Οι Δυο Νεράιδες

Ληγμένα πτώματα, τωρινά ντράβαλα

pastΚαυλές μου νεράιδες,

Ναι, τα καταφέραμανε επιτέλους και ειμάστανε ένα βήμα πριν το σύμφωνο συμβίωσης. Άντε να δούμανε…

Τέσπα ο θέμας μου εμένανε όμως δεν είναι αυτός…

Απλά θα ήθελα την άποψή σας πάνω σε ένα ζήτημα που με απασχολεί εδώ και περίπου ένα χρόνο…

Γενικά έχω πολλά «πτώματα» στο παρελθόν μου, που ακόμα μυρίζουν στο παρόν. Και αυτές οι ματαιωμένες ιστοριούλες/προσδοκίες(φιλικές και ερωτικές) ακόμα με πονάνε…

Θα προσπαθήσω να μην σας πρήξω. Θα σας πω απλά ένα μόνο περιστατικό, σχετικά πρόσφατο, που με τρώει ακόμα και θα καταλάβετε που θέλω να καταλήξω.

Που λέτε είχα μια σχέση με ένα παιδί(βουβαλόπαιδο) περίπου ενάμισι χρόνο. Χωρίσαμε γιατί δεν πήγαινε άλλο και γιατί μου τα φόρεσε κιόλας… (Άργκχχχ…! ).

Αφού χωρίσαμε έμαθα πως το κερατάκι που έφαγα το γνώριζε ένας «φίλος» μου και δεν μου το είχε πει, όπως και πολλά ακόμα γνώριζε και δεν μου τα είχε πει… και δεν πρόκειται να τα μάθω τώρα εφόσον του έκοψα και την καλημέρα!

Ούτε καν το συζήτησε να μου συμπαρασταθεί έστω και λίγο. Ενώ εγώ του είχα συμπαρασταθεί αρκετά μπορώ να πω με έναν πρώην του, που του είχε προκαλέσει και πρόβλημα υγείας…!

Τώρα ένας άλλος «φίλος» μου τα είχε με τον πρώην του βουβαλόπαιδου και ένα χρόνο μου το έκρυβε. Μάλιστα έλεγε πως το αγόρι του μένει Θήβα ενώ έμενε Κόρινθο… Μετά ξεκίνησε τις ξεπέτες αφού χώρισε(και δικαίωμα του) αλλά μου το έπαιζε θρήσκος και κορόιδευε τους «ξεπετούληδες», να μου επιτραπεί η έκφραση. Ψέματα πολλά και άνευ λόγου και αιτίας!

Και ο πρώην μου το ήξερε και έκανε τον κινέζο… και τα συζητάγανε μεταξύ τους από πίσω μου. Καραγκιόζηδες και ψεύτες!

Αφού με τα πολλά χώρισα με το βουβαλόπαιδο άρχισα να καταλαβαίνω πως η αποστασιοποίηση αυτών των δύο «φίλων» μου, που είχε αρχίσει να προηγείται πολύ πριν χωρίσω, άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο αισθητή ώσπου έμαθα και τις λεπτομέρειες(ξέχασα να σας πω, ότι το βουβαλόπαιδο το είχαν γνωρίσει από εμένα και μάλιστα τον έβριζαν και τον σχολίαζαν…  και ορκίζονταν μόνο σε εμένα φιλία και πίστη… λολ και έπικ φέιλ! ). Έτσι λοιπόν άστραψα και βρόντηξα σε σημείο που φοβήθηκαν και είπαν να πάρουν την αστυνομία τηλέφωνο…!(ρεζιλίκια που έκανα και εγώ! καραέπικ φεϊλάρα! χαχαχα…)

Συνέχισαν να έχουν επαφές, τουλάχιστον για  ένα διάστημα 6 μηνών από ό,τι υποψιάζομαι… Ξέρω πως δεν είχα την καλύτερη αντίδραση(προφανώωως!) και πως ούτε και εγώ ήμουν και είμαι απόλυτα σωστός. Όμως δεν συμπεριφέρομαι έτσι άσχημα και ύπουλα ποτέ και δεν θέλω να μου συμπεριφέρονται έτσι! Δεν περνάει από το χέρι μου, όμως το ΑΠΑΙΤΩ!

Αυτό το γεγονός τώρα στο μυαλό μου ηχεί σαν συνωμοσία. Ίσως ακούγεται άρρωστο, αλλά έτσι το βίωσα και ακόμα το βιώνω… Μία συνομωσία ηλιθίων!

Επίσης πολλά άτομα από εκείνη την περίοδο μιλάνε και κάνουν ακόμα παρέα μεταξύ τους, παρόλο που βρίζονταν και θάβονταν, και εγώ ξέμεινα στην απέξω... (τσούζει αυτό παρόλο που θα μπορούσε κανείς να πει ότι σώθηκα φεύγοντας από αυτό τον κύκλο ηλιθίων!).

