Οι Δυο Νεράιδες

Μικρό...το Μεγάλο μου Πρόβλημα!

penisΛέγομαι Γιώργος, είμαι 22 ετών, ζω ως φοιτητής στην Αθήνα και ετοιμάζομαι για πρώτη φορά να σας καταθέσω τα εσώψυχά μου!

Είμαι ένα γκέι παιδί που, αν και 22, δεν έχω ούτε συνάψει ποτέ μου σχέση, ούτε έχω φασωθεί, και φυσικά ούτε έχω κάνει σεξ με κάποιον, όσο κι αν το θέλω τρελά ώρες-ώρες, μιας και οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο και έχουν σπάσει κάθε κοντέρ!!!

Να σημειώσω εδώ πως, αφού δεν έχω πειραματιστεί, δεν ξέρω καν τι μου αρέσει ως ρόλος κτλ, αν και νομίζω πως μου αρέσει και να πηδάω και να με πηδάνε. Το νομίζω όμως. Θα ήθελα πολύ να το μάθω, αλλά υπάρχει ένα μικρό -πολύ μικρό- θέμα, που με κρατά πίσω από το επικείμενο ξεπαρθένιασμά μου.

Την έχω μικρή(!). Μην ρωτήσετε ποια... καταλάβατε πιστεύω.Τόσο μικρή που έχω απογοητευτεί από τον εαυτό μου και έχω πέσει σε κατάθλιψη, πιστεύοντας πως δεν θα σταυρώσω γκόμενο ποτέ. Για να καταλάβετε επί του πρακτέου το ...μικρό μου πρόβλημα σας αναφέρω πως σε πλήρη στύση με τα χίλια ζόρια είναι 10cm. Είναι και λεπτό! Και όλα αυτά, όταν σε εφαρμογές κτλ που συνομιλώ με άλλους gay οι περισσότεροι την έχουν κοντά στα 20 και η μικρότερη που έχω πετύχει είναι 16cm από ένα καταραμένο 19χρονο. Πήγα σε ανδρολόγο και μου είπε ότι αυτό είναι το κατώτατο φυσιολογικό  όριο μέσου όρου, ότι δεν πάσχω από μικροπενία και ότι είμαι οκ.

Είναι λογικό στο gay σεξ και στις σχέσεις το μέγεθος να παίζει τεράστιο ρόλο ή μάλλον –ας μην γελιόμαστε– τον πρωτεύοντα ρόλο, αφού οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για one night stands και μας ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.

Κι ερωτώ... εγώ τί κάνω; Εγώ πότε θα γίνω Άντρας; Δεν αντέχω άλλο να με απορρίπτουν, όταν τους λέω ότι την έχω μικρή. Υπάρχει σωτηρία; Χάπια, χειρουργείο, πλαστική, τι;

Θέλω να κάνω σεξ, και όλο αυτό με πάει πίσω...

Γιώργος

kali neraida 80x80

Φίλε μου, μού βάζεις δύσκολα. 

Ναι, το μέγεθος μετράει. Μετράει στις τσόντες, σε one night stands και σε διάφορες ξεπέτες. Μετράει πολύ λιγότερο σε μια ισορροπημένη σχέση, με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε θαυμάζει γι’ αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που έχεις.

Τώρα θα μου πεις ότι θεωρητικολογώ και ότι εσύ θέλεις κάτι πρακτικό.

Λοιπόν το πουλί σου δεν θα μεγαλώσει με χάπια και αλοιφές. Μόνος τρόπος να μεγαλώσει (πολύ λίγο, γύρω στο 0,5- 1 εκ.) και να παχύνει (επίσης λίγο) είναι με μια χειρουργική επέμβαση, που όμως δεν ξέρω αν γίνεται στην Ελλάδα και, αν ναι, από ποιον.

Είναι μια εγχείρηση με πιθανές επιπλοκές που μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα και να μετανιώσεις που έμπλεξες, γι’ αυτό και δεν θα σου την συνιστούσα. Νομίζω ότι πρέπει μάλλον να συμβιβαστείς με την κατάσταση, πιθανώς και με την βοήθεια ψυχολόγου ή ψυχιάτρου.

Μα θα μου πεις «το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι». Σύμφωνοι και γι’ αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, αλλά το δικό σου άγχος είναι το άλλο μισό πρόβλημα. Θα είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση σου προς τους ανθρώπους όταν εσύ έχεις πάψει να θεωρείς το μέγεθος, πρόβλημα. 

Σκέψου το.

Φιλικά

ΥΓ. Διαβασε:  

Penis size and enlargement surgery  

Penis Enlargement: Does It Work?

Penis Enlargement (πιο αισιόδοξο και υποσχόμενο, πιθανώς θετικά προκατειλημμένο γιατί στην ουσία διαφημίζει το χειρουργείο μεγέθυνσης)

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Πρώτα απ’ όλα: άντρας είσαι ήδη. Δεν γινόμαστε άντρες μόνο πηδάμε (ή πηδιόμαστε).

Δεύτερον: φυσικά και μετράει το μέγεθος, θα ήμασταν υποκριτές αν ισχυριζόμασταν το αντίθετο. Όπως μετράνε και τα λεφτά και η ομορφιά και όλα τα άλλα κοινωνικά κριτήρια, με τα οποία μεγαλώνουμε όλοι μας.

Όμως το θέμα είναι ΠΟΣΟ μετράνε και για ΠΟΙΟΥΣ! Σε ποιον βαθμό επιτρέπουμε σε τέτοια πράγματα να καθορίζουν τη ζωή μας; Αναμφισβήτητα, για κάποιους γκέι άντρες ένα μεγάλο πουλί είναι το βασικό κριτήριο για να διαλέξουν εραστή της μιας βραδιάς ή μιας ζωής. Όμως θα ήθελες τέτοιον σύντροφο ούτως ή άλλως; Υπάρχουν και άλλοι γκέι άντρες, που δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στο μέγεθος του πουλιού.

Δεν σου χρυσώνω το χάπι. Πράγματι, ένα μικρό πουλί είναι μειονέκτημα, όπως το να είσαι άσχημος, φτωχός, κτλ κτλ – δηλαδή όλα όσα δεν προάγονται σαν επιθυμητά χαρακτηριστικά στις ταινίες και τα περιοδικά. Και τι μ’ αυτό; Όσοι δεν πληρούμε αυτά τα κριτήρια θα πέσουμε να πεθάνουμε;

Με λίγα λόγια, άσε το πουλί σου ήσυχο. Είναι αυτό που είναι. Φρόντισε να είσαι ενδιαφέρων άνθρωπος, καλή παρέα, γαμάτος φίλος, φροντιστικός εραστής και ό,τι άλλο γουστάρεις. Μπορεί κανείς να μη σε πει ποτέ πουτσαρά στο σεξ, αλλά σιγά το κατόρθωμα! Αν η αξία μας στη ζωή είναι να εξαρτάται από μερικά εκατοστά κρέας, χέσε μέσα!

Και πού ’σαι; Ένα μεγάλο πουλί δεν σημαίνει απαραίτητα καλό σεξ (ούτε ένα μικρό βέβαια – γενικά, το σεξ δεν αφορά σώνει και καλά το μέγεθος).

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος