Οι Δυο Νεράιδες

Γιατί κανείς δεν βγαίνει για καφέ;

flirtΑγαπητές , έρχομαι και εγώ να διατυπώσω μια απορία με την σειρά μου σε όλα αυτά τα ευφάνταστα σκηνικά που εκτυλίσσονται γύρω μου.

Είμαι στα 25 μου και αφού πέρασα από μια σχέση 2 ετών πριν κανένα χρόνο και άρχισα δειλά δειλά να δω αν είναι δυνατό να βρω έναν άνθρωπο να μπορούμε να πούμε δύο κουβέντες , να έχουμε αρχικά μια πνευματική επαφή πριν την σωματική.

Δεν με ικανοποιεί το όλο σκηνικό του παίρνομαι με άγνωστα άτομα δεξιά αριστερά. Άλλους τους ικανοποιεί και καλά κάνουν εμένα όχι. Πότε μα ποτέ δεν είχα τα υψηλά στάνταρ στις απαιτήσεις μου. Πότε δεν έψαξα τον σουπερ τέλειο τύπο. Δεν είχα ποτέ θέμα ακόμα και αν ο άλλος είχε και κάποια κιλά παραπάνω.

Όμως (!) πραγματικά τι κυκλοφορεί εκεί έξω ; Πέραν του ότι σε πραγματικό περιβάλλον είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να φλερτάρει, ακόμα και μέσα σε site τύπου Ρωμαίο υπάρχουν άτομα που δεν ενδιαφέρονται μόνο για σεξ αλλά παράλληλα ενώ θα κάνουν μια κουβέντα (και τονίζω ) πως αφού μετά από την σχετική ανταλλαγή φωτογραφιών συνεχίσουν την κουβέντα σε εξαιρετικό κλίμα με όμορφες εκφράσεις, χαμογελάκια κλπ κλπ όταν φτάσεις στο σημείο να τους πεις μερικές μέρες μετά την πρώτη ηλεκτρονική επαφή να πάτε έξω για καφέ  (ναι καφέ (!) , ούτε σπίτι του, ούτε  σπίτι μου, ούτε σε κρεβάτια, ούτε σε υπόγεια, ούτε στις 3 το πρωί) ξαφνικά εξαφανίζονται, κλείνουν προφίλ, γενικώς μην τον είδατε!

Και αναρωτιέμαι το εξής : Γιατί να μπεις στην διαδικασία να παραμυθιάσεις έναν άγνωστο και να συνεχίσεις ενώ δεν έχεις καμία πρόθεση να κάνεις «κάτι» ( ξανά εξηγούμαι ότι το «κάτι» πάει σε έναν καφέ );

Έχω γνωρίσει ηλεκτρονικά άτομα που φαίνονται πολύ ισορροπημένα, τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη επαφή, και η κατάληξη της ιστορίας ήταν και πάλι η ίδια.

Όσο έγραφα όλα τα παραπάνω κατάλαβα πως περισσότερο ήθελα να εκφράσω το παράπονο αυτό με σκοπό να πω σε αυτούς που θα το διαβάσουν να δίνουν μια ευκαιρία σε άτομα που μαζί τους κάνουν μια φυσιολογική συζήτηση , και αργότερα μέσα από μια συνάντηση βγάζεις πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον άλλο.   

Αυτά από έναν περίεργο

Φιλία!

BlankPage

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Συμφωνώ απολύτως στο ότι μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση θα σου λύσει απορίες 15 ωρών chat. Από την άλλη μην υποτιμάς την τρέλα του κόσμου, κυρίως των αγνώστων που συναντάς στο Διαδίκτυο. Όπως δεν θα έπιανες σοβαρή συζήτηση με έναν άγνωστο στον δρόμο μόνο και μόνο επειδή σας αρέσουν και στους δύο τα μακαρόνια (ο καφές, οι άντρες...), έτσι δεν πρέπει να θεωρείς ότι όποιος σου μιλήσει στο chat έχει εξ ορισμού το τεκμήριο της λογικής, της ποιότητας, της κουλτούρας που σε ενδιαφέρουν.

Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε: από έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο (σπάνιο. Σκέψου πόσο συχνά βρίσκεις τέτοιους στην πραγματική ζωή;), μέχρι έναν κομπλεξικό αρχιμαλάκα με περικεφαλαία που χαίρεται να «μοιράζει απόρριψη» (την έχω ακούσει ΚΑΙ αυτή την ηλιθιότητα).

Οπότε, με το μαλακό τα chat. Αν δεις ότι ο άλλος σαχλαμαρίζει και δεν έχει όρεξη για γνωριμία, δίνε του, μη χάνεις τον χρόνο σου.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητέ BlankPage,

Να σου πω γιατί μπορεί να σε γειώνουν όλοι αυτοί οι «πολύ ισορροπημένοι»; Ίσως επειδή δεν είσαι εσύ ισορροπημένος! Δεν σε ξέρω, προφανώς, και πιθανώς να πέφτω έξω, αλλά μήπως κάνεις κάτι εσύ λάθος στο πώς προσεγγίζεις όλα αυτά τα παιδιά;

Λες: θέλω μόνο να βγούμε για έναν καφέ. Γιατί να βγει ο άλλος για καφέ, πες μου, αν δεν του έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον έστω λίγο; Πώς θα του το κεντρίσεις; Δεν ξέρω, διαφορετικά στον καθένανε.

Έχω και αντίλογο σ’ αυτά που έγραψα παραπάνω: εσύ ίσως να είσαι σούπερ ισορροπημένος αλλά να πέφτεις πάνω σε φοβισμένα αγοράκια που ναι μεν λένε ότι θέλουνε γνωριμία αλλά χέζονται πάνω τους να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα – όχι από καπρίτσιο ή μαλακία στον εγκέφαλο, αλλά επειδή πραγματικά δυσκολεύονται (λόγω ομοφοβίας, κόμπλεξ, τραυμάτων κτλ κτλ).

Με  λίγα λόγια: τα παιδιά που ψάχνουνε σεξ δεν σημαίνει ότι με το που τα  δεις θα κατεβάσουν τα βρακιά τους. Και μ’ αυτά μπορείς να προτείνεις να βγείτε για καφέ.

Η πείρα μου (και δεν είναι λίγη) με έχει διδάξει ότι πολλοί από τους άντρες που δηλώνουν ότι θέλουν αυστηρά πρώτα γνωριμία για καφέ ή ποτό και μετά σεξ αν προκύψει έχουν σοβαρές δυσκολίες είτε ως προς την ομοφυλοφιλία τους είτε γενικότερα. Δεν είναι κακά παιδιά – δυσκολεμένα είναι.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 263 guests και κανένα μέλος