Οι Δυο Νεράιδες

Πού θα ζήσω καλύτερα ως γκέι φοιτητής;

studentΑγαπητες νεραιδες βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα και θα ηθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αμεσα την βοηθεια σας !!!

Ειμαι 18 χρονων μολις αποφοιτησα.Βγηκαν τα αποτελεσματα των πανελληνιων ,εβγαλα 18.340 μορια κ ειμαι τοσο χαρουμενος καθως νομιζω κατοχυρωσα τη νομικη τη μεγαλη μου επιθυμια κ μαλιστα ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη.

Λογω του γκει ζητηματος κατεβαλλα πολλες προσπαθειες γ να αποφυγωκαποια αλλη επαρχιακη πολη.Επομενως γνωριζω απο τη μια οτι σην αθηνα ειναι συγκεντρωμενη ολη η γκει ζωη της χωρας ολες οι οργανωσεις.Ομως η ιδεα της αθηνα δεν με ενθουσιαζει.Εχω πολλες ενστασεις για την ασφαλεια για το μεγεθος της πολης για το ποσο ανοικτοι θα ειναι οι συνομιληκοι μου σε νεες παρεες. Κ αυτη η πολη δεν μου αρεσει καθολου με αγχωνει.

Απο την αλλη η θεσσαλονικη μου αρεσει πολυ.Επειδη εχω παει πολλες φορες ξερω οτι ειναι καλη φοιτητουπολη με ωραια φοιτητικη ζωη.Ομως το γεγονος οτι η γκει ζωη εκει ειναι αρκετα πιο περιορισμενη με κανουν να πιστευω οτι γ ενα ατομο σχετικα εσωστρεφες οπως εγω θα ηταν δυσκολο να κανω και.Μου ειναι απιστευτα σημαντικο να παω σε ενα μερος ανοικτο οπου θα μπορω να εκδηλβθω χωρις φοβο να κανω παρεες σχεση χωρις την ασφυκτικοτητα του περιβαλλοντος εδω στην κρητη.

Εδω νιωθω να ασφυκτιω.Οι φιλοι που ξερουν γ μενα δεν βοηθουν ενω δεν μπορω να κανω καμια τετοια συζητηση με την οικογενεια μου.Ολες αυτες τιςερες εχω παρα πολυ αγχος και στην απογνωση μου αποφασισα να απευθυνθω εδω.

Σας  παρακαλω θερμα λοιπον να μου δωσετε μια μοκρη βοηιειαα γ τις γκει δυνατοτητες κ στις δυο πολεις καθως κ ποια ειναι η αποψη σας επι του θεματος.Πραγματικα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο σημαντικο θα ηταν αυτο μενα.

Γιαννης...

 

kali neraida 80x80

Αν με τα μόρια που έχεις περνάς μόνο στην Θεσσαλονίκη, τι νόημα έχει να συζητάμε για την Αθήνα; Σίγουρα η Θεσσαλονίκη προσφέρει λιγότερες δυνατότητες για γκέι ζωή, αλλά κι εκεί μπορείς μια χαρά να βρεις τον δρόμο σου. Ίσως όχι τόσο ανοικτά, αλλά τελικά, μπορεί αυτό να μην είναι το μόνο ζητούμενο.

Ηρέμησε, εξερεύνησε τις δυνατότητες που (θα) σου προσφέρει και κυρίως γνώρισε γκέι κόσμο. Μη βλέπεις τις νέες γνωριμίες μόνο υπό το πρίσμα του σεξ. Χρειάζεσαι γκέι φίλους. Θα δεις ότι τελικά θα είναι αυτές οι γνωριμίες που θα σε «ελευθερώσουν», όχι το sex overdose που πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου ως απόδειξη μιας «ανοικτά γκέι ζωής».

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκη μου,

Πολύ καλά τα σκέφτεσαι τα πράγματα και θέλεις να φύγεις. Θα κάνεις το καλύτερο. Επίσης πολύ καλά τα σκέφτεσαι όταν λες ότι είναι σημαντικό να πας σε μια φιλική προς τους γκέι πόλη, με αρκετή lgbt ζωή, ώστε να έχεις ευκαιρίες να ανοιχτείς.

Πράγματι, η Θεσσαλονίκη δεν προσφέρει τόσες πολλές ευκαιρίες όσες η Αθήνα, όπου σχεδόν κάθε βδομάδα συμβαίνει και μια lgbt εκδήλωση, δραστηριότητα, πάρτυ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Στη θέση σου θα προτιμούσα την Αθήνα για ακριβώς αυτούς τους λόγους. Οι επαρχιώτες που έρχονται ως φοιτητές στην Αθήνα περνάνε συνήθως καλά (οι Αθηναίοι περνάνε άσχημα). Η Αθήνα είναι πράγματι πολύ αγχωτική και χαοτική, όπως όλες οι μεγάλες πόλεις, και ίσως σου πάρει λίγο χρόνο στην αρχή να συνηθίσεις τους ρυθμούς της, αλλά προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για παρέες, ομάδες, φίλους και γενικά δραστηριότητες για να ζήσεις καλύτερα ως γκέι. Όσον αφορά την ασφάλεια  στην Αθήνα, μην ανησυχείς, μια χαρά ασφαλής είναι. Περισσότερο κινδυνεύουν τα νεύρα σου απ’ την κίνηση και τις απεργίες.

Αν, απ’ την άλλη, προτιμήσεις τη Θεσσαλονίκη, και εκεί θα βρεις πολλές ευκαιρίες, λιγότερες αλλά όχι ανύπαρκτες. Αρκεί να δραστηριοποιηθείς κι εσύ.

Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα και καλή φοιτηική και γκέι ζωή! Ό,τι χρειαστείς, μας ξαναγράφεις, οκέι;

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 guests και κανένα μέλος