Και ξέμεινα που λέτενε στην απέξω γιατί πολύ απλά είμαι σχεδόν πάντα πιο αληθινός και τσεκουράτος σαν χαρακτήρας. Βέβαια αυτό οι άλλοι το λένε «δύστροπος» και «κακέντρεχος», αλλά πιστέψτε με νεραϊδούλες μου καλές είναι άμυνα και πάντα μα πάντα όταν θα πω κάτι, το λέω για το καλό τους! Μετά με απορρίπτουν γιατί δεν τους χαϊδεύω τα αυτιά, εκνευρίζομαι-εκνευρίζονται, τσακωνόμαστε, δεν μιλιόμαστε και τέλος επιβεβαιώνομαι πάλι. Αλλά τότε είναι αργά! Δεν ζητάνε ούτε ένα συγγνώμη και κάνουν σαν να μην με γνώρισαν ποτέ… Οπότε φουντώνω ακόμα πιο πολύ και θέλω να τους βγάλω τα μάτια!

Προσπάθησα να τους γράψω όλους στα αρχίδια μου και να κάνω το κομμάτι μου, να συνεχίσω, αλλά όπου πάω ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ξανά και ξανά… που μου θυμίζει τι άφησα πίσω πολλές φορές και τι θα ξαναβρώ μπροστά μου άλλες τόσες και ίσως περισσότερες…!

Οπότε πείτε μου σας παρακαλώ πολύ, υπάρχει ελπίδα; Να συνεχίσω να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους γύρω μου ή να κλειστώ στο σπίτι και να μαραζώσω σαν στριφνός κωλόγερος με 65 γάτες;!

Το δεύτερο δεν αποτελεί παραγωγική λύση, αλλά στην περίπτωσή μου δεν βλέπω φως στο τούνελ… Γνωρίζω πως αυτό θέλει δουλεία με τον εαυτό μου και  να μην κολλάω στο παρελθόν αλλά όπως είπα και προηγουμένως «όπου πάω ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ξανά και ξανά…».

Κλαψομούνιασα το ξέρω αλλά ήθελα να το πω κάπου… Περιμένω τις απαντήσεις σας με την νεραϊδένια άποψή σας και τα πικρόχολα σχόλια σας, που σίγουρα θα με κάνουν να νιώσω ηλίθιος που σας έγραψα αλλά θα με διασκεδάσουν ταυτόχρονα, με ανυπομονησία!

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Φιλιά και καλές γιορτές,

Goodakos

 

kali neraida 80x80

Ναι κουκλίτσα μου, κλαψομούνιασες και με κούρασες με σαχλαμάρες που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, όχι μόνον γιατί είναι κουτσομπολιά, αλλά γιατί πολύ απλά δεν οδηγούν πουθενά.

Δεν βγάζουμε κανένα συμπέρασμα άλλο από το ότι είχες/έχεις μπλέξει με μαλακισμένα. Αυτό ίσως είναι το μόνο που με ενδιαφέρει: να προσέχεις τις παρέες και τις επιλογές σου. Και ναι, να δώσεις ευκαιρίες στους υπόλοιπους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν στο μέλλον, όπως και εσύ θα ήθελες αν και όταν πλησιάσεις κάποιον να σου δώσει αυτός ο κάποιος μια ευκαιρία. Τόσο απλά.

Και για πρόσεξε το θεματάκι σου με τις γατούλες, σε παρακαλώ. Η Ντούντη, η νεραϊδοκόρη γάτα μου, τα πήρε στο κρανίο μαζί σου, δεν ήθελε να με αφήσει να σου απαντήσω. Μου λέει το παιδί: «μαμά, αυτός μου κάνει για αντιγατιστής, κακός άνθρωπος θα είναι»​. Πού να εξηγήσω στο αθώο ότι η κλαψομουνίαση οδηγεί σε μαλακοκαυλίαση και λοιπές ψυχικές διαταραχές.

Ξεκόλλα και πήγαινε λίγο παρακάτω!

Φιλικά

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Μικρέ μαλακισμένε Γκουντάκο,

Να έμπλεξες μια φορά με ηλίθιους οκέι. Να έμπλεξες δεύτερη, πάει στο διάολο. Να μπλέκεις συνέχεια, όπως λες, μάλλον δεν είναι εκείνοι ηλίθιοι, αλλά εσύ έχεις θεμάτακι (ή θεματάρα).

Εσύ λες ότι είσαι τσεκουράτος. Οι άλλοι μπορεί να σε λένε «αναίσθητο μαλακιστήρι».

Το ποιος είπε/έκανε τι σ’ αυτή την ιστορία είναι πιο μπερδεμένο κι από επεισόδιο σαπουνόπερας και έχει ελάχιστη σημασία. Το θέμα είναι κάτσεις να ψαχτείς, σοβαρά και σε βάθος, όχι επιφανειακά ό,τι βλέπει η πεθερά. Δεν γίνεται να ξεκατινιάζεσαι συνέχεια με τους ανθρώπους της ζωής σου – κάνουν αυτοί τις μαλακίες τους, αλλά εσύ είσαι τελείως αθώος;

Ψάξου στα σοβαρά, όχι επειδή κινδυνεύεις να γίνεις κωλόγερος (όπως γράφεις απαξιωτικά για τους ηλικιωμένους) αλλά επειδή είσαι ήδη κωλονέος και κινδυνεύουν οι γύρω σου.

ΥΓ Το ωραίο χιούμορ σου δεν σε σώνει – ψάξου!

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 guests και κανένα μέλος