Οι Δυο Νεράιδες

Φόβος για σεξ

stdΑγαπητές νεράιδες,

αποφάσισα να σας γράψω και εγώ για το πρόβλημα μου, που θεωρώ ότι είναι λίγο παράξενο και έχω αρχίσει να ανησυχώ για τον ευατο μου.

Είμαι 22 χρονών ομοφυλόφιλος και πριν από μερικούς μήνες έκανα για πρώτη φορά σεξ με άντρα. Ήταν υπέροχο όπως ακριβώς περίμενα. Έκτοτε έχω κάνε το ίδιο με άλλους δύο άντρες σε πλαίσια φιλικά χωρίς να κάνουμε σχέση.

Το πρόβλημα είναι ότι το τελευταίο διάστημα πληροφορούμαι από το διαδίκτυο κυρίως, για τα σμν και πως κολλάνε  μέσω του σεξ κτλ. Έχω τρομάξει αρκετά παρόλο που χρησιμοποιώ προφυλακτικό και γενικά προσέχω πολύ. Απλά δεν ξέρω ο άλλος τι κουβαλάει πάνω του, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το παρελθόν του και τι ακριβώς έχει κάνει.

Έτσι λοιπόν μου δημιουργήθηκε μια εμμονή ότι οπωσδήποτε θα κολλήσω κάτι  ακόμη και με προφυλακτικό. Γι αυτό τον λόγο έχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής λόγω αυτού του κόμπλεξ που μου έχει δημιουργηθεί. Φοβάμαι να κάνω σεξ και νιώθω χάλια γι αυτό.

Ξέρω ότι είναι θέμα του μυαλού μου καθαρά αλλά δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτές τις σκέψεις. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να πείσω τον ευατό μου ότι είμαι ασφαλής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Σωκράτης

 

kali neraida 80x80

Χρησιμοποίησε προφυλακτικά πάντοτε, ακόμη και στις πίπες, βάλε και υδατοδιαλυτό λιπαντικό (π.χ.KY jelly από το φαρμακείο) και ηρέμησε.

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, όποιος είναι ο ενεργητικός, ας εκπαιδευτεί όταν κοντεύει να χύσει, να βγαίνει έξω (παρότι φοράει προφυλακτικό) ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μείνει το σπέρμα του μέσα στον άλλο ακόμη και αν το προφυλακτικό έχει σπάσει. 

Πάντως αν θέλεις την γνώμη μου, αν κάνεις σεξ, εγγύηση για ασφάλεια 100% για όλα τα ΣΜΝ δεν υπάρχει. 

 

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Σωκράτη μου,

Μία είναι η λύση: κλείσου σπίτι σου, μη βγαίνεις ΠΟΤΕ έξω (πέφτουν γλάστρες από μπαλκόνια, τα αυτοκίνητα σε πατάνε, πέφτουν κεραυνοί) και φυσικά μην ξανακάνεις ποτέ σεξ!

Σου φαίνεται λογικό; Όχι βέβαια!

Έχω να σου πω ένα μικρό μυστικό: θα πεθάνεις. Αυτό είναι 100% σίγουρο. Κάποια στιγμή κάτι θα πάθεις και θα πεθάνεις, όπως όλοι μας. Είναι αδύνατο να προφυλαχτείς από τα πάντα, γι’ αυτό και επιλέγεις να κυκλοφορείς στον δρόμο (όπου έχουμε την υψηλότερη θνησιμότητα από τροχαία σε ΟΛΗ την Ευρώπη), να πηγαίνεις ταξίδια κτλ κτλ.

Το ότι από τη στιγμή που ζεις κινδυνεύεις να πάθεις διάφορα δεν σημαίνει να πας επίτηδες να κινδυνέψεις. Όχι βέβαια! Παίρνεις προφυλάξεις και ελαχιστοποιείς, όσο γίνεται, τους κινδύνους. Φοράς ζώνη και κράνος. Δεν οδηγείς μεθυσμένος. Δεν κάνεις ακάποτο σεξ. κτλ κτλ.

Ο φόβος σου για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες δεν αφορά το σεξ – αυτό είναι 100% σίγουρο επίσης. Είναι πιθανώς ντροπή που επιτέλους κάνεις σεξ ή που είσαι γκέι ή και τα δύο. Ή κάτι άλλο ψυχολογικό. Είμαι απολύτως σίγουρη γι’ αυτό! Άλλο είναι το θέμα σου, όχι οι αρρώστιες.

Ναι, είναι πιθανό να κολλήσεις κάποιο ψιλό σμν. Έτσι πάει. Και δεν έγινε και τίποτα.

Να φοράς πάντα προφυλακτικό στο πρωκτικό σεξ, είτε σου κάνουν είτε κάνεις. Με αυτό προφυλάσσεσαι από τα χειρότερα. Όλα τα άλλα είναι αντιμετωπίσιμα.

Να μην αφήνεις να  σε χύνουν στο στόμα (εκτός αν σε φτιάχνει πολύ, οπότε κάν’ το αλλά υπάρχουν κάποιοι μικρότεροι κίνδυνοι). Να μην αφήνεις να σ’ στον τρίβουν στην τρύπα χωρίς προφυλακτικό (κινδυνεύεις να κολλήσεις κονδυλώματα). Ούτε εσύ να τους τον τρίβεις στην τρύπα για τον ίδιο λόγο.

Να πας να κάνεις εμβόλιο ηπατίτιδας Β χτες κιόλας, αν δεν έχεις ήδη κάνει. Να φροντίζεις την υγιεινή του στόματός σου. Να κάνεις μια φορά τον χρόνο εξετάσεις για σμν (όχι πιο συχνά, είναι ανώφελο). Και να συνεχίσεις να χαίρεσαι τη σεξουαλική σου ζωή. Κι αν συνεχίσεις να φοβάσαι να κάνεις σεξ, να πας να ζητήσεις βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι ιατρικό το θέμα σου αλλά ψυχολογικό.

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος