Οι Δυο Νεράιδες

Παπούτσι από τον τόπο σου

countryΆκου τι έπαθα. Πήρα το πτυχίο και επέστρεψα στο χωριό, όπου συνάντησα και έπιασα φιλία με μια κοντοχωριανή.

Είμαι 24 και έχω πολύ φτωχή πείρα επί των λεσβιακών, (καθότι ντουλαπάτη και φαμ) μόνο με άντρες είχα πάρε-δώσε.

Εκείνη είναι στα 32 και βασικά από αυτά που μου έχει πει, (ότι μια φορά στη ζωή της έπαιζε φλερτ με αγόρι, πριν πολλά χρόνια κιόλας) είναι άπειρη στις σχέσεις και στα σεξουαλικά. Επίσης είναι από αυστηρή οικογένεια και βγαίνει από το σπίτι της μόνο για ..εκκλησιασμό και κτηνοτροφικά. Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν απλώς γεροντοκοριάζει, ή είναι καταπιεσμένη les--γιατί και τέτοια να ήταν, δε θα το ξέρει ούτε η ίδια. Γενικά δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω λόγω της συντηρητικότητάς της, αλλά το παλεύω να την κοινωνικοποιήσω και να την φέρω σε επαφή με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Είμαι η μόνη φίλη της, (κάτι γνωστές της από την εκκλησία είναι 50+ χρονών) και μετά βίας την βγάζω έξω απ'το σπίτι της, με χρονικό περιορισμό από τους γονείς της.

Όχι, τραβάω ζόρι. Της στέλνω υπόγεια μηνύματα, με αγγίγματα χεριών, χαμόγελα, ότι δεν θέλω να παντρευτώ, διάφορα φεμινιστικά, αλλά αυτή δεν τα πιάνει. Δηλαδή αν πιάσω το χέρι της όταν περπατάμε, το δέχεται απλά, αλλά δεν χτυπάει κανένα καμπανάκι. Δε λέει τίποτα. Στην εκκλησία ακουμπώ το μπούτι μου στο μπούτι της και δεν τραβιέται.

Σκέφτομαι να την καλέσω σπίτι μου για τίποτα ποτάκια (δε συχνάζει σε νυχτερινά μαγαζιά-μπαρ) και να ρίξω δίχτυα. Ή μήπως να την πλησιάσω πιο ρομαντικά; Τόσους μήνες με ρομαντισμό και λεπτότητα δεν προχωρά πουθενά... Από την άλλη δε θέλω να σκεφτεί ότι τη βλέπω μόνο σεξουαλικά, γιατί έχω καλό σκοπό :p

Στο μεταξύ έχω προτάσεις από διάφορα αγόρια και είναι καλές περιπτώσεις, αλλά μέχρι να λύσω το αίνιγμα δεν μπορώ να εστιάσω αλλού. Είναι και κουκλάρα ανάθεμά τη! Αυτή η σεμνότητα και η απειρία της είναι τόσο σέξι.

Ρία

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Επειδή αυτή την στιγμή με βρίσκεις με ζύμη στα χέρια (πλάθω κουλουράκια για το αυριανό τσάι που έχω για τον Κούλη. Καλε τι «ποιον Κουλη;» Θέλετε να με διαολίσετε;), θα σου τα πω στα γρήγορα και στα ίσια.

Ή είσαι χαζή ή ρέπεις προς την αυτοκαταστροφή. Άσε την κοπέλα ήσυχη, μην μπλέκεις και μην την μπλέκεις, θα τα κάνεις σκατά, φαίνεται το σκηνικό από 1000 μίλια. Είναι θεούσα, δεν είναι λεσβία, δεν ζει ελεύθερα, ζείτε σε μικρό μέρος. Θέλει πολλή φιλοσοφία; Άντε ασχολήσου με κάτι άλλο (πχ κουλουράκια).

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80Ριάκι μου,

Μόνο που διάβασα το ημέιλ σου μ’ έπιασε κάτι σαν να βλέπω ταινία τρόμου, απ’ αυτές τις κλειστοφοβικές, που κλείνουν ένα τσούρμο δύσμοιρους κάπου σκοτεινά και όχι πολύ άνετα μέχρι να πεθάνουνε όλοι με ευφάνταστους, αιματηρούς τρόπους.

Βέβαια, θα μου πεις, αυτό που εσύ λες θρίλερ, κυρά Νεράιδα, εμένανε είναι η ζωή μου. Δεκτό, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να μ’ αρέσει από πάνω.

Η περίπτωση που περιγράφεις μου φαίνεται από απελπιστική έως τραγική (άντε, δραματική στην καλύτερη). Περισσότερες πιθανότητες έχει η Ελλάδα να βγει απ’ την κρίση φέτος το καλοκαίρι παρά εσύ να φας μουνάκι θεούσας χωριανής.

Βέβαια, άγνωσται αι βουλαί του αδιάφορου κυριούλη που λατρεύει η κοπελιά σου, οπότε, πού ξέρεις, μπορεί να δει όραμα ότι μέσα από τον έρωτά σου θα γίνει καλύτερος άνθρωπος (αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν το ξέρει) και να σου κάτσει. Στη θέση σου, θα έβρισκα άλλο, πιο εύκολο χόμπι, π.χ. εξημέρωση σκορπιών.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος