Οι Δυο Νεράιδες

Να του την πέσω ή όχι;

flirtingΑγαπητη νεραιδα

Πριν απο μερικα χρονια την ειχα πεσει σε εναν  και αυτος ειχε ενδώσει αλλα για διαφορους λογους δεν εκατσε φαση.

Τωρα πηγαινουμε μαζι φροντιστηριο το ολο θεμα πιστευα οτι ειχε ξεχαστει αλλα τωρα αυτος ξαφνικα εχει αρχισει να μου φερεται πολυ φιλικα και ευγενικα τοσο που εχω με εχει κανει να πιστευω οτι θελει να κανουμε αυτο που δεν καναμε τοτε.

δεν μου πεταει ομως ουτε ενα υπονοουμενο τπτ σεξουαλικο ερωτικο σιγουρα θυμαται τι ειχε γινει.

ξερει οτι με το παραμικρο θα του κατσω αλλα δεν κανει τιποτα.. Λες να θελει αλλα να κομπλαρει  και αν ναι τι θα με συμβουλευες να κανω για να τον ξεκοπλαρω.. . ;;

λες να του την ξαναπεσω ;;δε ξερω περιμενω συμβουλες σου ....

Φιλιππος



kali neraida 80x80

Τι νομίζεις ότι θα σου προτείνω; Να περιμένετε 2-3 χρονάκια για να πάρει το πράγμα τον δρόμο του; Και φυσικά να προχωρήσεις! Ακόμη και αν τελικά δεν γίνει τίποτε, θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα από νωρίς και δεν θα χάνεις τον χρόνο σου με σαχλαμάρες. Όρμα!!

Σε χαιρετώ,

Η ορμητική Καλή Νεράιδα

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φίλιππέ μου,

Μισό να χασμουρηθώ με τη βαρετή ιστορία σου. Μα είσαι σοβαρός; Πέσ’ τη του, φυσικά! Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τι το λιβανίζεις; Στη χειρότερη περίπτωση θα σου πει όχι κι αυτό ήταν όλο, πάει. Ούτε το σύμπαν θα καταστραφεί, ούτε εσένα θα  σε κουρέψουν και θα σε βγάλουν γυμνό στις ρούγες του χωριού φωνάζοντας Shame! Shame! ούτε τίποτα! Κόψε τις μαλακίες (κυριολεκτικά) και δείξ’ του ότι θες. Τώρα!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 guests και κανένα μέλος