Οι Δυο Νεράιδες

Να κάνω κάτι με κάποιον από την δουλειά

marriedΕμπρός Λοιπόν Πολυλατρεμένες Νεράιδες μου!

Έχω ένα ζήτημα.. Δούλευα σε ένα μαγαζί κανά τρίμηνο και ήρθα κοντά με δύο συναδέλφους – λέγαμε και μια κουβέντα στα διαλλείματα εκτός από τα τυπικά της δουλειάς.

Ο ένας γύρω στα 40 παντρεμένος με παιδιά, παραδεχόταν ότι γουστάρει να γ**ει  κώλο και έχει γ**σει πολλούς φίλους του! Εγώ έκανα την πάπια και κουνούσα συγκαταβατικά το κεφάλι σε αυτές τις συζητήσεις. Καταλάβαινα ότι μου την πέφτει αφού πέταγε κάτι υπονοούμενα για τα προσόντα του, αλλά έκανα τον άσχετο και του μιλούσα και στον πληθυντικό και αναφερόμουν στις γκόμενες μου έχω. Εντωμεταξύ αυτός είναι πολύ το στυλ μου. Άνδρας παλιάς κοπής: αρρενωπότατος, βαρύς, σοβαρός σπάνιο είδος στις μέρες μας (αν υπάρχει μέρος που συχνάζουν τέτοιοι πείτε μου!!)

Νομίζω πρέπει να κατάλαβε για μένα όσο και αν δεν μου φαίνεται (όπως λένε).

Ώσπου με πήρε τηλέφωνο σήμερα  μετά από ένα μήνα για «χρόνια πολλά» και μου λέει να κανονίσουμε από βδομάδα να βρεθούμε. Του είπα «βεβαίως, όποτε θέλετε εσείς» και κλείσαμε το τηλέφωνο.

Εγώ εδώ και ένα μήνα δεν εργάζομαι πλέον σε αυτό το μαγαζί αλλά ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού (προϊστάμενος του 40άρη) είναι γνωστός της οικογένειάς μου. Τι να κάνω; Θέλω να κάνω κάτι μαζί του αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή και το μάθουν οι δικοί μου (δεν ξέρουν για μένα). Από κουβέντες που είχαμε φαίνεται έμπιστο άτομο χωρίς φυσικά να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Περνάνε πολλά από το μυαλό μου: μήπως έβαλε κανένα στοίχημα να κάνουμε κάτι και μετά να με ξεφωνήσει; Μήπως όντως γουστάρει επειδή κατάλαβε και για μένα; Αυτός ξέρει ότι οι δικοί μου είναι φίλοι με τον προϊστάμενο αν και ο 40αρης δεν έχει πολλά-πολλά με αυτόν.  Τι να κάνω;

Τάκης

kali neraida 80x80

Αν θες να είσαι 100% ασφαλής, μην κάνεις τίποτε. Αν θέλεις να το ρισκάρεις, θυμήσου ότι αυτός ως παντρεμένος με παιδιά θα έχει περισσότερα να χάσει αν μαθευτεί το σκηνικό, όποτε μάλλον δεν τον συμφέρει να ανοίξει το στόμα του.

Γενικά πάντως η δίκη μου θέση είναι «όχι μπλεξίματα με παντρεμένους» και ιδιαίτερα συναισθηματικά.

Χαιρετώ,

signature kali neraida

kaliteri neraida 80x80

Τάκη μου,

Τα θέλει ο κώλος σου, αλλά κάνεις και τσιριμόνιες. Αυτά τα «έμπιστα» και «εχέμυθα» δεν τα κατέχω πολύ εγώ προσωπικά γιατί έχω αλλεργία στην εχεμύθεια και βγάζω κάτι καντήλες να! σαν τα προσόντα που προωθεί ο αυτοδιαφημιζόμενος γαμιάς της ιστορίας σου.  

Τι να σου πω; Εγώ προσωπικά, αν τον γούσταρα τόσο πολύ, θα πηδιόμουνα μαζί του, άσχετα αν το έλεγε ή όχι.  Τώρα εσύ κρίνε με βάση την εξής εξίσωση: καύλα-φόβος = x.

 signature kalyteri neraida


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος