Οι Δυο Νεράιδες

Με χωρισε..τι ν κανω?

lesbian breakupειμαι 3η λυκειου οπως κ αυτη με χωρισε πριν ενα μηνα μαλλον απο την πιεση απο τ μαθηματα... εξηγηση δεν μ εδωσε!

εγω την αγαπαω ακομα..υπαρχει μια λεπτομερεια που κανει τη διαφορα : οσο ημασταν χωρισμενες που ειπε οτι στο σπιτι τη δερνουν κ απο τοτε δεν εχουμε ξαναμιλησει..μαλλον μονο εγω τ ξερω!

ημασταν 1μιση χρονο μαζι. δεν ξερω πως να ειμαι μαζι της στο σχολειο...?!?!

 

kali neraida 80x80

Σκατοκατάσταση, αλλά τι να κάνεις; Δεν μπορείς παρά να την αποδεχτείς. Στο σχολείο θα δεις πώς είναι τα πράγματα κι αναλόγως θα πράξεις. Μίλησέ της και αν δεις ότι σε αποφεύγει, μοιραία θα σταματήσεις να της μιλάς. Εσύ δεν έχεις λόγο ούτε να της κάνεις την άγρια, ούτε να της κρεμάς μούτρα. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο πρέπει να κάνεις για να της ευκολύνεις την κατάσταση, αν όντως την αγαπάς.

Ας είσαι φιλική και φυσική μαζί της και άσ' την να αποφασίσει προς τα που θα πάει το πράγμα. Προφανώς εκείνη περνάει πολύ πιο άσχημα από εσένα. Αυτό να μην το ξεχνάς.

Φιλικά

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Μικρή χωρισμένη,

Πονάει πολύ και το ξέρω, αλλά δυστυχώς δεν πάνε όλοι οι έρωτές μας καλά στη ζωή. Και μόνο το ότι εσύ στο λύκειο είχες σχέση για ενάμιση χρόνο είναι κάτι που πολλοί άλλοι θα ζήλευαν κάργα!

Προφανώς η πρώην σου περνάει σκατά στο σπίτι της. Μήπως ν’ αφήσεις τους έρωτες λίγο στο πλάι και να δεις αν μπορείς να τη βοηθήσεις με την κακοποίηση που τρώει; Σόρρυ  κιόλας, αλλά στο ξύλο versus έρωτες, νικάει το ξύλο. Για μίλησέ της σαν ΦΙΛΗ και βοήθησέ τη να ζητήσει βοήθεια. Υπάρχει και γραμμή υποστήριξης για γκέι και λεσβίες: 11528. Πάρε κι εσύ τηλέφωνο εκεί αν θέλεις.

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 257 guests και κανένα μέλος