Οι Δυο Νεράιδες

Καλημέρα κατάθλιψη

depressionΓεια σας νεραιδες μου

Σας ξαναστελνω mail γιατι ειλικρινα δεν μπορω να τα καταφερω μονος μου.Ειχα στειλει πριν μηνες και σας ελεγα για το πως θα δειξω στους αλλους οτι ειμαι γκει,καθως και για το σκαλωμα μου με εναν (μαλλον) straight.Ωραιες οι συμβουλες σας αλλα δεν καταφερα να τις εφαρμοσω.

Δεν ξερω φοβαμαι να εκδηλωθω φοβαμαι να πω σε φιλους μου για μενα φοβαμαι να "κυνηγησω" καποιο αρσενικο.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ειδικο. Δεν ξερω τι παει λαθος με μενα. Ενω εχω καταφερει τοσα πολλα,δεν μπορω να βρω εναν συντροφο. Ειναι λιγο ασχημο να εισαι παρθενος στ

 α 20 και να μην εχεις κανει σχεση. Και να φανταστεις οτι δεν ειμαι και κανενας κουασιμοδος. Ειμαι αρκετα εμφανισιμος απο οτι μου χουν πει.

Εχω ακομα κολλημα με ενα παιδι που το γνωρισα πριν 1 χρονο σχεδον. Προσπαθησα αρκετες φορες να ξεκοψω. Εχω κανει προοδο. Δεν τον σκεφτομαι καθε μερα και ολη την ωρα.Αλλα ωρες ωρες φανταζομαι ποσο ωραια θα ηταν αν ημασταν μαζι αν ηταν γκει αν μου μιλουσε αν αν αν. Τον προσεγγισα μια φορα αλλα δεν βρηκα τοσο θετικη ανταποκριση.

Τελος παντων επειδη με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην πεσω σε καταθλιψη.Θελω βοηθεια απο σας οσο μπορειτε.

Εχω αρχισει να τρελαινομαι που δεν εχω κανει σεξ ακομα. Οι φιλοι μου λενε για σχεσεις αγαπες και τετοια κι εγω ζηλευω. Πιστευω οτι ο φοβος μου να βγω απο την "ντουλαπα" με χει κανε κλειστο προς τους αλλους. Αλλα βαρεθηκα πια να με κατηγορω για ολα και να μην κανω και τιποτα για αυτο. Θελω επιτελους να βρω την αγαπη και τον ερωτα που ονειρευομαι. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ο ερωτοχτυπημενος


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ ερωτοχτυπημένε,

1) Με δεδομένη την δυσκολία των γκέι να βρουν έναν γκόμενο (κοινωνική, στατιστική κλπ), δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε σπάνιο, αλλά ούτε και τραγικό να είσαι παρθένος στα ... 20 σου. Ηρέμησε και μην αυτοκαταδιώκεσαι.

2) Η υπόθεση με το παιδί που αναφέρεις ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. Κατάλαβέ το! Αν ήταν να προχωρήσει δεν θα περίμενε τόσο καιρό, ούτε θα σου έβγαζε την ψυχή. Ο τύπος δεν γουστάρει (είτε είναι γκέι η στρέιτ δεν έχει καμιά σημασία) και σου το δείχνει. Αν εσύ δεν θέλεις να το δεις, πρόβλημα σου.

Μάζεψε τα μυαλά σου και ξεκόλλα. Βρες κάτι/κάποιον άλλο. Βάλε όλες σου τις δυνάμεις,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκο μου,

Δεν είναι θέμα ομορφιάς, όπως πολύ καλά λες κι εσύ. Κάποιοι από μας έχουμε χαντακωθεί πολύ άσχημα λόγω ομοφυλοφιλίας (ή και άλλων λόγων), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε με καμία δύναμη να κάνουμε πράγματα που, ενώ τα θέλουμε απίστευτα πολύ και φαίνονται τόσο απλά σε άλλους, για εμάς είναι υπεράνθρωπα δύσκολα.

Η περίπτωσή σου είναι πάρα πολύ συνηθισμένη, αλλά φυσικά πού θα βγει κανείς να το ομολογήσει; Οπότε νομίζεις ότι είσαι μοναχούλης, ο καταραμένος του χωριού. Δεν ισχύει!

Υπάρχουν λύσεις. Και εκτός αλλά και εντός – και, όπως καλά λες, πρέπει να ξεκινήσεις με τα εντός, δηλαδή με τον εαυτό σου. Στο μέιλ σου σού στείλαμε πληροφορίες για τους ειδικούς που ζητάς. Πολύς κόσμος τους έχει απευθυνθεί και έχει βοηθηθεί να ξεπεράσει τις εσωτερικές δυσκολίες που τους εμποδίζουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Μην αφεθείς στην τύχη – ζήτησε βοήθεια, ώστε να βοηθήσεις εσύ μετά τον εαυτό σου να προχωρήσει και να γευτεί τον έρωτα, τις φιλίες, το σεξ…

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 guests και κανένα μέλος