποι δράσης, όλοι μαζί σε συνδυασμό: βρες πράγματα να κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο (γυμναστήριο, χοροί, θεατρική ομάδα, ζωγραφική), γέμισε τη ζωή σου με παρέες και κόσμο. Οργάνωσε εξόδους από το σπίτι, αν μπορείς εκδρομές το ΣΚ.

Προσπάθησε να την «αποκαθηλώσεις» από τον θρόνο που την έχεις βάλει. Προφανώς δεν είναι τέλεια. Δες τι αρνητικά έχει και μεγέθυνέ τα. Γράψε ένα δήθεν αποχαιρετιστήριο γράμμα όπου θα αναφέρεις όλα τα συναισθήματα και τις ελπίδες που είχες από την υποτιθέμενη σχέση και εξήγησέ της γιατί ΔΕΝ θα «κολλήσει» αυτή η υπόθεση (εννοείται ότι δεν θα της το δώσεις! Για σένα θα είναι). Θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα και να αποδεσμευτείς υποσυνείδητα. Στην ανάγκη κάνε το πάνω από μια φορά.

Τέλος, το πιο αποτελεσματικό απ' όλα είναι να βρεις γκόμενα! Ακόμη και αν δεν είναι η γυναίκα των ονείρων σου, και αν δεν κάνει το υπέροχο σεξ, και αν δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, ακόμη και αν τα χαλάσετε σε 1 μήνα, θα σε βγάλει από το κόλλημα. Σκέψου το.

Χαιρετώ,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή κολλημένη λεσβία,

Η Καλή Νεράιδα σ’ τα έγραψε μια χαρά, δεν έχω τίποτα να προσθέσω, πέρα από το να σου εκφράσω τη συμπόνια μου για την γκαντεμιά σου που απ’ όλες τις γυναίκες αυτού του πλανήτη εσύ βρήκες και κόλλησες με τη στρέιτ διευθύντριά σου! Σκατά!

Κρίμα, μωρέ, αλλά σκέψου το κι αλλιώς: Υπάρχουν γυναίκες που σε συνεπαίρνουν. Αν σε μάγεψε αυτή, που δεν πληροί και τα κριτήριά σου, ε άρα θα υπάρξουν και άλλες. Βγες και γνώρισέ τες!

Ακόμα εδώ είσαι;

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος