Οι Δυο Νεράιδες

Το μπερδεμενο φελεκι μου μεσα

only str8Αγαπητες νεραιδες!

Με λενε Δημητρη και εδω και δυο χρονια που αποδεχτηκα την gay πλευρα μου αντιμετοπιζω ενα μεγαλο προβλημα.. δεν μπορω να εχω ουτε εναν straight φιλο γιατι τον βλεπω παντα ερωτικα.. δηλαδη θελω να πω πως κατα βασει με ελκυουν straight αγορια απο gay..

τα πραγματα στο λυκειο ειναι σκατα.. το αγορια εκει καταλαβαινουν τι εχουν στο βρακι τους και εγω αυτο  το σκεφτομαι καθε μερα.. ειμαι σχεδον μονο με κοριτσια.. θελω δυο αγορια απο το τμημα μου και οσο και αν προσπαθω να μην μπλεκω με γαμω straight μονο ενα βλεμα τους να δω.. παθενω..

ειναι μαλακια μου το ξερω. αλλα πραγματικα πρεπει να με συμβουεψετε..  εχω φτασει να ειμαι ολη μερα με ενα γαμω τηλεφωνο στο χερι περιμενοντας ενα μηνυμα απο εναν απο τους δυο τους.. πρεπει να μην κοιταω straight.. αλλα πως;;

ΒΟΗΘΕΙΑΑ!

με πολλοι αγαπη και νεραιδοσκονη,

Δημητρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Δυστυχώς μού έσπασε το μαγικό ραβδάκι με το οποίο θα σε έκανα εντός δευτερολέπτων να σταματήσεις να ασχολείσαι με στρέιτ. Έκανε η Ντούντη μια αταξία (μου έφαγε έναν παπαγάλο, τον τρίτο φέτος!!) και της το πέταξα στο κεφάλι με τραγικά αποτελέσματα. Μέχρι να μου έρθει το καινούργιο ραβδάκι από ένα σπάνιο δένδρο του πλανήτη DFxc-27430, σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία που δεν θυμάμαι σωστά το όνομά του και όλο τον μπερδεύω, ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσεις είναι να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.

Όπως το δούλεψες και αποδέχτηκες ότι είσαι γκέι, έτσι πρέπει να το δουλέψεις, για να ξεκολλήσεις από κάτι που δεν έχει καμία ελπίδα. Ακόμη και αν σου στείλουν το πολυπόθητο μήνυμα.

Ξεκόλλα! Εκτός αν για κάποιους λόγους σε φτιάχνει η ενασχόληση με την σπαστική αυτή κατάσταση. Εσύ το ξέρεις. Ή ο ψυχαναλυτής (δεν κάνω πλάκα).

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Δημητράκη μου,

Με κουράζει η μαλακία που σε δέρνει. Είσαι λίγο ηλίθιο ή μου φαίνεται; Εμ βέβαια σου αρέσουν τα στρέιτ αγόρια, αφού με στρέιτ αγόρια συναναστρέφεσαι! Αυτά έχεις γύρω σου, αυτά βλέπεις, αυτά σε καυλώνουν. Κι αν συνεχίσεις έτσι, πας ντουγρού στην αυτοκαταστροφή και την γκρίνια, πάρα πολλή γκρίνια.

Θες συμβουλή; Άρχισε ΑΜΕΣΑ να κάνεις παρέα με γκέι αγόρια – πήγαινε σε μέρη που πάνε γκέι αγόρια, μπες στο διαδίκτυο, πήγαινε στις ομάδες (το 10% κάνει μαθήματα χορών, γιόγκα, αυτοάμυνα, βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια), όπου μπορείς να γνωρίσεις άλλα ΓΚΕΙ αγόρια.

Αν μείνεις μόνο με τους στρέιτ είσαι άξιος της μοίρας σου – μόνο σε παρακαλώ, απομονώσου κάπου σκοτεινά, γιατί χαλάς την πιάτσα.

ΥΓ. Και κάτι ακόμα πιο σοβαρό: το ότι σου αρέσουν μόνο τα στρέιτ αγόρια είναι σοβαρότατη ένδειξη ότι ΔΕΝ έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου, αλλά ακόμα βρίσκεις τους γκέι χαμηλότερου επιπέδου από τους στρέιτ. Ψάξ’ το!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και κανένα μέλος